Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Раснин за предавача на војној академики.
Treba sagraditi i neki zid prema Hrvatskoj, za svaki slučaj.
A karindzanje nije hteo truć da otključa.
мајсторе, отворио сам тему за препуцавања и оставио пост да се види да је откључана (а још је и пребацио из игара): http://vukajlija.com/forum/teme/53665-tema-za-navijacka-prepucavanja?strana=153#post_3447590
Rasni, pazi da ne prođemo kao Šiptar iz vica
Makedonac:
- "Ja hoću da moja Makedonija bude slobodna i bez Šiptara." Ribica ispuni.
Šiptar:
- "Ja hoću da Kosovo bude slobodno, bez Srba i da napraviš najveći zid oko Kosova da niko ne može da preskoči."...Puff i ribica ispuni.
Srbin:
- "Je li ribice, pustal' taj zid vodu?"
Ribica:
- "Ne."
Srbin:
- "PUNI DO VRHA !"
Truće nisam znao za to.
E jebi ga sad.
Prepucavaćemo se za 7 dana, neće izblediti ovaj derbi još dugo.
A Valdemare, treba se ograditi od stoke.
Dolazak sa duplog za vreme bana povlači trajni za dupli i duplira glavni. Do tada izbledeće
Ajde ne jedi govna da ti ne bih pičku polupao!
Ok?
Ok
To su jedni divni ljudi koji samo beže od rata :(
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=02&dd=29&nav_category=78&nav_id=1102024
Tisćljetna kultura.
poremecenih ima svugdi.
Uzbeci nisu ni migranti ni Arapi
Ma da, to su pojedinci...
Da se pojavljuju takvi slucajevi da neka zena uradi tako nesto i vice PRAVOSLAVLJE, JUDAIZAM, ZIVEO PAPA, to bi bilo budala ima svuda.
Ali ne desava se to, a hiljade ovakvih stizu svakodnevno...
To prevazilazi moje poimanje. Ne Daj Boze da sam nekad u blizini takvog dogadjaja, ne bih se zaustavio na njoj, nego bih nastavio dok mene neko ne ubije, na sta oni i racunaju, i onda prelaze u "jadni mi, vecite zrtve" mod.
Ali dolazi ono sto mora doci...
inace,smlatili bi nas mudzosi da zele sa nama da se fajtaju.
Torazulu, jesi li nekad čuo za ubistva crnaca u SAD? Mnoga od njih su motivisana učenjima raznih hrišćanskih sekti.
Care, nema tu vise rasprave i logike za mene. Kada su deca u pitanju-meni pada klapna i vise nisam razumno ljudsko bice, ma koje religijske pripadnosti da je pocinilac. Nazalost, znam i za slicne slucajeve u bosni za vreme rata, Hvala Gospodu Bogu da nisam bio tamo.
Da ovako nesto ( a necu ni da pricam o bombasima sto se raznose i ostalim stvarima) urade pripadnici moje religije i mog naroda, prvi bih bio za to da se samelju u koncentrat, a da se to ponovi u ovolikom broju, postao bih ateista. Izvoli pogledaj podatke o ratnim zlocinima pripisanim Srbima, na koliko mesta se tu pominju zene i deca?
Isis ima odrede malih koljaca, jos se time ponose, imas lepo opisano u "Travnickoj hronici", kako uce decu da makar malo bocnu nozicem osudjenike na smrt po izvrsenju kazne, o cemu ti uopste pricas, o KKK i zrtvovanju crnaca? Inkviziciji i Torkemadi? Alo bre 29. Februar je 2016. Godina!!!
Jeste ali Hriscani su isli u krstaske ratove, i Saladin im je umio sablje laticama ruza ipopusio kurac gratis, pa su zato oni takvi.
Sa istoricarsko-intelektualne strane, mogu ja da shvatim sta ti pricas. U praksi sam video-nema od ta kurca nista. Jedina sansa je apsolutno razdvajanje muslimana i svih ostalih. Sve ostalo je samo tempiranje bombe. I samo sto nije puklo.
šalje rasni (13) s pala
http://rebrn.com/re/this-year-old-refugee-just-won-a-childrens-running-competition-i-2531501/
Ja pričam o sadašnjem stanju o Americi. Za Jevreje da ne pričam, Palestinci i Libanci se eliminišu iz hobija. Možda Izraelci ne mašu okolo s dečijim glavama, ali deca svejedno ginu. Porodice se bombarduju na dnevnoj bazi u Libiji, Siriji, Avganistanu, Iraku, zemlje poput Austrije poluotvoreno naoružavaju fanatike, a ti pričaš o nekoj hrišćanskoj i jevrejskoj nevinosti. Hrišćani doslovno naoružavaju i huškaju muslimane na pokolj grupa poput Asiraca (pravoslavci). Šta je s ljudima poput Brejvika? I on je hrišćanin.
O istoriji bih mogao da pišem više desetina strana, ali o tome trenutno nećemo pričati da ne bi bilo da opet ubijam s istorijom.