Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
а јесу им забранили да дижу паре са банкомата на основу тога што су рођени првог јануара?
Pa na pare mogu da zaborave. Sad hvataju "zadnji voz", spremni su da stignu tamo po svaku cenu, pa i da nemaju mogućnost da dignu lovu s' bankomata i da umesto sendviča jedu pljeskavice. Najzad ih je neko udario gde najviše boli, a i bilo je krajnje vreme, pa nek sad ruše granice kad budu jeli sendvič dnevno, neće moći da šetaju, a ne da ruše granice.
kapiram da im bolje da jedu pljesku mesto sendvaje
A šta je fora sa istim datumom? Da ne trkeljišem sad po ovih osamnaest miliona stranica teme.
сви се пријављују да су рођени на исти датум и онда тај папир гурну у банкомат и подижу паре које је претходно уплатио сорош.
Hahahaha, može se tako reći da ne kucam opet, dugo je objašnjenje.
Moram mnoooogo da otvorim mozak da prihvatim ovo objašnjenje. Nadam se da je ono drugo, potpuno objašnjenje malo pitkije.
не мораш толико да отвориш мозак. они све раде јавно да не би изгледало да је тајно. зато су осмислили да можеш да подижеш паре са банкомата само ако си рођен 1. 1, јер да није тако онда би изгледало као да нешто крију и да тајно дижу паре, овако дижу паре јавно пред свима и на тај начин успевају то да сакрију.
Dobar je trip da jebeš na granici
Ukratko, prijavljuju 1.1. odu u Banku kažu ime i datum rođenja 1.1. godina nije bitan faktor. Znači: Zovem se Abdul Ibrahim rođen 1.1.1988. godine, želim da podignem novac sa tog i tog računa. Koliko novca želite? 100 evra. Onda se dešava sledeće taj račun pokreće novac sa drugog računa taj drugi novac sa trećeg itd, sve da se zavara trag do glavnog računa koji drži novac. 1.1. je zbog toga što programer koji je pravio račune nije hteo da pravi algoritam koji će pritom da uvrštava i njihove datume rođenja, jer je to ogrooomna kombinacija. Valjda ti je sad malo lakše.
да, то сам заборавио да кажем. исламски програмер је направио рачуне који аутоматски пребацују паре с рачуна на рачун. та опција има кад потписујеш уговор са банком и са друге стране напишеш код који хоћеш да се извршава кад подигнеш паре са рачуна.
Autobuse, da nećeš da ti donesem službenu belešku? Veruj malo na čistu reč, vidiš da se to otkriva vremenom.
Makedonija ne pušta migrante zbog lažne dokumentacije. Zbog toga što svi imaju isti datum rođenja. A migranti krive grčke vlasti, hmm, a i ovde kod nas su se prijavljivali na 1.1. zašto tek sad kad znaju da neće moći proći hoće da menjaju tu "grešku grčkih vlasti" koju su gle čuda sve vlade ponovile. A meni ste se smejali kad sam vam rekao da to rade i zašto rade.
Зајебаваш ли ме?
Priča oko para emigranata je daleko prozaičnija. S.Arabija ima para kao blata. Sa GDP-om od oko 1,500,000,000,000,000 USD (1500 triliona dolara) i 30 miliona stanovnika ove godine najavljuje DEFICIT od 98,000,000,000 USD (98 milijardi dolara). Neka je 50% tačno da je zbog pada cena nafte...gde je ostatak?
Priča ide ovako...
Preko džamija napališ 10,000 sirotinje ili 100.000 sirotinje sa po par soma na računu i sa karticama koje mogu da koriste samo u EU. Oni imaju samo jedan zadatak da animiraju masu po izbegličkim logorima, džamijama, pričaju bajke o blaženstvu u EU i budu "vodiči" u bolje sutra.
Prosta mamtematika 100,000 njih po 10,000 USD je samo 1 milijarda. Smešno malo za S.A. Toliko Kuća Sauda potroši mesečno na bahanalije.
Turska kao glavni igrač obezbedjuje otvorene granice i usmeravanje
ајде не лупетај за ГДП Саудијске Арабије гори си од Бачевића
ајде не лупетај за ГДП Саудијске Арабије гори си од Бачевића
Čitaj
https://en.wikipedia.org/wiki/Saudi_Arabia
Population
• 2014 estimate 30,770,375
• Density 12.3/km2 (216th)
31/sq mi
GDP (PPP) 2015 estimate
• Total $1.668 trillion
• Per capita $53,149
GDP (nominal) 2015 estimate
• Total $648.971 billion
• Per capita $20,67
Nisam puno omanuo ni za stanovništvo a ni za GDP a pričao sam što kažu ofrlje
Pa vise bih ti verovao da pricas ofrlje nego clanku na vikipediji jbt stvarno si bre imbecil lepo ti govorim da odustanes jbt jebe nam se i za arape i za imigrante
Промашио си што не знаш енглески а ни бројеве баш најбоље
Total $1.668 trillion
Ово на српском значи 1668 милијарди што је неких милион пута мање од 1500 трилиона. мала разлика али ето да напоменем
Pa vise bih ti verovao da pricas ofrlje nego clanku na vikipediji jbt stvarno si bre imbecil lepo ti govorim da odustanes jbt jebe nam se i za arape i za imigrante
Odavno sam te pitao ZAŠTO ČITAŠ kada te ne zanima? Muslimanski spiner blah
плус што бркаш ГДП и буџет
: the number 1,000,000,000,000 : one thousand billion
Промашио си што не знаш енглески а ни бројеве баш најбоље
Total $1.668 trillion
Ово на српском значи 1668 милијарди што је неких милион пута мање од 1500 трилиона. мала разлика али ето да напоменем
HILJADU MILIJARDI JEDAN TRILION
A ovde se radi o 1,600 triliona
Možda si malo pobrkao a?
плус што бркаш ГДП и буџет
Ja nisam ni pominjao budžet to je džukac pomešao. Ja sam pričao o GDP
EDIT
Izvinjavam se zbog nejasnoće. trilioni i milijarde oko gdp
Jesam rekao budžetsku cifru deficita