SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Новине које објављују вести типа ''сипао је избељивач у дупе, а оно што се догодило шокираће вас (ФОТО/ ВИДЕО)'', ''Научно доказана повезаност између неидења у цркву и склоности ка вандалском понашању'', ''Photographer captures baby pooping on dad in epic photo shoot (да, то је наслов у Хафингтону који стоји у истој равни са озбиљним темама)'' а у позадини цепају рекламе за мобилни- не би требало да су релевантне ни да расправљају о заоставштини Миље Вијановић Регулус, а не да се баве овако озбиљним и широким темама, упрошћавају их како њима одговара и то онда продају као ултимативну истину таквима као ти , што једва чекају неко масовно шизење да просипају памет, јер вас се фамилија већ одрекла након слушања ваших наклапања на нивоу таксиста.
    А то што наше срање новине преписују из туђих срање новина довољно говори о томе да ни преписивање не умемо да обавимо како треба.

2. Dosao sale sa duplog i rekao sam sebi kako je upravu loooooooooooool

3. Ова расправа иначе личи на оно кад кажеш за некога како ужасно пјева нпр., и онда ти неко каже па ајд ти боље ако знаш. Па ја и не покушавам да будем пјевач јебем те уста

тај рад

4. Pa da ima vise smisla sedeti na bulji i govoriti drugima da lose pevaju a to sto ti ne pokusavas da pevas ti daje za pravo da seres ljudima. mnogo smisla ima

5. Klasicna internet govna

6. Bojane nisam pacenik da imam duple.
    I mogu da promenim, al sto bih menjao nesto kad su ljudi takvi cmarovi kao ti.

I da, boli me kurac, lepo zivim i sta ces sad?
    Dokazi da je suprotno.

7. ја сам салетов дупли хаха

8. Izvini covece na visokoj nozi koji zivi bogato, samo steta sto si pricao pre godinu dana kako ti je cale dozidao sobu do svinjca kako ne bi vise delio postelju sa majkom i njim

9. Pa da ima vise smisla sedeti na bulji i govoriti drugima da lose pevaju a to sto ti ne pokusavas da pevas ti daje za pravo da seres ljudima.

Зато се данас свакакви просеци и сматрају врхунским уметницима- јер сваки покушај да се укаже да је то што раде лоше заврши гађањем говнима и повицима ''УРАДИ ТИ ТО БОЉЕ АКО ЗНАШ''- не, не знам да певам, али знам да радим друге ствари, а оно што најбоље знам у томе ћу да се усавршавам, а не да се трудим да успем у нечему што ми не иде зарад тога да ми публика титра јајца.

10. Ne zivim na visokoj nozi, ali ne zalim se na svaku jebenu sitnicu.
    I ne jedi govna i ne uvlaci porodicu u ovo, vidi se da si cmarulja od coveka cim lazes i porodicu pominjes.

11. Aha znaci ako nesto ne znas da radis sigurno si dovoljno dobar da sudis o tome dal neko drugi zna il ne zna ima smisla skroz opusteno, ok sale kontam ogrebo si srecku pa sad pokusavas da zaboravis svoju tuznu proslost, al nisi trebao da pises po cetu kako ti je zivot patetican a sad da glumis nekog bil gejtsa pozz :)

12. "JA SAM RATOVAO = TI SI SRAO U PELENE!"
    "TI SE NE SLAŽEŠ SA MNOM = TI SI MUSLIDŽA!"

To je ta logika.
    Vaša logika radi to.
    TO!

13. Ne glumim bil gejtsa, nisam ogrebao srecku, samo kazem da se ne zalim na sve zivo.
    Nisam pisao da mi je zivot patetican, nego si ti patetican pa si me uzeo na zub od kada sam dosao i sve u vezi mene ti smeta :))

A neko ako kresti dok peva, on kresti dok peva, ne treba strucnjak da to pokaze.

14. "JA SAM RATOVAO = TI SI SRAO U PELENE!"
    "TI SE NE SLAŽEŠ SA MNOM = TI SI MUSLIDŽA!"

To je ta logika.
    Vaša logika radi to.
    TO!

hahaha tako nekako
    To ti ko oni redneck patriote amerikanci.
    Ako ne volis USA odma si muslidza i terorista.

