SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Pa dobro Saudijska Arabija stvarno baca dosta para na džamije po nekim zabitima u BIH. Ako u nekom selu ima 5,6 muslimana oni grade džamiju, znači neka tamo zabit sa 5 stanovnika i džamija sa minaretom od 30 metara. Idioti.

2. Bushido

Nije istina

E ako si mi rekao
    Jedino što sam ja, svuda gde je nabrojano, bio i radio. Pa znam
    A ti?
    Slušaš bajke o Deda Mrazu još uvek?

3. хладећи петродоларским лепезама своје брежуљке

одавно нисам прочитао глупљу метафору

4. На страну то што су мигранти муслимани, јер и кад би нам сад дошло милион Украјинаца, исти би проблем настао, јер Србија нема довољно ресурса да издржава њихов боравак овде. Иде зима, немају где да се сакрију, не могу да спавају зими на отвореном. А најјаче ми је то што сви они који се овде гаде Цигана, који руше картонска насеља и заговарају рушење истих, сад су први велики филантопи и први заговарају насељавање миграната. Какво лицемерје!

Никакво тамничење, никакав физички обрачун са њима, само их преусмерити ка Хрватској или им помагати да се домогну Мађарске.

5. Jbg, u Srbiji postoje džamije jer Srbija ima autohtonu muslimansku populaciju. Saudijska Arabija nema autohtonu hrišćansku populaciju. A ne znam zaštobaš Saudijska Arabija. Oni su fanatici. Koliko crkava postoji u Siriji, Iraku, Jordanu, Turskoj, Libanu, Egiptu, Maroku, Alžiru itd.? To je kao kad bi pitao: zašto ne postoje slobodni demokratski izbori u Severnoj Koreji?

6. Ovako:
    1. Muslimani su
    2. Pare idu njima
    3. Koji će kurac ovde

7. Valdemar
    Ja sam nabrojao ono što znam iz prve ruke (video, bio, doživeo)
    Ne pričam nikad ono što nisam siguran

8. треба их населити по републици српској

9. Brt trebao da se gradi prihvatni centar u Kosjeriću al imigranti nisu hteli tu, kažu ludi ovi u Ksojeriću drže svinje po kućama.

10. Realno ih treba naseliti u Sibir ili na Aljasku.

11. Tenor, 90 posto neomatriksfašista ne razume 50% reči iz maternjeg vokabulara, a ti očekuješ da će skapirati video na engleskom? ti mora da se šališ. Sve i da razumeju jezik, razumeti suštinu nikada neće. Jer su bolidi.

12. Što ih ovaj ne primi kod sebe kući onda.

13. Pa dobro Saudijska Arabija stvarno baca dosta para na džamije po nekim zabitima u BIH. Ako u nekom selu ima 5,6 muslimana oni grade džamiju, znači neka tamo zabit sa 5 stanovnika i džamija sa minaretom od 30 metara. Idioti.

Leeel
    A kad kod nas u selu od 500 ljudi ima 3,4 crkve.
    Plus muslimani su redovni u svojim dzamijama i ostalo.
    Kod nas se u crkvu ide samo kad hocemo nesto ili kad se sveti kolac.
    Ali mi smo pravoslavci najaci bre ko je jaci pravoslavac od srbina sa krstom na ledjima koji ne zna na kojoj strani se stoji.

14. I ovih skoro 4 miliona u Turskoj koliko će njih krenuti ovim putem ka EU.

15. Bushido

Tenor, 90 posto neomatriksfašista ne razume 50% reči iz maternjeg vokabulara, a ti očekuješ da će skapirati video na engleskom? ti mora da se šališ. Sve i da razumeju jezik, razumeti suštinu nikada neće. Jer su bolidi.

Velike reči "neomatriksfašista" ..bure, bačva, šifonjer
    Samo sipaš fraze a sudiš nekome

Nije ni slučajno potrebno da se slažemo ali daj da vidimo, kad smo već glupi, gde grešimo
    Edukuj nas o veliki mislioče

16. slabo ti je meni stalo do otpetljavanja nečijih čvorova i toga :)
    nego, lijepo je sve objašnjeno, i žao mi je što sam ovo tek sad vidio, a ne sinoć, kad sam imao svađu sa svojim ujakom, koji je čisti prosjek prosječnog srbende, i kad sam ga pitao zašto nije pljuvao na izbjeglice iz like, knina i drvara kad su mu dolazili u banja luku kao što pljuje na ove sirijce, na šta mi je on odgovorio da su oni bježali u svoju državu (?), i tu je počeo da iznosi nagađanja svog ispranog mozga pred mene i pred moje, i baš se vidi da ti podaci kojima on barata, kao i kod većine ovih koji pričaju te iste gluposti, nemaju nikakvu podlogu

17. Plus muslimani su redovni u svojim dzamijama i ostalo.

Koliko muslimana poznaješ da idu recimo svakih 7 dana u džamiju.

18. http://www.kurir.rs/region/makedonija/video-bolje-glad-nego-krst-migranti-odbili-humanitarnu-pomoc-zbog-krsta-na-paketima-clanak-1908931

Evo ovako se podgreva atmosfera. I to rade isti mediji koji serviraju sve ono što serviraju (parove, maldive pičkematerine), istim onim glavama koji se na to pale.
    Malo pročita da se Aca Lukas razvodi, pa se iznervira i ode na vest o Sirijcu koji odbija hranu zbog krsta, opegla zastavu, prebije ženu i sedne za komp da kenja kako će da ga porobi šaka jada bez mrve hleba.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.