SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. ma oke brate kapiram ja sve sta ti pricas, ima tu istine dosta, ali se isto tako i preteruje dosta plus sto je ovo sajt saljivog karaktera vucajlija,com nema potrebe za ovim sranjima, bolje pisi neki blog

2. ArminVanBuuren

ma oke brate kapiram ja sve sta ti pricas, ima tu istine dosta, ali se isto tako i preteruje dosta plus sto je ovo sajt saljivog karaktera vucajlija,com nema potrebe za ovim sranjima, bolje pisi neki blog

Ako si primetio dok je bila zajebancija na prethodnih par strana nisam se ni logovao a kamoli pisao nešto na Vuki. Kada neki od islamista/spiner/liberalni mudolog počne da mi prosipa govnarije kako smo mi govna a oni samo beže od rata i da je multikulturalnost sa islamistima poželjna stvar.....
    E jbg pun mi k... od takvih još od 90tih i rata u Bosni i Kosovu. U oba sam uživo video tu multikulturalnost na delu.

3. al nek bude spreman za kontrablog za koji stimulišem drugara koji radi na graničnom prelazu trenutno

4. Al nemoj ajeroplane da misliš da se ne slažem s tobom

5. a jebem ti gledao sam audiciju pre neki dan nasmejao sam se na neki zivicev vic probacu da nadjem
    nisam ponosan

6. nema, ali mislim da je isao ovako nesto

sta radi deda mraz sa lenjirom
    .
    .
    .
    .
    .

merry christmas

7. качио сам на неку тему неђу како прича неки виц ваљда, не могу да се сетим детаља, али је било кочење... у ствари, мислим да је нешто са конобаром, рестораном, али не могу да нађем

помозите плс

8. izgleda da je obrisano

to je video klip s nazivom PUŽ

9. Negde na Zapadu postoji stereotip o zlim Srbima. Kad sam pominjao srpsku mafiju, to sam hteo da kažem. Zbog takvih faca postoje stereotipi o nama. E sad, da li treba misliti stereotipno o muslimanima, da su svi zli ako je jedan deo agresivno raspoložen.

10. Stanimirka pobedio uzo pare i verovatno propio se ispred kafane Stara Dusa neka je pobedio ovi samo uzimaju ljudima pare pravi mu veliki racun fiksni iskljucen otac zvao Titograd jeboga drug iz vojske da mi je da pobedim i ja vodio bi devojku na onaj redbul hajnikem pivo

11. Puž, da. Odlicno. Koristiću to

12. е јебем ти интернет

13. Stec ček sad ću naći

14. sta radi deda mraz sa lenjirom
    .
    .
    .
    .
    .

merry christmas

испљувао сам монитор на ово ахаххаха

15. тек сад видим ово, па сам прво видео клип, па онда претходни пост, тако да се нисам ни понадао

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.