Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
A ti sale ne mozes jedan dan biti jadni decacic kojeg deca tuku u skoli jer je hrvat kojeg otac alkoholicar maltretira kad dodje kuci, a drugi dan sve to da zaboravis i da kenjas ljudima zato sto se bore za svoje ideale kako tako, ali se bore. Mozda da si se borio da im otvoris oci da ti nisi manje covek od njih samo zato sto si hrvat nego zato sto si licemer mozda te i ne bi tukli zbog toga nego zbog neceg drugog :)
Napravi novi nalog na kojem ces od pocetka biti mudo, a ne nakon onolikog lizanja bulji po sajtu sad kao hoces da probas sa necim novim.
Bojane, bilo bi fino da prestanes da jedes govna.
Mene nikada nisu tukli u skoli zato sto sam za razliku od tebe normalan :)
Tebe ako su tukli u skoki jebiga, po drugi put porodicu pominjes bez razloga.
Otac mi nije alkoholicar, polu hrvat sam i sta ti imas sa tim?
I ja sam Srbiju predstavljao ali ne idem okolo i hvalisam se, malo je supacki zar ne.
Zajebi vise da me vredjas bez osnova i da obasipas lazima.
Trazio bih ti da budes covek, ali govno ne moze biti covek, jbg.
Brate sam si bacao tu spiku malog pateticnog decaka koji deli sobu sa 3 krmace i jednim bravom, a 6 meseci kasnije si milioner sapion sveta u karateu i jesam zaboravio jos nesto?
Др Јанковић
Sve i da jeste tako u slovo kao što kažeš
Nije mi jasno zašto sami to ne pokrenemo nego čekamo da pomre 3 generacije?
Zar je toliko teško da se držimo kao ti Šiptari zajedno?
Zar treba da nas asimiluju Romi i Šiptari?
Da prodamo, kao Vučić, veru za večeru (prima migrante zarad tapšanja po ramenu i izbora)
Hajde da budemo SLOŽNI svi Srbi
Ne znači to da sam ja pametan niti ti ali zajedno MOŽEMO SVE
Nisu Sirija niti Irak naša partija pokera
Zašto da mala i osiromašena Srbija plaća ono što naprave bogati?
Zashto? Bozg sira i vojne muyike!
Bojane, kad budes nasao da si to rekao, okaci ovde i priznacu.
Ovako u prazno mozes da pricas koliko hoces
Sad te drugarski pitam, otkus tebi da sam ziveo sa krmacama?
Kad sam ziveo u stanu?
Sto je najgore ne znam odakle ti osnova za pola ovoga kad ni blizu nije tacno.
ajeroplan
Треба то објаснити овим лобањама што се бију међусобно због фудбалских клубова, жанрова музике, политичких опција, небитних прозивања и осталих ирелевантних глупости. Нажалост, они су већ одгојени да се мрзе међусобно. Тако да- мора се сачекати да изумре цела генерација јер се тумор дубоко запатио јбг.
ЕДИТ: јасно је мени да тих ривалстава има и на западу, али и њих има много више, а нас има мало, а кољемо се међусобно као да нас има на бацање
Др Јанковић
Nemoj da se ljutiš ali to je tipičan primer apatije o kojoj pričam
Svi su digli ruke
Svima su drugi krivi a zapravo se samo uljuljkavaju u taj status quo
"ćuti, može i gore"
Gore nam i dolazi
Posle opet neko drugi kriv?
Sale brate sve se to zove hiperbola, nisam zaista mislio da ti je cale alkos, i da spavas sa svinjama u istoj sobi, samo zelim da ukazem na kontradiktornost tvojih prica sa ceta i sadasnjeg stava i price na forumu.
Bojane, neko bar pokušava da koristi mozak iako možda to ne vodi nečemu lepom ili korisnom, a ti sediš kući i sereš svima. Nemoj sebi pišati usta. Šuplja ti je ta logika.
To sto si ti sad rekao nema smisla, osmisli nesto logicno pa pokusaj ponovo.
Ali dobijas 1 poen sto si pokusao, i jos jedan za dolazak sa duplog naloga. Dva poena nije lose za jednu musku devojcicu
Bojane, izgubio sam te totalno, ne znam zasto i uopste pominjes to kada nema veze sa ovim niti icim uopste.
Evo da uprostim sale, Pre 6 meseci manje vise pricas kako si siromah jadni mali decak, danas imas dobar zivot ne zalis se i boli te kurac, ucinio si nesto veliko za drzavu al neces da se hvalis. Pa aj sad ti meni reci jesi samo promenio razmisljanje il ti je ostavila tetka iz kanade veliko bogatstvo kad je otegnula?
Koliko ti je godina dite
Nisam pricao kako sam siromah niti da sam jadan.
Ne znam odakle ti to covece.
Brate, razumem te da me mrzis, uvek si me i mrzeo.
Al ne znam cemu sve ovo.
Nastavi da me mrzis, ali nemoj da lazes okolo.
Ne mrzim te, nego ti izgleda zaboravljas, BEBAC
I ne lazem okolo sam ti sipam suvu istinu ovde pred nos to nit je okolo nit je laz BEBAC
Sledeci put dva puta razmisli pre nego sto pocnes da patetises, jer posle jebanja nema kajanja.
Bebac, Salence.