SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. HILJADUGODIŠNJI MIGRANTI

2. ТРЕБА СЕ БРАНИТИ БАСТИОН СРПСТВА, НОВИ БЕОГРАД!!!!!!!!!!!!!!

3. тачно је реално да се деси да фазон милион ових остане код нас. реално да сам њемац боло би ме више курац да ми долазе ови да их издржавам, чудо да уопште ишта толеришу стварно не капирам. само ће да кажу ај сад мало ви да видите како је ипак идете у еу.

4. Ma brt ja bi voleo da izbije hriscansko muslimanski rat. Onda bi nam zapad dao naoruzanje i jebali bi mamu i šiptarima i balijama zauvek. Auh kako bi to dobro bilo.

5. jedva cekam da izbije neko sranje dole jao al cu da koljem balije, samo da pipnu bilo kog naseg dole najebali su, jaooo samo nek me pozovu idem odma cim se desi prvo sranje

6. ПАЗИ СМАТРАМ ДА НЕ ТРЕБА ТУЋИ ТУ ЕМИГРАЦИЈУ И ЦРЊЦЕ АЛИ САМО ЈЕ ПИТАЊЕ КАЋЕ ДА ПОТЕГНУ НЕКЕ ЗАШИЉЕНЕ АБОРИЏИНСКЕ БУМЕРАНГЕ, ОТРОВНЕ СТРЕЛИЦЕ И ВУДУ КОПЉА И ИСЕВАТИ НЕКЕ НАШЕ КЛАБЕРЕ КОЈИ СЕ ТУДА ВРАЋАЈУ КУЋИ

7. lol rasni, ajde izvadi portiklu iz grkljana brt

8. Video sam sliku na fbu kontrolori zajebavaju imigrante i ovi im daju pare, hahaha glupani misle da su kontrolori neko mudo!
    Al kad se desi prvi napad na nekog srbina odma sranje napraviti bukvalno ih sve ispresutavati, koga god vidis da je malo crnji udri.

9. Al moze biti i kombinacija da puste na nas baliije i šiptare i onda kazu vidi ubili su 1000000 hriscana moramo kontra akciju i onda deportuju 50 miliona balija odakle su dosli.

10. a ima i srba koji su tamnoputi prirodno a nisu cigani,ne sunchaju se i ne idu u solarijum,kao npr moje komsije neke sestra i burazer crni,starija sestra bela,keva i cale beli tj ne znam dal su srbi posto nemaju bas srpsko prezime ni imena,al dobro nebitno roditelji su im beli oni nisu...i znam jos takvih primera prirodno tamnoputih sa belim roditeljama

11. Imaju li neku tetovazu sa srpskim obelezjem?
    Npr 4s na obrazima.

12. ОД СРАЊА СЕ НЕ БЕЖИ

13. СВЕ ШТО ИМАШ РЕШИ

14. АКО НЕ МОЖЕШ САМ И АКО НИЈЕ ТВОЈ ДАН

15. С НЕКИМ СЕ
    П О В Е Ж И
    О
    В
    Е
    Ж
    И

16. Al kad se desi prvi napad na nekog srbina odma sranje napraviti bukvalno ih sve ispresutavati, koga god vidis da je malo crnji udri.

http://www.quickmeme.com/img/d6/d631facb718970815ac8adab808f8e302b0844e810ffb8a0e9a26f467d079a2e.jpg

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.