SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Uh, već sam se zabrinuo da par dana nisu ništa zlokobno radili.

2. I dalje se u EU zadržao pojam REFUGEES, treba INVADERS.

3. Hrabri penzioner brani švabicu

http://www.ibtimes.co.uk/munich-police-launch-investigation-after-migrants-allegedly-attack-pensioners-train-1541523

Ako je tačno ovo iz teksta, na onaj broj proteranih biće dodati i ovi.

4. Tovari ih u Italiju na brodove i do Libije.

5. Међу цирка шест милиона миграната, колико их укупно има, има и криминалаца? Ма немогуће, ал' небитно - хајде да их генерализујемо....

Какав осећај имам да Ајероплан, Расни и Торазулу прате коментаре и богоугодне и свеживотне ставове Лазанског и Малагурског по друштвеним мрежама.... Наравно, Васељенска и Србин инфо се подразумевају....

6. Vaseljenska ima odlične tekstove.

7. Zamišljam majke i sestre ovih "humanitaraca", koji ih ovde uzdižu u nebesa, kada ih presretne grupa "miroljubivih" emigranata. Verovatno jedva čekaju

8. јебем ти мајку и сестру

9. без замишљања

10. Ja sam vise puta rekao da od dnevnih medija citam samo DW, VOA i RT. Kad bas imam vremena i Reuters, BBC znaci ni jedan domaci...
    Svi moji stavovi o islamu i njegovim sledbenicima su formirani ljutim i dusevnim i fizickim ranama placenim iskustvom.
    A fascinantni su mi ljudi koji baljezgaju o problematici kao Amerikanac iz Ajove o teskom zivotu cigana u Srbiji.
    I da, bice rat i to uskoro, i ja se nimalo ne radujem tome, ali bih tada voleo da se dokopam neoliberalnihmultikulturnih seronja da mi demontiraju neeksplodirane bombe i ciste teren od mina.

11. Samo jedna varnica je dovoljna da zapali Balkan. Siguran sam da će to neko iskoristiti. Očekujte na leto da će se neki lik kao Brejvik napraviti pametan pa izrokati migrante, jer ogromna "antimigrantska" hajka se vrši u medijima i neće stati sve dok neki migranti ne plate glavom od puške, ne bi me uopšte iznenadilo da to bude neki "srbenda".

12. Koja antiimigrantska hajka?
    Pa sve su ljubitelji imigranata i prodaju neke srceparajuće priče.

13. Аутобус

јебем ти мајку и сестру

Što? Pa to su jadne izbeglice! Ne rade oni to, ne sekiraj se! Fin neki narod

14. Rasni proprati malo medije, videćeš sve će češće da napadaju migrante.

15. Ajeroplane kad ostanu bez argumenata vredjaju.

16. Cule jbt svuda u medijima su izbeglice (iako su prestali da to budu u Turskoj), uvek neke jadne priče, dele se slike uplakane dece, prepunih brodova... Imigrant ponese babi kesu do stana, glavna vest 5 dana, siluju 10 žena, nigde ništa ne piše.

17. Chule37

Rasni proprati malo medije, videćeš sve će češće da napadaju migrante

Zato što glupavi liberali kriju sve slučajeve kada migranti prave sranja i plaše se da ih procesuiraju da ne "uvrede muslimanska osećanja"
    Kad pukne narodu onda nažalost desnica pravi još veća sranja.

18. Ajeroplanu smrdi iz usiju

19. Rasni

Ajeroplane kad ostanu bez argumenata vredjaju

Takva im sorta a i mora da po difoltu brane svoje.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.