SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Širenje terorista po EU sa ovim nasilnim migracijama zabrinjava tek sada Amere
    "NATO general: Europe migration causing ISIS to spread 'like a cancer'"
    http://edition.cnn.com/2016/03/02/europe/nato-general-migrants-terror/

P.S.
    @Truć
    Odavno želiš da zatvoriš ovu temu, vidim. Nalaziš razna opravdanja pa čak i plagiranjem i otvaranjem "ozbiljne" teme istog sadržaja. Namerno spamuješ temu i podržavaš ostale u tome. Na upozorenja (čak i na priv) se oglušuješ i arogantno odgovaraš.
    U čemu je problem? Tvoji stavovi ili .... šta?

2. čestitke na rođenju ćerke ajeroplam

3. @Truć
    Odavno želiš da zatvoriš ovu temu, vidim. Nalaziš razna opravdanja pa čak i plagiranjem i otvaranjem "ozbiljne" teme istog sadržaja. Namerno spamuješ temu i podržavaš ostale u tome. Na upozorenja (čak i na priv) se oglušuješ i arogantno odgovaraš.
    U čemu je problem? Tvoji stavovi ili .... šta?

нема проблема. мислим да сам све образложио што се тиче тема. ти просто одбијаш да разумеш!

чек да видим шта си ме то упозорио на прив.

4. прихватио сам то упозорење врло озбиљно и држим га се још увек.

5. а питао бих те... колико би ти било жао да се ова тема затвори онако на скали од много до десет?

а мој главни проблем са тобом је што нећеш да нам даш бар неке назнаке око оне коцкице са пуно енергије што не зрачи. ајде, бар појасни ону стару коцкицу што је, ваљда, нешто мало зрачила, то није више тајна, не?

6. Ukidanjem Šengena zbog nasilne migracije i postavljanjem privremenih granica ponovo, EU se suočava sa troškom od oko 18milijardi evra. Ne samo finansijski već i usporenjem robe i ljudi u EU.
    http://www.nytimes.com/2016/03/02/business/international/europes-new-border-controls-exact-a-cost.html
    Evropa će te troškove preliti na budžete koji su ionako istanjeni zbog vanrednih izdataka za ljude koji nasilno probijaju granice i zahtevaju prijem u EU, bez pasoša, bez škole, bez ikakvih kvalifikacija.
    Prema jučašnjem obraćanju Merkelove, vremena se menjaju. Ili ... ili. Nema više biranja. Prevedeno, ostajte tamo ili vas selimo u Poljsku i Slovačku gde vas jedva čekaju.

P.S.
    @Truć
    Baš ovo što ti radiš je tipičan primer spemovanja teme (pod izgovorom šege,šale i pošalice) kako bi našao opravdanje da je zatvoriš.

7. Baš ovo što ti radiš je tipičan primer spemovanja teme (pod izgovorom šege,šale i pošalice) kako bi našao opravdanje da je zatvoriš.

о, дођавола!

а шта мислиш да отворимо тему за ону коцкицу?

8. kazu na radiju da su kazli svabe da ce imigranti ici makedonija-sipci-eks srbi-hrce itd...menjaju rutu.

9. Nemci su u grcu... Citam reagovanja na mogucnost da pobedi Tramp.
    Ako pobedi i ako se ispostavi da nije Seselj, i stvarno uradi ono sto najavljuje, bice povuci, a malo mi ga i potegni Djole.

A i ovo je domudilo. Poljaci satro veliki evropljani, sole pamet nekom, do juce nisu znali sta je tv u boji, Rumunka kao portparol NATO prodace ih za dve kese Zacina C, Bugari naki faktor...
    A za jebanje sluze Srbi. Hihihi moracete da priznate kosovo, i hihihihi mora da se ukine republika Srpska, polako nama se ne zuri...
    A SAD IM SE ZURI ODJEDNOM majkevamganabijem! SVI vasi, kako volite da kazete "napori" ce da budu posrani i popisani.
    Nadam se da cu biti tu da gledam, i da cu docekati dan da se vratim na Reperban, sam sa bejzbolkom u ruci, siptar levo, marokanac desno...

10. Promena ruta migranata ili odlazak u EU ovom sadašnjom je sasvim tercijalno pitanje. Primarno je gde, kako i zašto oni krljaju u EU na silu. Gde je kraj?
    Kada bude EU uspostavila prave kriterijume i jasno se okrenula njima, priliv islamista koji žele da preplave EU i iskoriste nevolje Sirijskog naroda za svoje ciljeve, će prestati. Ne samo da će prestati priliv ekonomskih migranata i islamskih militantnih grupa već će i sama EU biti rešenija da zaustavi rat u Siriji pritiskajući novog sultana Erdogana. Za to je naravno potrebno da se prvo uspostavi izgubljen propis, potpisan od svih članica UN, da je izbeglica samo lice koje prelazi iz zemlje gde mu je život ili egziszencija ugrožena ratom u prvu sledeću zemlju gde nema tog uticaja. EU nikako ne spada u tu kategoriju. Humanost da ali ne po cenu uništavanja sopstvene ekonomije i identiteta.

P.S.
    @Truć
    Ti si i do sada od mene tražio odobrenje da otvoriš neku temu? Evo ako misliš da treba, ja ti dajem odobrenje. Od same teme zavisi da li ću učestvovati i koliko. Ukoliko bude vredjanja ili spema .... čemu onda "bacati bisere pred svinje"?

11. Nemojte mi zahvaljivati, osećam se ko govno kad kao kačim nema na čemu i šta znam

lolo, Царе ti si

https://www.youtube.com/watch?v=0nb21iZ0yiM

12. Makedonija ne pušta migrante zbog lažne dokumentacije. Zbog toga što svi imaju isti datum rođenja. A migranti krive grčke vlasti, hmm, a i ovde kod nas su se prijavljivali na 1.1. zašto tek sad kad znaju da neće moći proći hoće da menjaju tu "grešku grčkih vlasti" koju su gle čuda sve vlade ponovile. A meni ste se smejali kad sam vam rekao da to rade i zašto rade.

13. Ti si i do sada od mene tražio odobrenje da otvoriš neku temu? Evo ako misliš da treba, ja ti dajem odobrenje. Od same teme zavisi da li ću učestvovati i koliko. Ukoliko bude vredjanja ili spema .... čemu onda "bacati bisere pred svinje"?

поштено. али требаће ми твоја помоћ на теми, сад замисли ја напишем неку глупост у првом посту пошто се не разумем, па ти онда не будеш хтео да учествујеш. :( спремићу се мало, па кад будем стигао отварамо тему.

14. Па добро јеси ти ставио иједан линк или било шта што показује да они пријављују исти датум рођења? нигдје то нисам прочитао осим на форуму на форуму
    додуше и не пратим вијести нешто

15. PAŽNJA PAŽNJA ALTO HALT AHTUNG AHTUNG
    ZABRANJIVA SE ULAZAK SVIM MIGRANTIMA KOJI NISU SIRIJCI, I KOJI SU ROĐENI 1.1.
    PAŽNJA PAŽNJA ALTO HALT AHTUNG AHTUNG

16. јадни ови што су стварно рођени 1.1. хаха

17. Autobuse, da nećeš da ti donesem službenu belešku? Veruj malo na čistu reč, vidiš da se to otkriva vremenom.

Dio, fin skeč, ali pogledaj vesti, bilo je danas na dnevniku to kao sporedna vest.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.