SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Pa nemoj tako, Brejvik je bio vizionar. On je hteo da zaštiti belu Evropu od onoga što se upravo dešava, a svi smo svedoci kako horde i čopori muslimanskih divljaka trgaju naše belo tkivo. I sada, dok Brejvik gleda TV (valjda ima TV tamo u ćeliji, norveški zatvori su deluks), kaže sebi: E, da ga jebem, bio sam u pravu. Samo sam pogrešio što se tiče Srba, nisu to branitelji hrišćanstva, već barabe i izdajice bele rase.

2. Filip Tasic Amerika nije jos ni postojala
    Like · Reply · 25 · 1 hr

Ра Ле Postojala je Amerika kao kontinent al kao nacija pravi Amerikanci su Indijanci dok nije dosla engleska i spanska olos smile emoticon
    Like · Reply · 3 · 1 hr

Filip Tasic Indijanci su bili ljudine dok nije dosla ona gamad
    Like · Reply · 3 · 1 hr

Ра Ле Tako je brate iz engleske su dosli najgori sljam pederi,kurve,lopovi i ubice najgori otpad su poslali pa ako se snadju snadju e na takvim ljudima je nastala danasnja "SAD"
    Like · Reply · 2 · 49 mins

Filip Tasic Tacno tako brate
    Like · Reply · 1 · 43 mins

Takoe brt

3. U Ameriku su otišli svi kojima je dokurčila Evropa i njene gluposti i koji hoće da počnu život ispočetka, a kapiram da i mnogi Srbi i ostali danas to rade. Da se otkrije novi kontinent, bez neke posebne civilizacije, i da se kaže: ajmo, naseljavajmo, pravimo, gradimo, radimo, novo društvo, svako će dobiti šansu - e pa zbogom Evropo, svete... Jednoga dana pričaće za koloniste na Marsu ili na nekoj drugoj planeti da su bili đubrad koja je pobegla sa Zemlje.

4. Amerikanci su bombardovanjem ubili Gadafijeve unucice iako su znali da su u toj zgradi i to je veliki dokaz da su govna, i deca su jadna stradala u svim ratovima, ali namerno ubijanje i ovo...
    Brejvik nije Hriscanin, on je neki sektas, neka norveska mitologija, Tor, Odin i te munje. Najmladja osoba koju je ubio je imala 14 godina i to samo ta jedna, i ubijao ih je iz puske, nije im sekao glave i nosio u kesi. A on je verovatno najgori kontraprimer koji postoji.
    Sustina nije u tome, al i ja necu da gnjavim vise, popizdeo sam u momentu, a sad mi je samo lose...

5. Brejvik nije Hriscanin, on je neki sektas, neka norveska mitologija, Tor, Odin i te munje.

A šta koji kurac hrišćanin, pa i da jeste, šta su hrišćani radili jedni drugima, stvarno me mrzi da pišem. Hrišćani su bili i hugenogi i katolici, hrišćani su istrebili iks naroda na ovoj planeti, hrišćani su ubijali Srbe u Jasenovcu, hrišćani su bili i Nemci koji su u WWII istrebljivali sve koji im padnu na pamet... Pustite me priče o dobrim hrišćanima. Oni su dobri dok im ne zasmetaš, a onda - pokolj. I uvek će imati opravdanje: mi smo dobri, oni su zli. Nema to veze sa religijom. Ako se stvarno desilo da bude Sudnji dan i da neki bog vaskrsne sve ljude koji su postojali i sudi svim tim ljudima, hrišćani bi procentualno nastanili najveći deo pakla.

6. Ima neka epizoda "South Parka", kad svi zavrsili u paklu, hriscani, muslimani, jevreji, hindu... I neko pita djavola, pa je li bre, pa jel bio neko u pravu? A on kaze ladno
    "Mormoni. Samo mormoni."

7. Brejvik je bio hrišćanin do sudskog procesa, čak je i bio u crkvi pre nego što je izvršio masakr. To što jedno dete ima 14, a drugo ne znam ni ja koliko je irelevantno, oboje su faktički deca i nijedno od njih nije proživelo bog zna šta. Samo pokazujem dokle dovodi projekcija terorističkog čina jednog ili grupe ljudi na čitavu populaciju. Esencijalizam je najgore zlo kojem neko može pribeći.

Pošto je očigledno da je ova Uzbekinja umobolna, možemo pronalaziti hiljade primera umobolnika koji su ubijali i radili slične gadosti. Ovo je cveće u poređenju sa mnogim stvarima samo iz doba posle WW2.

Budisti su vršili neke od najgorih masakara u istoriji, samo imaju dobru (šta dobru, fenomenalnu) reklamu. Isto i hiduisti. Islam samo nema dobru reklamu.

