SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. малопре сам смуво плаву плавооку жену, мисрисну, љубазну, и не желим да ми је црни униште. оћу да ми и шћер изгледа тако некако.

2. Враћам се упра о са једног доброг клсбинга и могу вам рећи да је на овај глабинг извршена огромна мигр@ција азиланата. Када сам то ссопштијо жени поред мене рекла ми је да ссм зстуцани националиста :(

3. KACI GLUP TBR TREBO SI NAUČIŠ TRI ARAPSKE REČI I DA SE DAVIŠ U LIBERALNOJ PIČETINI

4. Brate nek kazu da sma fasita, sovinista ili tako nesto al ja bi ih docekao gumenim mecima, suzavcem i šok bombama, a ako uzvrate onda bi i vojsku poslao da ih gazi tenkovima.

5. Kralju nemoš ljude nepustiti ili zadržati nismo koncentracioni logor

6. Zapravo možeš i ja serem

7. Kao da nam nisu dosta ove sve balije oko nas već i afričke i azijske da primamo.
    Mrš u kurac svi koji podržavaju imigrante nek ih kući drže.

8. бохоре мене су депортовали из белгије, наравно да тако и ову гамад могу вратити у македонију лагано - јер су из македоније ушли

9. Glupi ste, nasi ih pustaju jer im daju leba sa pastetom a fakturisu leba sa kulenom pa posle imaju da od razlike kupe leba i salame da podaju botovima a ove garave posalju dalje pa nek se neko drugi jebe s njima

10. Kažu zemlje sa najviše imigranata Sirija i Avganistan.
    Šta ovima iz Avganistana trebalo 15 godina da počnu bežati od rata.

11. написао сам био преглуп пост нисам добро прочитао оно на шта сам одговарао лол

12. Nek ih sve vrate u Afriku.

13. 2015. god'na biiilaaa
    Kad Sirija c'jela opustilaaaa
    U koloni od As Suvajde do Alepa
    Ode narod, sve ostavit' moraaa

AAAAA SRBIJAAAAAA DRUGA MAJKA MILAA
    SVOJA NAM JE VRATA OTVORILAAAA
    ODATLE SMO IŠLI KUD' KO ŽELIII
    NEKO OST'O, NEKO U SV'JET B'JELIIIII

Vrh!

14. Evo još jedna sirijsko-otadžbinska

https://www.youtube.com/watch?v=Jj0hgiTfBas

DALEKO U TUĐEM SV'JETU TUŽNO MI JE SVEEEE
    SANJAM JEDNU STARU KUĆU PORED LATAKIJEEEE x2

NE RODILA NI NJIVO NI ŠLJIVOOOO
    I SVE IM SE OSUŠILO ŽIVOOOO
    ŠTO SADILI NIŠTA NE RODILOOOO
    EGIPĆANI, PROKLETO VAM BILO!

15. https://i.imgflip.com/pluvj.jpg
    Antifa gamad. Samo se nadam da ce ove antifa smradove iz Evrope prve porokati ovi likovi kad krenu islamizovati Evropu.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.