Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
"Sex attacks are spreading across Sweden as police struggle with migrant crime"
http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/78/590x/secondary/Sweden2-457987.jpg
http://goo.gl/AM3dCN
Malo će biti 80.000 za deportaciju.
e to je cista propaganda sad kao svaki drugi migrant je silovatelj.ja sam video u novinama sliku neke devojke koju su kao silovali migranti i pretukli a na slici ona stala mirno gleda u fotoaparat a sva krvava.debilna montaza.sirijci su dobri ljudi, bas sam razgovarao sa nekim malim sirijcem, nije znao sifru za wi fi, vidi se da je fino dete i roditelji su mu bili fini.beogradjani mogu da se nauce kulturi od tih sirijaca
a sto se tice naserljavanja nasih sela sirijcima, to bi bilo odlicno da je izvodivo.ne mozemo da smestimo neku sirijsku porodicu u trosnu kucu i kazemo im-evo bavite se poljoprivredom.ta ideja je bila popularna jedno vreme a skroz je debilna.
Čuo sam da migranti na ulasku u EU dobiju sendvič i vijagru.
e to je cista propaganda sad kao svaki drugi migrant je silovatelj.ja sam video u novinama sliku neke devojke koju su kao silovali migranti i pretukli a na slici ona stala mirno gleda u fotoaparat a sva krvava.debilna montaza.sirijci su dobri ljudi, bas sam razgovarao sa nekim malim sirijcem, nije znao sifru za wi fi, vidi se da je fino dete i roditelji su mu bili fini.beogradjani mogu da se nauce kulturi od tih sirijaca
Hahahaha bolji vic ne čuh skoro. Zamisli silno iskustvo, sretneš tipa koji te pita fino za šifru za wifi i zaključiš da Beogradjani treba da uče kulturu od njega. Preglupost
ja kad sam video sliku nemice, sva krvava celo lice i mirno stala da se slika, a ispod pise migranti pretukli i silovali devojku, nisam mogao da verujem.a i ova tvoja informacija je presmensna, sto kaze cule kao da im daju vijagru..meni je bilo dovoljno da kratko porazgovaram sa tim deckom da bih video da se radi o finoj osobi i samo jedan pogled na njegovu porodicu-majku, oca i dve sestre je dovoljan da se vidi da je to fina porodica.pitao me je za sifru veoma ljubazno i kad sam mu rekao on se zahvalio.videlo se da nije isfolirani prostak, u poredjenju sa nasim tinejdzerima taj mali je kulturniji 50puta
sex attacs...pa jbt nisu to klonovi nola seksomana
Jebu migranti ne vade, baš mi priča komšinica išla do Beograda na autobusku da ide u Nemačku (ne mogu da se setim grada), ode ona u Beograd na autobusku siluje je migrant, stgla na granicu s' Mađarskom siluje je migrant, tako gde god stanu siluje je migrant, dođe ona u taj grad u Nemačku siluje je migrant, jeste da joj je muž, al' je emigrirao iz Krajine 90-tih.
ja kad sam video sliku nemice, sva krvava celo lice i mirno stala da se slika, a ispod pise migranti pretukli i silovali devojku, nisam mogao da verujem.a i ova tvoja informacija je presmensna, sto kaze cule kao da im daju vijagru..meni je bilo dovoljno da kratko porazgovaram sa tim deckom da bih video da se radi o finoj osobi i samo jedan pogled na njegovu porodicu-majku, oca i dve sestre je dovoljan da se vidi da je to fina porodica.pitao me je za sifru veoma ljubazno i kad sam mu rekao on se zahvalio.videlo se da nije isfolirani prostak, u poredjenju sa nasim tinejdzerima taj mali je kulturniji 50puta
Nisi ti u vagresu. Švedska od pre 4-5 godina drži neslavan rekord.
PRVA ZEMLJA NA SVETU PO BROJU PRIJAVLJENIH SILOVANJA a 99% su izvršioci muslimani i emigranti. Ma koliko spinuješ sa duplakom vidi se odakle duva vetar.
mislis da je cule moj nalog, gresis i sto se toga tice.jbt ti sve netacno mislis.ja ti pricam istinu-sirijci su dobri i kulturni ljudi.hahah ti verujes statistikama.a zasto nije nemacka onda na prvom mestu veca je zemlja i imaju mnogo vise migranata.jedino ako u norveskoj spada pod silovanje ako se kulturno javis zeni onda je moguce to sto ti kazes
mislis da je cule moj nalog, gresis i sto se toga tice.jbt ti sve netacno mislis.ja ti pricam istinu-sirijci su dobri i kulturni ljudi.hahah ti verujes statistikama.a zasto nije nemacka onda na prvom mestu veca je zemlja i imaju mnogo vise migranata.jedino ako u norveskoj spada pod silovanje ako se kulturno javis zeni onda je moguce to sto ti kazes
Koliko si Arapa video u životu o sveznajući čoveče?
Koliko si Arapa upoznao o sveznajući čoveče?
Koliko si GODINA proveo sa njima?
Ne spinuj keve ti kad dalje od avlije nisi kročio.
Što se tiče Nemačke, pogledaj prethodnu stranu koliko samo u 2015 sranja napraviše ti tvoji kulturni radnici.