8. De si Roki sto godina!:-)

@Car
    Da jadni nisu proziveli-nisu, Bog da im Dusu Prosti, samo da znas da tri petnaestogodisnjaka u treningu mogu da useru od batina koga hoces odraslog, sto su mnogi osetili na svojoj kozi, a 1000 cetvorogodosnjaka ne moze nikome nista. I 18 godina je malo, malo u zivotnom smislu ali meni je 15 godina neko merilo, a i istorija, Marija Bursac, Bosko Buha i tako to...

9. Što se uopšte vi zaštitnici bele rase i hrišćanstva nervirate? Pa s tom količinom izbeglica sa Bliskog istoka neće moći da se izbori EU, raspašće se EU, a znate ko beo i hrišćanski ustrojen stoji na granici EU trljajući ruke i čekajući da se EU raspadne, pa da počne svoje igre i političke mahinacije, vraćajući svoj uticaj u Evropi? Da, da, svi znamo, да.

10. Valde, EU se neće raspasti sve do momenta dok ne počne 3. svetski rat, onda će se podeliti u grupe i međusobno zaratiti. To će nam ujedno biti i prilika da neometano uzmemo sve što nam pripada. Ova godina će verovatno biti okidač za uvertiru za 3. svetski rat, prestaće primirije u Ukrajini, Tramp će postati predsednik Amerike, primirije u Siriji će prestati (ako uopšte i traje), Turska će ući u rat protiv Kurda koji će dobijati pomoć od Rusije, Grčka će postati ničija zemlja (ne zvanično, ali preplaviće je migranti, turizam će značajno opasti, kriza će se povećati, narod će započeti nerede), Kosovo i Srbija će prekinuti dijalog zbog migranata, Merkelova će izgubiti poverenje u EU, Britanija će napustiti EU ili će jedva da ostane, Srbija će dobiti nestabilnu vladu, itd. Sve to u ovoj godini.

11. Gledam ovde majstor spinere, muslimanske branitelje, koji sve rade kao na ovoj slici

http://media.cagle.com/45/2006/01/31/23625_600.jpg

Zakopati svaku priču o zlim i okrutnim i naći opravdanje u zlim i okrutnim Hrišćanima
    Ili kako to vide Englezi

http://i.imgur.com/BwQZW5M.jpg

12. Ajeroplane, nije problem njihova vera, već to što će njihova masovnost da izazove niz problema nevezano za veru.

13. Valde, EU se neće raspasti sve do momenta dok ne počne 3. svetski rat, onda će se podeliti u grupe i međusobno zaratiti. To će nam ujedno biti i prilika da neometano uzmemo sve što nam pripada. Ova godina će verovatno biti okidač za uvertiru za 3. svetski rat, prestaće primirije u Ukrajini, Tramp će postati predsednik Amerike, primirije u Siriji će prestati (ako uopšte i traje), Turska će ući u rat protiv Kurda koji će dobijati pomoć od Rusije, Grčka će postati ničija zemlja (ne zvanično, ali preplaviće je migranti, turizam će značajno opasti, kriza će se povećati, narod će započeti nerede), Kosovo i Srbija će prekinuti dijalog zbog migranata, Merkelova će izgubiti poverenje u EU, Britanija će napustiti EU ili će jedva da ostane, Srbija će dobiti nestabilnu vladu, itd. Sve to u ovoj godini.

грејт тајм ту би алајв

14. A što mi ne zajebemo nemce pa ih prekrštavamo ovde taman da budu poverslavci a ne katolici
    I više keša za naše popove jbg

15. Chule37

Ajeroplane, nije problem njihova vera, već to što će njihova masovnost da izazove niz problema nevezano za veru.

Nije? Jesi siguran? Kako ono beše u Kuranu...sura 9:5 ?
    Malo proguglaj pa se javi da li i dalje misliš isto

16. Ovo je pravo vreme za pojavu nekog Gavrila Principa, čak šta više, mnogo je lakše da se sad bude Gavrilo Princip nego onda.

17. Chule37

Ovo je pravo vreme za pojavu nekog Gavrila Principa, čak šta više, mnogo je lakše da se sad bude Gavrilo Princip nego onda.

Taman posla. Pa da opet nas imenuju za krivce njihovog sranja. Treba ih ostaviti na miru. Sami će oni usrati sve što imaju. Pogledaj samo kako se polako odvikavaju svetske TV stanice od snimanja dece i poziva na "humanost" od kako je počela selekcija ko je iz ratom ugroženih područja a ko emigrant. 85% su emigranti. Ni kvotu od 3000 dnevno ne uspevaju da popune Sirijci i Iračani.
    Naročito, npr BBC, zavoleše emigrante nakon bezobraznih zahteva "otvorite granice" u Kaleu.
    Polako... sami će oni sebi presuditi. Ne treba prljati ruke i navlačiti medijsku pažnju.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.