SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. još jedna interesantna stvar je to što se nigdje ne plasiraju priče poput ove, znam zašto se to radi, ali dajte s vrmena na vrijeme barem jednu za pravu raju koja kuži u čemu je trik :)

http://www.klubputnika.org/zbirka/blogovi/124-ocajnicko-putovanje/4033-leto-je-najbolje-za-putovanja

2. I za ovaj video. Ima ih 20 miliona. Pa majku im jebem sami su sebi zakuvali. Znaci od 20 miliona 12 je otislo. Što se ne bore koji kurac? Znači pobeglo ih više od pola. I on oće džamiju u Evropi. Nek ide pa nek se bori za svoju zemlju. Govna jedna glupava.

3. Znači sami su sebi napravili rat. Prvo im nije valjao Asad pa su napravili opšte sranje a onda je došla islamska država.
    Jebeni degeni. Pičke neće da se bore već idu ovamo.

4. Treba samo postaviti sebi racionalno pitanje - da bežiš od bede i rata, da li bi ti Srbija bila u top 100 zemalja u kojima bi se nastanio? Nameće se odgovor svakome ko je savladao tečno čiitanje i pisanje. Koga boli kurac za nas i ostajanje u našem čmaru od zemlje?

5. haha to je to, mene samo zanima da li ti sirijci uopšte doživljavaju ove priče koje se vrte o njihovom ostanku ovde, a ljudi su vjerovatno u fazonu kad ću više dobiti ovaj pasoš, strašno sam se smorio u ovom parku, ne mogu se ni počešati po mudima a da me pet novinara ne uslika

6. Što se ne bore koji kurac?

расни кад ћеш да се ослободиш од турака? ми пре 100 година завршили то

7. Ni zbog čega, kao i svi. Moj drug je bio u zatvoru jer nije pomogao na ispitu, na faksu, nekom svom kolegi studentu, čiji je tata pukovnik. Ovaj je rekao tati i tako je moj drug završio u zatvoru. I tamo su ga mučili jer je onaj budala pao na ispitu, mrzelo ga da sedne i nauči. Svakoga dana hapse ljude zbog gluposti. Bilo je oko deset uveče, čekao sam autobus da se vratim kući. U centru Damaska. I stane policija pored mene i pita me šta radiš. Reko, čekam autobus. Evo ako hoćete tu živi moj rođak pa ga pitajte. Samo su me udarili u glavu i strpali me u maricu. Ne znam kako biraju, možda zato što imam dužu kosu.

Ovo je nešto najgluplje što sam ikada pročitao. Fazon rat u Siriji, kolje se 5 strana desetine hiljada mrtvih i ovi kao studiraju a kao pukovnikov sin pao jer mu ovaj nije dao da prepiše. Arapi stvarno glupo lažu.

8. Bushido
    Ajd da vidimo to malo iz drugog ugla
    Da je tu vest doneo NY Times ili ZDC ili SKY?
    Onda bi bilo da oni prenose samo šta se dešava i da "neko tamo" neće da jede jer je "pogrešna" oznaka na kutiji?

Kako to da ti SVE iz SRB smrdi a tudje, pa i migranti su super?

лош тенор

slabo ti je meni stalo do otpetljavanja nečijih čvorova i toga :)
    nego, lijepo je sve objašnjeno, i žao mi je što sam ovo tek sad vidio, a ne sinoć, kad sam imao svađu sa svojim ujakom, koji je čisti prosjek prosječnog srbende, i kad sam ga pitao zašto nije pljuvao na izbjeglice iz like, knina i drvara kad su mu dolazili u banja luku kao što pljuje na ove sirijce, na šta mi je on odgovorio da su oni bježali u svoju državu (?), i tu je počeo da iznosi nagađanja svog ispranog mozga pred mene i pred moje, i baš se vidi da ti podaci kojima on barata, kao i kod većine ovih koji pričaju te iste gluposti, nemaju nikakvu podlogu

Oni su SRBI i ne menjaju sastav stanovništva. Isti narod, ista vera, isti običaji.
    Dolazili su u maticu (i dobrodošli)
    Koliko Sirijaca, Avganistanaca i Iračana imaš u SRB?
    Koji moj traže ovde? Posao? Ekonomsku sigurnost? Svoju braću od tetke iz Sirije?