Jbt koji isis botovi haraju srpskim sajtovima, čudo jedno.
bravo, ti mislis da je svaki arapin terorista.tipicno generalizovanje svojstveno fasistima.upoznao sam ih koliko hoces u bg, minhenu, amsterdamu, antverpenu itd u antverpenu sam video jedno arapsko dete od oko 5-6 god, u prodavnici brze hrane, stajalo je pored vrata a ja sam otvorio vrata koja su verovatno bila teska za njega i pomilovao ga po kosi, njegovi roditelji su bili tu blizu i poceli smo razgovor.O SVEMU.inace svi arapi znaju engleski za razliku od nasih gergi koji su tamo.pa onda arapkinja iz banke u helmondu za razliku od nasih salterusa ona je olicenje ljubaznosti.upoznao sam ih dosta i svi su bili fini, kulturni i razumni ljudi.
edit.zaboravio sam da kazem kako sam bio zadovoljan uslugom u jednom butiku u kojem je prodavacica bila arapkinja.sa koliko ljubaznosti i strpljenja mi je pomagala da odaberem farmarice koje mi savrseno pristaju.a ovde, samo kolutaju ocima.
bravo, ti mislis da je svaki arapin terorista.tipicno generalizovanje svojstveno fasistima.upoznao sam ih koliko hoces u bg, minhenu, amsterdamu, antverpenu itd u antverpenu sam video jedno arapsko dete od oko 5-6 god, u prodavnici brze hrane, stajalo je pored vrata a ja sam otvorio vrata koja su verovatno bila teska za njega i pomilovao ga po kosi, njegovi roditelji su bili tu blizu i poceli smo razgovor.O SVEMU.inace svi arapi znaju engleski za razliku od nasih gergi koji su tamo.pa onda arapkinja iz banke u helmondu za razliku od nasih salterusa ona je olicenje ljubaznosti.upoznao sam ih dosta i svi su bili fini, kulturni i razumni ljudi.
edit.zaboravio sam da kazem kako sam bio zadovoljan uslugom u jednom butiku u kojem je prodavacica bila arapkinja.sa koliko ljubaznosti i strpljenja mi je pomagala da odaberem farmarice koje mi savrseno pristaju.a ovde, samo kolutaju ocima.
Wooooow kakvo značajno iskustvo. Ja nisam takve sreće kao ti. Ja živim sa njima hmmmmm... pa jedno 15 godina.
Ispričaj mi molim te još malo o njihovoj kulturi MOLIM TE
A ima i ovih desničarskih botova, koji čine da recimo ova tema ima neke 272 strane na forumu, spinovanje, kao, mrzimo muslimanske imigrante, sjebaće nam zemlju, a tema koja bi objašnjavala kako nas jebu tvrdo bez lubrikanta domaći despoti i strane države koje ih podržavaju - ne postoji, ili je jednostavno rasplinuta na sto raznih tema. Treba razmisliti o tome: šta čini da se konverzacija među korisnicima ovog sajta toliko koncentriše na ovu temu? Mislim da znam: mržnja prema nekome koga je bezbedno mrzeti i na koga je bezbedno lajati, bez ikakvih posledica. Malo usmerenog oduška mržnji, koja bi inače bila korisno upotrebljena za istrebljivanje gadova, znamo svi kojih.
ахахаха Лабокв БОГ!
Jbt koji isis botovi haraju srpskim sajtovima, čudo jedno.
A ima i ovih desničarskih botova, koji čine da recimo ova tema ima neke 272 strane na forumu, spinovanje, kao, mrzimo muslimanske imigrante, sjebaće nam zemlju, a tema koja bi objašnjavala kako nas jebu tvrdo bez lubrikanta domaći despoti i strane države koje ih podržavaju - ne postoji, ili je jednostavno rasplinuta na sto raznih tema. Treba razmisliti o tome: šta čini da se konverzacija među korisnicima ovog sajta toliko koncentriše na ovu temu? Mislim da znam: mržnja prema nekome koga je bezbedno mrzeti i na koga je bezbedno lajati, bez ikakvih posledica. Malo usmerenog oduška mržnji, koja bi inače bila korisno upotrebljena za istrebljivanje gadova, znamo svi kojih.
Ma da je sve kako ti kažeš, objasni "kulturne" koji postaviše Švedsku na prvo mesto a Nemačku kao neslavnu pratilju u seksualnim napadima na žene.
EDIT: i decu i muškarce. Ne biraju oni
totalna istina.ovde imamo ljude koji su napravili da se zivot vecine ljudi klasifikuje kao horor jos kad se obrati paznja na rad institucija, izgled gradova i sela, stanje svega toga je horor.a onda ovde ljudi dizu larmu zbog obicnog silovanja u nemackoj a trpe tiraniju od nasih ljudi i jos ne smeju da zucnu.ja ne volim muslimane ali ni mi nismo nista bolji generalno gledano
ajeroplan:ti ih toliko mrzis zato sto su strucniji od tebe pa ti je tesko da nadjes posao.klasicno srpsko ponasanje.bolji su radnici, ne piju alkohol, obrazovani itd itd.
...........
zbog obicnog silovanja
.............
Obično silovanje? To tebi nekako dodje kao rutina ili uobičajena stvar kao čitanje novina ili šetnja gradom? O KULTURNI ČOVEČE
Koliko ti sinak živiš u zabludi. Hahahahha.
JA NJIMA BAŠ PRODAJEM ONO ŠTO IM FALI...ZNANJE!
tebi je silovanje neki tezak zlocin.silovanje jeste neprijatno ali nije nista strasno.zene vole da dramatizuju i preuvelicavaju a smem ruku da dam da je svaka zena u svom zivotu sa uzivanjem mastala da je siluju.
jel ljubo zemunac bio u zatvoru zbog silovanja a zene su ga obozavale i bio je idol mnogima.skoro svaki kriminalac je izvrsio silovanje a znas da na kriminalce gledaju kao na vitezove koji postuju zene i slabije.pa ti vidi tu kontradiktornost.po tome i glup covek moze da zakljuci da silovanje nije toliko strasno koliko s e prica
Баш вала. Неваља кад си млакоња, не ваља кад силујеш, женама никако угодити.