SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Hoce. Jedva cekam.

2. Da bi ih ekonomski uništili morali bi držati zatvorene granice najmanje pola godine.
    Bukvalno.

3. Ja sam za to da i naše cigane natrpamo u autobuse i pošaljemo kod ustaša.

4. знаш колико се Србија скурцала кад и вукајлијаши почињу да се уздају у Вучића и говоре шта следеће треба да уради.

5. Pa nego aj ti uradi nesto

6. Ја бих послао војску и сва три тенка на границу брее, какве контрамјере и курац
    Још бих им вратио све Крајишнике помијешане са мигрантима, мој су Београд нашли да прљају

7. I ja bi ih vratio. Samo im.reknemo kolko vi migranata vratite ovamo mi vam tolko vratimo ovih vasih i naplatimo cuvanje stan i hranu od 92-e

8. са све урачунатом инфлацијом и затезним каматама.
    него како ћу ја кући убосну са оваквим хаотичним стањем на границама а богами и аутопутевима.. има полиција да ме заустави 15 пута само у Италији

9. Naravno. Kroz sta smo prosli treba da im uzmemo vise nego jevreji svabama.

10. јесте, само је разлика што су швабе изгубиле онај рат а хрвати добили овај. а познато је да само губитници плаћају

11. Svabe su platile za bol i patnju jevreja a hrvati ce platiti za nas bol i patnju(ne mislim da plate dodjosima nego nama sto ih trpimo)

12. душевни бол за Синове Мањаче на 110 децибела у пола шест ујутро се не може новцем наплатити новцем
    јеботе звучим као генерички пост са тарзаније ал јебига не могу ништа боље да смислим

13. Ja cu glasati za seselja, da je on na vlasti Vukuvar bi vec bio nas.

14. Nisam duzan se okrecem unaokolo da budem siguran da me niko nece smarati cuku vremena kad hocu da pojedem burek sa sirom

15. помијешао си босанце са крајишницима брт

16. E jesam brate. To meni sve isto, sa crnogorcima svi zajedno idu u grupu "dje"

17. RS ima slobodne granice dok je Srbija ogradjena a na jugu se ni ne zna dokle je granica.

18. Samo je nebo granica. Srbi nebeski narod

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.