SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. labokv

tebi je silovanje neki tezak zlocin.silovanje jeste neprijatno ali nije nista strasno.zene vole da dramatizuju i preuvelicavaju a smem ruku da dam da je svaka zena u svom zivotu sa uzivanjem mastala da je siluju.
    jel ljubo zemunac bio u zatvoru zbog silovanja a zene su ga obozavale i bio je idol mnogima.skoro svaki kriminalac je izvrsio silovanje a znas da na kriminalce gledaju kao na vitezove koji postuju zene i slabije.pa ti vidi tu kontradiktornost.po tome i glup covek moze da zakljuci da silovanje nije toliko strasno koliko s e prica

Definitivno ISIS bot

2. KOJE??? silovanje u Nemačkoj? Je li prijavljeno ijedno silovanje? Ne, samo "seksualno zlostavljanje". Vatali su ih po ulici. I to je dovoljno loše, ali razlika između silovanja i te vrste seksualnog zlostavljanja je kao između... nemam pojma, čvrge i čekića u glavu? Ali, naravno, neko ko spinuje na desnu stranu čvrgu će proglasiti čekićem u glavu, to bez ikakve sumnje.

JA NJIMA BAŠ PRODAJEM ONO ŠTO IM FALI...ZNANJE!

Čuvaj se ako požele da imaju sami svoje znanje, a da im to ne prodaju ljudi sa zapada. Ima da ti seku glavu.

3. ajeroplan salim se ja malo.ni ja ne volim muslimane samo zato sto su zatucani verski fanatici, njihova kultura mi je mnogo primitivna i gadna.cim je neko opterecen verom taj ne moze da bude normalan, to vazi za sve.

4. ајероплан и лабокв - двије ласице се туку

5. Βалдeмар

KOJE??? silovanje u Nemačkoj? Je li prijavljeno ijedno silovanje? Ne, samo "seksualno zlostavljanje". Vatali su ih po ulici. I to je dovoljno loše, ali razlika između silovanja i te vrste seksualnog zlostavljanja je kao između... nemam pojma, čvrge i čekića u glavu? Ali, naravno, neko ko spinuje na desnu stranu čvrgu će proglasiti čekićem u glavu, to bez ikakve sumnje.

Jedan primer...mrzi me da kucam po googletu

"It also revealed 126 claims of "rape by a group" and 47 allegations of "sexual assault by a group"."

http://www.express.co.uk/news/world/636944/Cologne-sex-attacks-list-crimes

99% je pokušano da se zataška zbog "političke korektnosti" tj da ne bi Švabovi svrgli Merkelovu što je pustila tolike emigrante. Zato je i sam napad u Kelnu "kasnio" sa objavljivanjem dok nije postalo previše viralno pa nisu mogli da sakriju.

6. Шта велиш ти Ајероплане, 15 година продајеш своје богато знање по муслиманским државама, а успут стигнеш да се дружиш са амбасадорима и војним аташеима? Па благо нама кад стигнеш свако мало на Вукајлију да пренесеш своје богато искуство....

7. The Big Dipper

Шта велиш ти Ајероплане, 15 година продајеш своје богато знање по муслиманским државама, а успут стигнеш да се дружиш са амбасадорима и војним аташеима? Па благо нама кад стигнеш свако мало на Вукајлију да пренесеш своје богато искуство....

Vidi šege, šale i pošalice.. jesi se nasmejao?
    Suviše ih dobro znam, kako rade i koji su im zacrtani ciljevi (napisani)
    Za pametne dosta. Nemoj da zaboraviš da sam predvideo mesec pre Pariza napad samoubica spavača i ulogu Erdogana kao glavnog saradnika ISIS-a i još pre 5 meseci da će morati da napadne Kurde da bi nastavio snabdevanje svojih ISIS-ovaca
    A da ti kažem i dalje šta će raditi?
    Čim počne deportacija iz EU počinju orkestrirani neredi u svim EU državama uz nesebičnu pomoć NVO i ostalih.

8. Турци нападају Курде са којима се већ ко зна колико година уназад сукобљавају и у сред рата са терористима, они изврше нападу на неку битну тачку? Ма шта кажеш, да се просто човек изненади.... Сву ту твоју ''асам паметан јер сам прочитао нешто на неком другом форуму/сајту па сам знао да ће се десити (јер Гугл је чудо)'' причу је Мојси још пре добрих 10-15 година предвидео.... Прочитај га, не би ти шкодило, таман у паузама ћаскања између пар амбасадора, да ти се пуно не ремети твој, очигледно драгоцени, распоред....

