SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. to me podseti kad je drugar iz odeljenja na ekskurziji u grčkoj pazario dva parfema od čamuge na ulici, prilazi i priča nam, "maatori, ja uzeo jedan parfem, on kaže petnes evra, ja vadim dvajes, on kaže, 'au, nemam da ti vratim pet evra', i ja ga gledam, reko, znaš kako ćemo, daćeš mi onda dva parfema za dvajes evra i on pristane, al mi je naleteo crnac haha"

http://popularvegan.com/wp-content/uploads/2013/02/keenancrying.jpg
    oh, kako sam sebi dopustio da me uradi devetnaestogodišnji srpski mamlaz

2. otvorili hrvati prolaze, jebe vucic samo tako, gde se pajticevi poltroni ?!

3. Нису их ухватили на босанској већ српској страни.

4. Armine, Milanovića finansiraju ljudi koji su za dva dana izgubili milion evra profita zbog zatvorenih granica. Da nije otvorio granicu do petka bi ga već Matijević prodavao u posebnoj.

5. Pa da, reakcija izazvana odlukom vucica da blokira uvoz, bilo je pitanje vremena samo kada ce ova sisa popustiti.

6. LOOOOOOL Hrvati sami sebe zajebavaju.

7. Možda je staro al ja tek sad čuo...

Džihad džihad 4 noge sve 4 krute...

8. Imam poster sa identičnim tekstom i slikom turčina na konju.

9. Свака част. Него, где је та објава на Делије Вукајлија?

10. Znas kad sam objavio, ima fazon 3 dana.

11. podelio je semafor volga spartak jbt lazovcino mala

12. Brate obrisao sam reklamu posle pola sata kao i uvek. I tebi sam tako objavio pa mi tvrdis da lazem.

13. pa sto brises rasni jbt, sramota te objave samo hardkor, samo ultras, navijaci nemaju emocije taj fazon? pravi navijaci pomazu sitne ljude, budi covek rasni...

14. mislim lep je cilj ovo stecanovo, to je sve... stric i gobul su sranje to zanemari...

15. Brate obara aktivnost posle pola sata, ako ne lajkuju neki od tvojih zadnjih 10 postova vise im ne iskaces na zidu.

16. Okacicu opet posle utakmice protiv pazara, slikacu tome neverne.

17. poče kiša na granici

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.