Kad pričate o muslidžama, ortak služio vojsku između ostalog i u NP. Kaže ima svakakvih, neće nijedan da kulira da se neko sprda da prorokom, al ima slučajeva da ga jedan pazarac zvao na ručak ono njihovo sve redno, ugostio ga ko Tita, da je drugi pretio što se sprdao nešto pijan bezveze, da se niko ne suzdržava od alkohola i sl. al da su u društvu "veći katolici od Pape". (xe xe namerno to poređenje, kapiraš muslidže a veći katolici od Pape)
A da hodža stvarno ne preskače alakanje da je ne znam šta.
I piju rakiju. Moj stric dobio donaciju od EU da izgradi ponovo kuću uništenu u ratu, a gradili mu komšije muslimani. Meho neki bio. Stric ispekao prase, pa ga zeza: Ajde, Meho, pečenja. A ovaj ga gleda odozgo s krova, mrzi ga, ne zbog toga što ga ovaj nudi prasetinom, već što bi jeo prasetine, al ne sme pred Srbima. Ali sa rakijom druga stvar. Ajd, Meho, rakijicu. Siđe Meho, pa se na kraju i izvrnuo. Ubila ga srpska brlja, efikasnije od Mladića.
bez panike druže, neće ti niko otcapariti prste samo zato što prolazi kroz tvoju državu dok bježi od rata koji se odvija u njegovoj državi
Tenor, a kolko treba da beži daleko? Jel igraju žmurke, pa da se sakrije dalje, ne kapiram? Neće gopsoda slučajno negde u pripizdinu, samo Njemačka, ko cigani Beč.
Ne laži Valderama. Ne prikrivaj činjenicu da su izvadili srpske bebe i krenuli da im proždiru stomake svojim krvavim zubima.
Kad pričate o muslidžama, ortak služio vojsku između ostalog i u NP. Kaže ima svakakvih, neće nijedan da kulira da se neko sprda da prorokom, al ima slučajeva da ga jedan pazarac zvao na ručak ono njihovo sve redno, ugostio ga ko Tita, da je drugi pretio što se sprdao nešto pijan bezveze, da se niko ne suzdržava od alkohola i sl. al da su u društvu "veći katolici od Pape". (xe xe namerno to poređenje, kapiraš muslidže a veći katolici od Pape)
A da hodža stvarno ne preskače alakanje da je ne znam šta.
I piju rakiju. Moj stric dobio donaciju od EU da izgradi ponovo kuću uništenu u ratu, a gradili mu komšije muslimani. Meho neki bio. Stric ispekao prase, pa ga zeza: Ajde, Meho, pečenja. A ovaj ga gleda odozgo s krova, mrzi ga, ne zbog toga što ga ovaj nudi prasetinom, već što bi jeo prasetine, al ne sme pred Srbima. Ali sa rakijom druga stvar. Ajd, Meho, rakijicu. Siđe Meho, pa se na kraju i izvrnuo. Ubila ga srpska brlja, efikasnije od Mladića.
I to za svinjetinu, "jeo bih ja, al kako ću posle selu naoči". Bukvalno je to u pitanju.
Sad ću malo da citiram Njegoša.
Ja ću zatim Bibliju.
Tenor, a kolko treba da beži daleko? Jel igraju žmurke, pa da se sakrije dalje, ne kapiram? Neće gopsoda slučajno negde u pripizdinu, samo Njemačka, ko cigani Beč.
Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući; Niko krupno ka’ Turčin ne laže!
Ne laži Valderama. Ne prikrivaj činjenicu da su izvadili srpske bebe i krenuli da im proždiru stomake svojim krvavim zubima.
Izvini što pitam
Jesi ti možda Musliman?
Pa i nije im za pohvalu
podnevni namaz a oni u kafićima
posle moraju duplo da klanjaju
Reci mi da li znaš da u S.Arabiji i npr Iranu postoji nešto što se zove "verska policija"?
Срб и Турчин не слаже се нигда, но ће приђе море ослачити.
Okej, shvatili smo. Njegoš je mrzeo Turke.
Jedan od najpametnijih Srba ikada.
ja čuvam svoj namaz
Vrana vrani oči ne izvadi;
Brat je Turčin svud jedan drugome, ...
i grci i rusi su nam pravoslavna braća 5ever
ja čuvam svoj namaz
Ja upravo
namazo paštetu (svinjsku sa šunkom)
uz pivce taman
Alo post je, sutra gospoina.
Ja sam sad omazo.
Rasni
ne postim
imam poštedu ;)
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/586042/STRAVICNA-SMRT-Tela-50-izbeglica-nadjena-u-kamionu-sa-madjarskim-tablicama-u-Austriji
Au jbt