9. bez panike druže, neće ti niko otcapariti prste samo zato što prolazi kroz tvoju državu dok bježi od rata koji se odvija u njegovoj državi

10. Al ajde Sirijci degeni se kolju medjusobno, al ovi ostali što dolaze. Avganistan? Počeo im rat 2001. on se setio da posle 14 godina beži. Libija? Pa jebem vam mamu Libijsku terali ste Gadafija sad jedite pesak.
    Svi koji beže su iz nekog retardiranog naroda koji je sam sebi zakuvao čorbu. I Libija i Sirija nisu bile napadnute prvobitno.

11. ко је закуво у хрватској па су одатле дошли међеди? стотине иљада међеда

12. Jel moguće da si toliko retardiran.
    Kao ne znaš ko je počeo zadnji rat. E jesi glup kao kurac.

13. I zato smo veći Srbi a vi ste jbg stoka komunistička ostali i ostaćete.

14. bez panike druže, neće ti niko otcapariti prste samo zato što prolazi kroz tvoju državu dok bježi od rata koji se odvija u njegovoj držav

Ја сам лепо написао на претходној страни, али ћу да поновом. На страну то што су мигранти муслимани, јер и кад би нам сад дошло милион Украјинаца, исти би проблем настао, јер Србија нема довољно ресурса да издржава њихов боравак овде. Иде зима, немају где да се сакрију, не могу да спавају зими на отвореном. Шта ће се десити, ако они не буду преусмерени ка Хрватској и почне да се гомила велики број избеглица. Лако је нама да се препуцавамо преко тастатуре, шта ће бити кад почне хладно време и завлада глад међу мигранитма у околини Кањиже или по центру Београда? Ми немамо довољно народних кухиња за наше грађане, а хоћемо да прихватамо мигранте.

15. реално гомила њих је ишиштиала тамо кад је све почело, стали су уз слободну сиријску армију, као за слободице своје типа медији и тако неке фантазије, против асада где су били до јаја ситуирани и онда кад је кренуло стварно рокање 90 посто су били у фазону е па ипак нећемо да ратујемо сад баш ми, нисмо тако мислили, идемо за њемачку.

16. реално гомила њих је ишиштиала тамо кад је све почело, стали су уз слободну сиријску армију, као за слободице своје типа медији и тако неке фантазије, против асада где су били до јаја ситуирани и онда кад је кренуло стварно рокање 90 посто су били у фазону е па ипак нећемо да ратујемо сад баш ми, нисмо тако мислили, идемо за њемачку.

+122212717171631
    Govna glupa, ako si protiv Asada ratuj do kraja a ne izigravaj mi jadnika sa 20 000 evra u Evropi.

17. Rasni

I zato smo veći Srbi a vi ste jbg stoka komunistička ostali i ostaćete.

Jako je pogrešno reći nekom da si veći Srbin od nekog drugog Srbina
    Svi imaju pravo na svoje vidjenje, pa i oni drugi koji ti ne odgovaraju

Stvar je u tome

DA SE CENIMO MEDJUSOBNO (pa makar mislili različito)
    DA SE UJEDINIMO

Srbe najviše kroz istoriju hebe što nisu složni NIKADA
    2 Srbina - 3 mišljenja
    još što je najgore, mi smo isključivi
    Čim nije kako ja hoću, ne može nikako

Dobro je da smo počeli da mislimo svojom glavom i govorimo (pa makar na forumima i to je neki napredak)
    Ne valja apatija
    Kako god da misli "onaj drugi" bolje je nego apatija
    Kad tad će naša mišljenja naći zajednički jezik
    To je ono što nama fali SLOGA

18. Bushido

Puši.

??? kome to ???

19. lus muslimani su redovni u svojim dzamijama i ostalo.

Prošle godine šetam kroz Srebrenicu, kad ono poče alakanje sa džamije. Ja očekujem sad svi da izvade one ponjavice i da krenu da klanjaju... Kad ono - ništa. Sede po kafićima, idu svojim poslom.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.