15. Др Јанковић
    Mnogo bi mi bilo lakše da pročitam i shvatim tvoj post da si makar tačku stavio ponekad.
    Ali ni tvoja pismenost nije problem
    Vidiš, kad pišeš po forumima nikad ne osudjuj ljude dok ih ne upoznaš lično
    Ja ne sedim skrštenih ruku. Učestvovao u oba rata i skidao (gore pomenutog) 5. oktobra Slobicu
    Sada jednostavno pokušavam da ujedinim (makar jedan mali delić) Srbije oko stvari od nacionalnog interesa .... SLOGA
    SLOGA nama fali

Ipak živimo u 21. veku i informacije i internet su daleko efikasniji u kreiranju javnog mnjenja nego da izadjem na ulicu i derem se.
    Zar ne? ;)

Kada pišeš o našim novinarima, veći deo teksta ti je sasvim ok i tačan ali...
    Koje bi ti novine naveo?
    Ne odgovaraju ti naše, ne odgovaraju ti tudje pa ni liberation
    Da li tebi iko odgovara i da li ti ikome veruješ sem sebi?
    A inače to sa strane "SUGGESTED FOR YOU" nije kod svakog isto
    Kod mene te "bebe što kaki" nema u ponudi ;)
    Sajtovi čitaju razne "kolačiće" sa tvog kompa pa ti i nude sličan sadržaj kakav obično tražiš i gledaš

Zakopavanjem glave u pesak ne pomaže
    Vidimo to već 15 godina

Hoćemo li da otvorimo oči barem?
    I to je nešto
    I to je budjenje iz letargije u koju nas uvlače
    Da počnemo da pričamo o problemima?
    Da nalazimo rešenja a ne nametnute situacije?

Hajde za početak bar da otvorimo oči

16. Da ja ne znam da citam ali sam ubedjen da ni ti ne znas da citas iako to stvarno ne mogu da znam jer naravno ne znam da citam.

17. ako nesto ne znas da radis sigurno si dovoljno dobar da sudis o tome dal neko drugi zna il ne zna

Имаш уши.
    Не треба да будеш мастер музичке уметности да би разлучио ко зна да пева а ко крешти или испушта умируће звуке.
    Имаш уши.
    Знаш да разликујеш ко интерпретира неку песму боље а ко лошије.

Ако за то треба мождано напрезање, или смо сви ми глуви или си се ти мало касно сетио да изађеш испод камена где си делио собу с Патриком Звездом.

18. Mozda je puno ljudi koji prosecno pevaju ali ipak pokusavaju, al mnogo je vise supaka koji sede kuci na bulji nista nisu uradili u zivotu al zato mogu da seru po drugima, jer se trude kako su samo mogli da pokusaju da budu bolji ccc
    Bolje je da svi sedimo kuci i govorimo drugima kako su ruzni,glupi to je mnoooogo bolje

19. Pa imas razne vrste pevanja tako da naprimer tebi bi opersko pevanje zvucalo slicno zavijanju sinova manjace, ili bi ti bilo dosadno, a ustvari ti se samo ne svidja i ne razumes se u tu oblast sto je skroz ok, ali nisi kompetentan da kazes da to nije dobro, jednostavno nisi.

20. ajeroplan

Слога у Србији?
    Ево, да се држим теме из наслова:
    Једнако ме нервирају ови што би да терају азиланте из ''беле словенске Србије'' а усеру се кад им мало већи клинац лупи два шамара и јаки су само кад су окружени са још 10 њима сличних, или ови што причају да ми треба да им безусловно помажемо а сами не би изашли из куће рођену мајку да подигну кад се оклизне по поледици.
    Ако си човек буди човек увек и према сваком, ако си говно буди говно до краја- а не како тренутно шизење налаже. Не помажи избеглицама да би те сликали ради лајкова ''хуманиста'' нити немој да качиш наци ои панк песме како би одобровољио групу белих лобања ако то заиста не мислиш.
    А искрено, што се нас белих тиче, пропашћемо врло брзо и без азиланата, имиграната или како је већ популарно сад да их зовете; ми уместо да се бунимо за већа права, ми се убијамо међусобно, моја бела браћа ме туку зато што имам дугу косу, не навијам за одређени фудбалски клуб, прошао сам кроз њихов ''худ'' и сличне ирелевантне глупости (иако не знају да сам нечему добром допринео тој држави у коју се куну, могао бих да се хвалим ал није џентлменски), требимо се као да нас има више од Кинеза, људи пуцају једни у друге због 20 динара или погледа попреко и не могу више ни у невољи да се сложе. Док се цигани и остали које сматрамо жгадијом држе сви као један- е зато су и издејствовали себи већа права. Ти никад нећеш видети два цигана да се мрзе међусобно осим кад се напију или кад су у питању ратови фавела; док код нас, мрзи те ако си из другог села, мрзи те ако си с другог краја истог села, мрзи те ако ти један од родитеља није Србин родом, пореклом и родним листом, мрзи те јер му ниси симпатичан и слично- једноставно, мрзи те јер ни сам не зна зашто, ал је научио да тако треба. И онда, кад си цео живот окружен мржњом, ретки успеју да се извуку, остали или постану психички лабилни или и сами крену у ''рат за ослобођење'', а једино у чему су сложни је кад треба да бију 10 на једног.
    Треба бар две генерације деце одгајити да не буду малограђанска говна него да науче да је важно да се држе заједно, па онда нико ко не доприноси ничему неће смети уопште да има права. Ал за то треба да скроз изумру бар 3 генерације- сурово али једино спасоносно решење јбг.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.