9. ajeroplan, cast mi je poznavati te..aj sad ne zajebavaj ti predvideo napade, druzis se sa ambasadorima itd.preterao si sad.vise ti nista ne verujem

10. labokv

ajeroplan, cast mi je poznavati te..aj sad ne zajebavaj ti predvideo napade, druzis se sa ambasadorima itd.preterao si sad.vise ti nista ne verujem

Mrzi me da ti tražim ali ti slobodno pogledaj jedno 250 strana unazad. Ako je Pariz bio 13.11. jedno mesec dana pre toga

P.S.
    Jbg moraš da se pomiriš sa tužnom činjenicom. Nismo svi isti. Nismo svi skupljali iskustva po Holandskim i Nemačkim restoranima brze hrane.

11. Аероплане дакле ок је да ти идеш да живиш и радиш по муслиманским земљама али они у твојој не смеју?

12. Црвени барон

Аероплане дакле ок је да ти идеш да живиш и радиш по муслиманским земљама али они у твојој не смеју?

Šta bi oni mogli da rade ovde? Mi koji radimo po takvim zemljama i idemo tamo jer oni nemaju pojma ali imaju sreće da imaju naftu i zbog toga dolare.

13. ma salio sam se bio.i ja mislim da 90% muslimana na zapadu radi za te njihove verske ciljeve.teski primitivci.pa kad pocnu sa narodnim obicajima uf gori su od ovih nasih sa golije..jedino od tih smedjih postujem indijce.

14. Е Индијци су већ друга прича. Господа.

15. Прочитај га, не би ти шкодило, таман у паузама ћаскања између пар амбасадора, да ти се пуно не ремети твој, очигледно драгоцени, распоред....

EEEEE, vidis TO je kao neki sarkazam, doduse onako kiseli, kakav obicno gle cuda, bas muslimani (bosanski) koriste, Jasmila Zbanic stajl.

Sto se tice onog posta samnom i lepom plavom policajkom vid big bubis, to je zlonamerno izvrtanje reci a ne sarkazam. Samo da znas, sarkazam moze da bude i smesan.

Naprimer,

"Kad sam izgubio pusku, vojska mi je naplatila 85 dolara. Zbog toga kapetan tone sa brodom."-D. Gregori

ili

"Fatimin otac me celo vece ubedjivao da mu ne smeta sto sam Srbin, a posle se ispostavilo da me je pustio u kucu samo zato sto je sa terase video da vozim zelenu 124-jku."-Limun, budala

Ajde kad bude ovo sranje za koji mesec, i kad budu ovi hatalili i palili po Evropi, idi negde gde se to desava pa ih malo posmatraj, pa onda opet dodji ako hoces da ih branis

16. Хахахахаах босански Јасмила Жбанић сарказам хахах не могу да вјерујем шта ћу све прочитати
    Па зар не би било примјереније рећи БРИТАНСКИ сарказам, јер је то типично британски начин изражавања и хумора?

17. ajeroplane, jesi koristio forum prije nego što je ova tema otvorena?

18. Dub

ajeroplane, jesi koristio forum prije nego što je ova tema otvorena?

Ma jok ja. Prvi put uopšte napisah smislenu rečenicu kad je otvorena ova tema u želji da zadivim prisutne. Nema života pre foruma ili "sranja sa imigrantima"
    Nego... šta si blagoizvoleo smisliti kako bi ispao pametan sa tim pitanjem?

19. не знам кад је која тема отворена, али ми се чини да је ајероплан имао неку коцкицу, малу, малу, али са јако пуно енергије. та коцкица би била крај сауда, али он не сме да је износи у јавност због тога што је то пословна тајна и што његовим послодавцима одговара да је нафта најважнији енергент. ето, тако сам ја запамтио, а ви праштајте ако грешим. не верујем баш да сам га побркао са расним.

20. Sweden Plans To House Migrants On Cruise Ship

86.000€ košta samo tih 1800 emigranata DNEVNO koji će biti smešteni na kruzeru. Ostalih 160.000? Množiti sa 48€ dnevno pa......

http://www.ndtv.com/world-news/sweden-plans-to-house-migrants-on-cruise-ship-1278908?site=full

@truć
    Što se tiče "kockice" sve si skapirao pogrešno. Po običaju heh

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.