Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
могуће, јебига. подсети ме како оно беше. има нека коцкица и у себи има пуно енергије, то сам сигуран. и када би сви сазнали за ту коцкицу настао би хаос на тржишту енергената? шта сам до сад погодио?
To onaj "tesarakt" ili kako se vec zove, iz Avendzerza?!
Jel ti to spemuješ što ti krivo zbog tvoje teme koja doživljava fijasko ili čisto onako hejterski?
хахаха ајероплан и расни су веома поносни на своју тему
Koja moja tema? I da, cisto onako hejterski!
хахаха ајероплан и расни су веома поносни на своју тему
Ovo je rasnijeva tema i to prilično posećena (274 strane) za razliku od truć "originalne" kopije
Čija je migrantska tema bolja pitanje je sad.
па има 274 стране јер вас двојица пишете баљезгарије и онда остали дођу да вас напушавају и спемују и накупи се зачас постова и страница.
То што Трућова тема није заживила само показује да људе боли курац да на овом форуму озбиљно расправљају о мигрантима, нису сви ко вас двојица
И јел то уопште нешто битно ко је отворио коју тему и показује да је тај аутор неко мудо, шта сад треба да дође аутор Ma_Lako_Cemo и каже јао види ал ми је тема Дакле Филмови заживила, има преко 1200 страница. па преглупо резоновање
Ja sam bio najozbiljniji sagovornik na Trućovoj temi, ali su se većina ponašali kao da pričam koještarije, a sutra kad ID, SA i Turska budu tresli Evropu, onda će vam biti žao što niste na vreme shvatili o čemu se radi.
Kraj 2016. Evropa u ratu ili na ivici rata sa SA, ID i Turskom, dok Amerika dobija Trampa za predsednika, on smanjuje spoljni uticaj Amerike i samim tim uticaj NATO pakta, ovi dovoljno jaki da se sile, Rusija dovoljno luda da brani Siriju, sukob eskalira u treći svetski rat, a vi i dalje mislite da se to ne dešava.
hahahh autobus uh ček da se povratim od smeha...kako beše reč za to što sam tamo video.... ah da ... ozbiljnost
Idi bre nisi me davno ovako nasmejao svojim izlivima pameti
Nego opet na temu.
Najzad nakon 2 ubistva od strane "maloletnih" emigranata Švedska uvodi verifikaciju godina i podataka.
Realno, ko za ovog lika može da kaže da je maloletnik?
http://media.breitbart.com/media/2016/02/GettyImages-510605286-640x480.png
Jedino glupavim liberalima Švedske to ne smeta
http://www.breitbart.com/london/2016/02/19/sweden-under-pressure-to-age-verify-migrants-after-adults-masquerading-as-children-attack-and-murder-locals/
ajeroplan, znam jednog lika koji zivi i radi u nemackoj a stalno pljuje nemce.tako isto i ti.jbt oni te hrane a ti ih pljujes.zasto se onda ne vratite u srb koju toliko volite pa nek vam vucic da posao.ispada da vi zivite kod onih koje najvise mrzite a imate svoju zemlju koju volite, pa vratite se onda
sve nesto kapiram da ima takvih slucaja.srbovanje kada si na bezbednoj udaljenosti od srbije.oni kod kojih si su uglavnom pederi i kurve.
Opet izgleda mlaže od onog što je došo u lacio onomad haha
@labokv
To sam već više puta pisao. Daj neko originalnije pitanje.
Ili ja da pitam tebe?
Što ti toliko voliš te migrante?
ne znam ja sta si ti to pisao na tu temu..ja govorim istinu i govoricu je jos glasnije!
ne znam ja sta si ti to pisao na tu temu..ja govorim istinu i govoricu je jos glasnije!
Istina?
Imaš li prijatelja muslimana?
naravno da imam..imam ih nekoliko pa sta
naravno da imam..imam ih nekoliko pa sta
Ako nisi musliman onda lažeš!
tahiri fadilj, saciri selim, habib sulejmani, nedzmedin berisa itd itd sve su to moji prijatelji..odakle bi znao ova imena da ne znam ljude
Onda si musliman