Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
У ЕУ се води жустра расправа о томе да ли је она под навалом огромног броја избеглица из Сирије, Либије, Авганистана и Ирака на путу да изгуби „своју хришћанску душу“ или ће душу изгубити ако се према њиховим захтевима за азил буде постављала рестриктивно.
Као и увек кроз историју, лицемерна Европа је претходно, много не размишљајући о души, хладећи петродоларским лепезама своје брежуљке подржавала САД и њене сатрапе у черечењу тамо неких Муамера, Садама, Омара и Асада.
Одједаред, Европа се са оним што она мисли да се зове душа, али сада у носу, нашла у ситуацији да је много Мухамеда дошло подно њеног главног брега, за чије хлађење сада изгледа неће бити довољно ни петродолара ни евра а нити поменуте САД и сатрапи јој имају неку жељу да их Европи за те ствари дају.
Дали су ономад колико треба Шиптарима са Косова и Метохије да у операцији „егзодус“ ураде малу генералну пробу овога што данас гледамо у много ширем обиму и са давањем је готово а и кроз слику америчког сукоба са Кином и Русијом све се више види да се пара, богме, и нема.
Како је до сада и било, империје у паду су све радиле убрзано, па тако сада на пола операције стварања новог Блиског истока, америчко узнемиравање Медитерана је огромним убрзањем ушло у следећу фазу – демографско и културолошко ремећење целе Европе (финансијско је кренуло одавно).
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/585898/Da-li-je-moguca-Sirija-u-Sumadiji
Upravo o toj fašističkoj propagandi pričam
Evo, vernici koji se bojite propasti hrišćanstva, šta vam kaže vaša Crkva.
http://www.pravda.rs/2015/08/27/spc-nastaviti-sa-pomaganjem-migrantima/
Pa sad, ako Crkva ne pada u paniku, ne znam zašto bi njeni vernici...
SPC plaćenici. Koliko su para dobili za ovakvu propagandu?
SPC je isto rekla i da se ruši crkva u Valjevu. Tako da su tu samo zbog para.
Rasni, tebi ništa nije sveto. U šta ti u stvari veruješ, kad odbacuješ Majku Crkvu i Oca Isusa Hrista? Da nisi neki... sektaš?
Nemoj da si šizmatik.
Verujem u Boga, ali mi je SPC sve odbojnija.
Samo su im pare bitne i ništa drugo.
@Mickey Savage/Bushido
Kakvi novinari kakvi bakrači. To što je ovaj rekao svi misle i moraju da misle ako poštuju Kuran. Uzmi malo pročitaj šta ih tamo uče i šta su dužnosti svakog Muslimana
Možda smo i govna i glupa masa ali nikome ne branimo niti veru niti otimamo zemlju na natalitet.
Mi smo (još uvek) svoj na svome
Naš emigrant kad normalno ode u neku zemlju da radi, ne zakera i ne traži zakone svoje zemlje tamo gde je došao da zaradi 'leba. Niti bilo ko drugi sem islamista
Već radi i živi kako žive domaćini.
Probaj u SA da nadješ crkvu bilo kojeg tipa
Probaj u SA da jedeš kad je post (iako nisi te vere)
Probaj u Indoneziji ili Maleziji da čuješ crkvena zvona
Ne bojim se ja za Nemcove. Merkelova odavno rekla da nema gradnje džamija u DE
To je bolje od nas?
Slovaci neće ni da prime i na propuste ako nisi hrišćanin migrant.
To je bolje od nas?
Kurc traži barikade
To je bolje od nas?
Englezi i Italijani ih drže u konc-logorima po 6 meseci za papir koji kod nas dobiju za 72h
To je bolje od nas?
Samo vi pljujte po nama
Za mene je lako ja sam mator, ja ću još malo onom gore na ispovest
A VI GOSPODO?
GDE ĆETE VI KAD PROMENE STRUKTURU STANOVNIŠTVA?
Valja ispratiti tnjiter Davidovića Firera, ćoravog bolida koji sedi u Trstu i propagira deportaciju i tamničenje migranata :) Prosto da pomisli čovek da je trol lik. Zapravo i jeste. Instruisani udbaški trol koji pali ove debile koji žive sa pola mozga
Brt imaju 3 srpske i 6 katoličkih.
Aaaa ovo nije Sarajevo već Saudijska Arabija.
Rasni
Currently there are no official churches in Saudi Arabia of any Christian denomination.
https://en.wikipedia.org/wiki/Christianity_in_Saudi_Arabia
Brate mislio sam na Sarajevo.
Ako će to da pokrene migraciju slaboumnika kao što si ti u nepoznatom pravcu - onda nećemo nikuda.
Rasni pričamo o onima koji sve ovo plaćaju i podgrevaju
kojima ide na ruku širenje islama na ovaj ili onaj način
Ja bih se ozbiljno zapitao da se jednog dana probudim i skapiram da se, makar u jednom slovu, slažem sa ovim tipom recimo.
https://twitter.com/GoranDvd
Ako će to da pokrene migraciju slaboumnika kao što si ti u nepoznatom pravcu - onda nećemo nikuda.
lako je pljuvati ofrlje i karakterisati nekoga koga ne poznaješ
probaj da demantuješ ono što sam rekao
reci da nije istina