SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Sad će policajac da se zahvali što su migranti došli, ne bi dobio bolovanje.

2. Не, него ће да окачи пост на фејсу са фотком из болничког кревета
    "НИСТЕ ВИ КРИВИ
    САМА ПАЛА САМА УБИЛА СЕ"

3. A svi ostali od 1050 napadača nisu identifikovani. Ostali od 58 uhapšenih su isto emigranti samo ne iz pomenutih zemalja.

4. A nisu? Onda se o njihovim zemljama porekla može, sa manjom ili većom sigurnošću, nagađati, ali definitivan zaključak teško da može biti donet.

5. Βалдeмар

A nisu? Onda se o njihovim zemljama porekla može, sa manjom ili većom sigurnošću, nagađati, ali definitivan zaključak teško da može biti donet.

Sem da su emigranti

Sudeći po ovom idiotu i muslimani, džeparoši, lopine i kozojebači
    http://www.blic.rs/vesti/svet/hvalio-se-na-televiziji-on-je-vodja-bande-koja-je-napastvovala-zene-u-kelnu/gmlhgbs

6. Mrs u picku materinu

7. Sudeći po ovom idiotu i muslimani, džeparoši, lopine i kozojebači

Nećeš muslimana uvrediti time što ćeš mu reći da je musliman :)

8. VOJVODA88

Mrs u picku materinu

Koji te deo pogodio pseto? Istina?

9. Twoja riba mije pusxila gowno

10. Ajde bre vlade ne krsti goveda

11. Danas me kod autobuske napadose 3 imigranta, da je neko slabiji bio npr. Prosecan muskarac ili ne daj boze zena ne bi imao sanse, ja sam se lako odbranio budite sigurni ta 3 mangupa nikoga vise nece uznemiravati

12. Je l' si ih silovao posle, kao ona Nemica?

13. Βалдeмар

A vidi ovo :)
    https://en.wikipedia.org/wiki/Serb_mafia_in_Scandinavia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Serbian_mafia
    Za tako malu zemlju, imamo prilično jaku emigrantsku mafiju.

I siluju žene po ž.stanicama grupno?
    Traže šerijat?
    Raznose Francuze, Švede ili Nemce bombama u ime vere?

Na osnovu tvojeg pisanja zaključujem...

Prilično nevešto spinuješ.
    Ili si neupućen u islamske zemlje i ponašanje muškaraca koji samo praktikuju islam i ono što praktikuju kod kuće pa lupaš gluposti

Da li si znao da 99,99% njih ne vidi pič.. do ženidbe? Znaš li da baš zbog takvog UOBIČAJENOG ponašanja i postoji obaveza da žena ide u pratnji muža, brata ili nekog od rodbine?
    Da li si znao da je baš zbog te činjenice da nemaju pič.... do 30te je najveći procenat pedera u islamskim zemljama te se hodže toliko i bune protiv istih? i da zbog toga u Arapskom svetu postoji poslovica koja bukvalno prevedena glasi:
    "Žene su za radjanje a dečaci za uživanje"
    Izopačeni mozgovi.
    Multikulturalnost hhahah
    Liberali će ti doći glave

14. Sad su i pederi i kozojebci i silovatelji.
    Da ti jebeš često kao migranti ne bi se ti ovde nervirao zbog njih.

15. Chule37

Sad su i pederi i kozojebci i silovatelji.
    Da ti jebeš često kao migranti ne bi se ti ovde nervirao zbog njih.

Ja se ne nerviram zbog njih, oni su meni sasvim jasni, nego zbog liberalnih idi(J)ota koji prosipaju pamet a od sveta su videli google

16. mozda sam pricao bleji na klupici brat imigrant drzi flasicu vode skinuo carapu i poliva je vodom, tako pere jebiga
    e ako prolazi kroz te muke da bi se meni usrao u zivot neka mu vala bravo mu ga bravo

17. Да си кад био даље од куће а да то није екскурзија ово ти не би била тако страшна појава јбг

18. ArminVanBuuren

mozda sam pricao bleji na klupici brat imigrant drzi flasicu vode skinuo carapu i poliva je vodom, tako pere jebiga
    e ako prolazi kroz te muke da bi se meni usrao u zivot neka mu vala bravo mu ga bravo

Jbg, beže od rata, šerijata, sirotinje da bi silom nametnuli to isto tamo gde se dosele. Nema to mozga. Jednostavno nisu sposobni da razmišljaju drugačije jer su im mozgovi isprani od rodjenja lupanjem o patos 5x dnevno i ponavljanjem 5 fraza u krug. Samo za to znaju i sve drugo im je haraam

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.