SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. nisam..i sto si me pitao za prijatelje muslimane

2. labokv

nisam..i sto si me pitao za prijatelje muslimane

Onda lažeš da su ti prijatelji. Možda ih ti smatraš za prijatelje ali oni nisu tebi ako nisi musliman.
    Po Kuranu ...sura 3:28 ni jedan musliman NE SME da bude prijatelj sa ne muslimanom. Može samo da ih koristi i iskorišćava. Ne sme ni da se druži sa njima ako u okolini ima muslimana.

3. Da ti nisi musliman, vidim da se baš razumeš u Kuran.

4. a kako onda objasnjavas to da je meni fadilj pozajmio 50e kad mi je trebalo za popravku anlasera.nije me iskoristio nego mi je dao pare.
    koliko je puta selim castio kafu.covek ne dozvoljava da neko drugi plati

5. Šaćiri Selim mnogo dobar čovek, al' časti samo zato što si naručio tursku kafu. (skeč)

6. Chule37

Da ti nisi musliman, vidim da se baš razumeš u Kuran.

Kada prodješ rat u Bosni normalno je da se zapitaš zašto se oni tako ponašaju. Pročitaš Kuran. Takve stvari same se urežu u pamćenje jer su neshvatljive modernom čoveku. Kasnije mi je to jako pomoglo. Inače sam Hrišćanin pravoslavac za tvoju informaciju.

7. Je l' te bilo blam kad si kupovao kuran? Ipak te pare idu istim tim muslimanima. Je l' si se pravdao posle ma zapaliću ga il' to samo dupe da obrišeš?

8. ajeroplan
    hahahh autobus uh ček da se povratim od smeha...kako beše reč za to što sam tamo video.... ah da ... ozbiljnost

То што Трућова тема није заживила само показује да људе боли курац да на овом форуму озбиљно расправљају о мигрантима

Хвала што си доказао моју поенту

9. da turska je bila, sigurno je zbog toga.asimi me castio kebab u dizeldorfu, ja mislio da smo prijatelji a on me castio jer je to tursko jelo.

10. labokv

a kako onda objasnjavas to da je meni fadilj pozajmio 50e kad mi je trebalo za popravku anlasera.nije me iskoristio nego mi je dao pare.
    koliko je puta selim castio kafu.covek ne dozvoljava da neko drugi plati

Nećeš verovati i to gostoprimstvo piše tamo a ne sumnjam ni da ti je pozajmio pare i to je deo sticanja poverenja.

EDIT: @Chule37
    Toga je bilo u Bosni tih godina kolko hoćeš na izvolte

11. Ti ih onda časti sarmom i to je tursko jelo, al' prasetinu mlevenu, ne govedinu.

12. @Аутобус
    Pa je zato 275:4?

Zanimljivo, veoma.

13. dal bi mi poverovao kad bi ti rekao da mi je muhamed ali pokazao kako se boksuje da bi mogao da se odbranim ako me neko napadne(za nedaj boze)..e ako to nije znak prijateljstva onda ne znam sta je

14. Jel ti to spemuješ što ti krivo zbog tvoje teme koja doživljava fijasko ili čisto onako hejterski?

спемујем зато што је ово тема за спем. ево, ти качиш неке безвезе линкове, ми спемујемо итд. она друга је за озбиљне расправе, али пошто нема тренутно неких битних вести, мало је утихнула тема, па спемујемо овде да убијемо време док се нешто важно за тему не деси. такав је договор.

15. ако отворимо нову тему за коцкицу, хоћеш тамо да ми објасниш?

16. Nemačka na samitu o migrantima zahtevala od Grčke da uzme aktivnije učešće u odbrani EU od masovne emigracije. Kao prva zemlja članica EU na ruti od Turske ka EU, Grčka mora da počne selekciju ko je emigrant a ko izbeglica. Ni same EU članice još nisu zauzele jedinstven stav a tako nešto se očekuje od Grčke????

http://www.ekathimerini.com/206154/article/ekathimerini/news/tsipras-merkel-holland-meet-about-migrant-crisis

YouCantHandleTheTruћ

такав је договор.

Ili si se ti sam sa sobom dogovorio da uništiš aktivnu temu jer nemaš nikakvih argumenata i sva tvoja vidjenja ove krize su se pokazala kao pogrešna?

P.S.
    Što se tiče proizvoda moje kompanije, rekao sam ti, sačekaj 6 do 7 godina pa ćeš moći da kupiš. Čeka se pravo na patente u ogromnom broju zemalja (to može da potraje nažalost i više od 3-4 god) i verifikacija nekih instituta pa....

Vidim da ćeš da crkneš ako ne saznaš...hahah evo malo da ti dodatno zagorčam život. Proizvod koji smo prodali pre dobrog broja godina i uzeli debele pare se zasnivao na torijumu. Medjutim sad ima i daleeeko bolje :) Ovaj novi ima 0 bq :))))

17. Zahtevaju od Grčke? Pa kako Grčka može da izađe na kraj, jedino da im potapa brodove. Neizvodljivo je da ih kontrolišu, jer dolaze preko mora, jedino da naprave ogromnu obslsku stražu pa da ih hvataju pa da onda traže pare od EU da ih deportuju nazad i da se nadaju da neće opet pokušati. Uostalom u Grčkoj je haos, narod je nezadovoljan, ova trenutna vlada ne može da zavede red ni u svojim redovima, tako da ne može se od njih očekivati da izađu na kraj s' migrantima, a Makedonija je u još većem haosu, tako da kod nas faktički sledi prva ozbiljnija provera, iako nismo članica EU. EU bi trebala da pošalje svoje ljude koji će raditi na kontroli migranata u Grčkoj, jer je očigledno da Grčka u ovakvom stanju to ne može da uradi kako treba.

18. Bilo bi dobro da bi mi sto napusavamo ovu dvojicu primata a ni ovi sto ih samo loze ne postujemo vise nista pa kad vide da samo njih dvojica "brinu" o ovome valjda ce prestati

19. Bilo je tako par dana i to ih nije umorilo brate

20. Ili si se ti sam sa sobom dogovorio da uništiš aktivnu temu jer nemaš nikakvih argumenata i sva tvoja vidjenja ove krize su se pokazala kao pogrešna?

баш напротив. ти си имао толико погрешних предвиђања да ми је потпуно јасно зашто пишеш на овој спем теми, а не на оној за озбиљну дискусију.

Što se tiče proizvoda moje kompanije, rekao sam ti, sačekaj 6 do 7 godina pa ćeš moći da kupiš. Čeka se pravo na patente u ogromnom broju zemalja (to može da potraje nažalost i više od 3-4 god) i verifikacija nekih instituta pa....

много ми је то да чекам, заборавићу до тад. зато те лепо молим да даш неке назнаке, није да ћемо ми сад сести, па направити то у центру горобиље код пожеге. бар неке назнаке.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.