U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
upravo je odjeknula nuklearna eksplozija na predjelu Šumadije!!!!!!!!!!!!!!!!
Torazulu 101% u pravu.
Tako je, ili zatvoriti granicu totalno ili ih prevoziti direktno do Madjarske i to naplaćivati i bez ikakve pomoći. A ne da Vučić ide i da se grli sa njima po parku.
pa to radi radi evropske unije
sve ce uraditi za clanstvo evropske unije
svabe nalozile, da sprece priliv imigranata u nemacku na ovaj nacin
Ako vec moramo da se ponasamo kao moroni, i da im titramo jajca dok prolaze ovuda i odlaze tamo gde vecina Srba ne moze ni da prismrdi i ODMAH dobijaju sva prava i beneficije zbog kojih mi moramo da karindzamo pegave svabice ili nace cigansture koje imaju papire i cekamo tri godine, ne mora da mislimo da je to u redu i da tako treba.
Zamislite (ako mozete naravno) da je situacija obrnuta i da mi kojim slucajem idemo u neko izbeglistvo preko zemalja Magreba... Mi idemo, ne sa ajfonom nego sa slikom familije u dzepu, ne sa deset hiljada evra plus jos kolko treba na bankomatu, nego bez cipela, ko i uvek sto smo slepci i gologuzija, a oni nas sacekuju i docekuju. Samo zbog vas humanitaraca bih voleo da vidim taj scenario da se bas vama desi ta epopeja, pa da vas onda vidim kako trubite o ljudskim pravima, dok je mustafa izveo malog hasana da prikolje svog prvog nevernika (Vas, tunjavog, zamlacenog i glupog sto ste im ovde delili majce "Ja volim Srbiju") a cela mahala aplaudira hatala hatala.
MI MORAMO sad da ih pustimo, odma bi nam svi skocili za vrat, nemci i govna. Ali ako nesto moras da radis-ne budi debil pa misli da je to u redu.
Vi ocigledno NEMATE VEZE kakvi su to ljudi u pitanju, ni sta im je u glavi niti ste svesni koliko VAS mrze. A zbog svega ovoga vas smatraju i poprilicno glupim. I rado bi vam se posrali na glavu, sto ce ako im mogucnosti dozvole jednog dana i uraditi posto je prethodno odseku.
Hranite ih i pojite i sazeljevajte, pomozite im da se nasele i ucvrste u bogatim zemljama evrope da bi nam jednog dana lakse jebali sve po spisku.
Ja licno bi hermetizovao granicu makar mi to bilo zadnje. Nek idu preko Bugarske, preko albanije, ali ovuda-ne.
+100000000000000000000000000
Tačno.Ali isto tako je tačno da ni u jednoj zemlji nismo naselili neku teritoriju pa onda tražili nezavisnost raznoazne zvezdice i pičke maaterine.Ako se to ikad desi onda smo ista govna ko i šiptari i zaslužujemo da nas sve pobiju
Evo vidim, već su počeli da naseljavaju cele teritorije, pošto su odatle isterali srpsko stanovništvo, i sad traže nezavisnost. Hoće da se to zove Siribija.
Pa i ako budu trazili neki kurac samo treba da se ne zajebemo opet ko prosli put. Etnicko ciscenje ali KO MPLE TNO d ne ostane ni jedan pa cemo posle da priznamo zlocin izvinemo se njih desetak ode u hag a mi ih ovde proglasimo junacima i docekujemo kad se vrate. Svakako ce nas optuziti za neki kurac ovako cemo bar znati zasto a teritorija na broju.
Hehe biće smešno za nekih 20-30 godina :)
Valjda je jasno ko dan da će prezimiti ovde a znaš kakvi su mediji kod nas svake vesti traju tri dana ni ovo neće biti izuzetak.
Ne znam za vas, al ja ih u kuću ne puštam kad zaladni.
S obzirom da os njih milijardu nisam video ni jednu dobru picku-ni ja.
Samo se vi zajebavajte, ako ih ostane 100 000 za 10 godina će ih biti 250 000. A za 30 godina milion.
Rasni, tad ćeš biti seksualno zreo, a biće jeftine pičetine k'o salate, koji se kurac nerviraš?!
Više glava za tebe, Rasni, da ih odsečeš.
Da novinarske pizde ne pišu toliko o tome, ne biste ni vi laprdali. Dok se vi glođete oko toga, nega stranačka cava sa pola razreda osnovne škole upravo širi noge kako bi dobila rukovodeću poziciju u jakom državnom preduzeću, tipa EPS-a.
Neću ja u 48. godini da ispaštam što je ovaj retardirani narod glasao za SNS, a ne za Šeśelja ili tako neku stranku.
Sa islamom samo oštro, napisao bih svoj neki plan ali bi mi pola vas sralo kako sam idiot.
Hahhaaha
Glasao je narod i za Šešelja. Bilo nam je tada odlično. Nego se ti ne sećaš.
Pa bolje da nas jebe seselj jer je lud nego da nas jebu ovi jer su bezobrazni. Lakse bi mi palo nekako
Слобо би овај проблем лако решио
Слобо најбољи прецедник
E sad ozbiljno: treba neko lepo da pita ove sirijce ili koji su vec jeli sinovci jeri vi mislite da picite daljr ili ne pa ako oce daj te pare koje im se daju da ulozimo u transport pa da ih zavaljamo lepo madjarima i cao a ako kazu da nece imamo lepo er srbiju pa carter nazad u tu vukojebinu i cao. Jbg da su oni dosli legalno ne bi smeo niko da ih dira, ovako kad su dosli nelegalno ko ih jebe razbucavaj bandu i cao