U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jel sad treba da kazem jesam reko?
E za ovaj reč, kad se sledeći put vidimo ima da te karam dok ti ne dođe tetka iz Bosanske Krupe.
Ali ja nemam tetku u bosanskoj krupi :(
Imaćeš dok ja završim :)
Đe pobježe ovaj što mrzi Bosance?
Ko mrzi Bosance?
Па овај Србин из Босне.
Ma niko, zajebavamo se pseto i ja :)
Dje si bruse rodjače.
Od onog testa kontam da smo mozda neki 5,6 rodjaci
al me jebeš sa tim duplim nalozima, nikad ne znam s kim pričam...
Pa ja sam stratimir kad ovako pisem, ranije je bio javio, a inace sam i wowbgd kad se ne loguje baron ili direktor. A na cokuli sam samo nekad kad mi banuju sve naloge pa moram da uzurpiram taj nalog.
Prosto je.
kurac prosto, stratimira znam otkako sam na sajtu, ovo drugo mi sve šizofreno :)
http://sport.blic.rs/Tenis/279969/Djokovic-Sve-sam-ponosniji-na-narod-kad-vidim-kako-se-poneo-prema-izbeglicama
Kolko je Monako primio izbeglica?
EDIT: Potpao sam pod uticaj medija pa sam jebene mudžahedine koljačke kolonizatore nazvao izbeglicama.
Почели мигранти да беже преко Бијељине, пар њих је покушало да пређе код Павловића моста (пар км низводно тј.); сељаци их нахватали, олешили од батина и позвали полицију да их ухапси.
По мени, то је јадно у рангу са оним што су пљачкали мигранте у Београду.
Vrijeme je naplatiti krstaške ratove
Idemo u rat protiv Evrope?
Udri marvu, šta će na svetom tlu Semberije?
Vrijeme je naplatiti krstaške ratove
Idemo u rat protiv Evrope?
Ako klanja onda je logično to što kaže
PREKO SRPSKE NEMA PROLAZA
PONOSAN SAM NA MOJE SUNARODNIKE
Dodik klasičan burazer