U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Mož se napraviti i da je na trojanskom konju glava Merkelove i da daje imigrante Vučiću.
Aj nek napravi neki fotošoper.
Dok ona pošalje migrante neće Vučić biti na vlasti.
Ajde prestani pisati gluposti jebene po forumu, bilo je zanimljivo prošle godine. Ok?
Chule ti reče da će još 2 godine misliš da će migranti tolko dugo biti u jevropi ili izvori bije potvrđuju informer loooooool
Mosad mu poslao informacije u PVT.
Rasni, informiši se.
Drago mi je da pratite, nećete biti kuvane žabe kad dođe do toga.
EU se izjasnio da neće slati migrante u zemlje koje nisu članice EU, svi znamo da Srbija nije, vlada velika netrpeljivost lokalnog stanovništva prema migrantima u Evropi to svi znamo, a Srbija se možemo reći skoro pa najbolje ponela prema migrantima, Evropa je svoj ugled meke i medine civilizacije poljuljala i sigurno će uložiti sve napore da povrati svoj ugled, Srbija je bila dobar poslušnik evropskih naredbi i podnela se prema migrantima na zavidnom nivou, znači neće ići na popravni, svi znamo da će veliki broj migranata biti DEPORTOVAN u zemlje iz kojih su došli, Srbija nije zemlja iz koje su došli tako da smo tu bezbedni, udomljavljanje migranata će se ZA SAD vršiti samo u zemljama EU, al' kad shvate za cirka godinu dana da se oni ne mogu uklopiti u njihovo "civilizovano" stanovništvo oni će određenu kvotu poslati nama, makedoniji, bosni, itd, to jest' zemljama koje bi da uđu u EU, svi znamo da zemlje koje žele da budu članice su trebale da uvedu sankcije Rusiji, uskoro će biti to i po pitanju migranata, naravno dok se usklade svi ti silni zakoni u EU da ih mogu slati nama proće otprilike godinu dana, jer će biti dosta zasedanja. Ovo se neće desiti samo ako se nešto ozbiljnije promeni na globalnom planu.
Ti ko Jugoslav Petrušić.
Jugoslav: Krajem 2016. dolazi do velikog rata protiv šiptara, do kraja 2020. Kosovo je naše opet. Ratujemo zajedno sa Grcima i Bugarima.
https://www.youtube.com/watch?v=uu7lCUm43r4
Kačio sam dirketore :D
Znam više o imigrantima nego ministri lololo
Verovatno ću sad ispasti neinformisan al' stvarno ne znam čoveka. Sva ta ekonomska i politička prognoziranja zavise od jedne velike stvari a to je "ako se ne desi nešto veliko na globalnom planu", pripajanje Krima Rusiji je bila jedna od tih velikih stvari koja je sva predviđanja poremetilo, jer takve stvari su nepredvidive, Rusija je učinila ogromnu ludost i niko nije verovao da poseduje toliku hrabrost, sigurno znaš koliko je taj događaj uticao na situaciju u Evropi, kod nas bi se desio veliki šok na političkom smislu kad bi neko izvršio pravi atentat na Vučića, imao je dva linča od naroda, svakako niko normalan se ne nada tome, ali to je stvar koja se dešava neočekivano i menja političku situaciju u našoj zemlji, ali i sigurno bi to bila velika stvar na globalnom planu jer zamisli ubistvo premijera u zemlji koja je svaki dan bliže priključenja EU, sigurno da bi taj događaj promenio situaciju u svetu, jer to bi bio šok za sve, ne samo za Srbe. Nadam se da shvataš o čemu ti pričam. Iskreno, meni je izuzetno teško da objašnjavam to nekom ko nije u toj "priči", vama to verovatno zvuči nerazumljivo, a tako je i meni bilo kad mi je deda rekao u kom selu se krije Mladić i da ga čuvaju Rusi i da su spremni da se trampe. To su neverovatne priče koje ne smeju da dospeju u novine pa ti zbog toga zvuči kao baljezganje fazon "rekla-kazala".
Radi za biju
Ne zna jugsa
Aj nek te sad uhapse zbog lupanje gluposti pls.
Sad sam kucao i proguta mi post. Ako hoćeš da produbimo ovu temu javi se u pvt, stvarno nema smisla da zbog tebe odgovaram svima da vide.
Dodaj me na fb, blok sam poyy
@Chule37
Ne bi se oni zadržali u Bosni duže od sedam dana. Ne zbog reakcije stanovništva prema njima, nego kad bi shvatili u kakvu su propast od zemlje protjerani, pobjegli bi brže nego iz Sirije. A što se Srbije tiče, ne vjerujem da bi vlast išla tako daleko da ih udomljava, bez obzira na uslove EU.
DonVuk, ne bi migranti, normalno, ali il' to il' deportacija, veruj mi zadovoljiće se i Bosnom.
Što se tiče udomljavljanja u Srbiji ta tema je, čini mi se i javno, više puta pokrenuta i otprilike Srbija već sad ima kapacitete da udomii 10000 migranata bez problema (ali čak 120000 je tražilo azil i kod nas) jer plan je da ih udome u napuštene seoske kuće, sumnjam da bi ih narod tad oberučke prihvatio kao kad je Srbija bila tranzit, ali narod kao i migranti se ne pitaju ništa, nije loše udomiti te migrante jer sela u Srbiji umiru, ali sve to ima svoju cenu tako da bi tu cenu plaćali naši potomci, kao što smo mi platili cenu Kosova.
treba im dati da studiraju da siroti studenti nemaju domova.uzeli sirijci.
REFUGEES ATTACKING ELDERLY MEN IN MUNICH METRO
http://youtu.be/T8tWr53W2gA