SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Dajte link za to lešenje imigranata. Na BNu samo pljuju Dodika mamu im jebem.

2. Jebo im Bosić majku svuda je gnjiga balijska.

3. Ortaku su upravo uvalili dva lažna zlatna prstena za 3500 dinara...
    Mada kontam da su to neki naši cigani koji koriste priliku. Stoje na putu za Novi Sad sa auto kartom Mađarske, treba im kao za benzin. Naučili 10 reči arapskog i samo spominju alaha. Bugarske tablice na autu i unutra nekoliko žena u feredžama.

4. Bio sad sa njim u zlatari.. pokidao se od smeha kad su mu rekli da su lažni

5. Brate ta fora je starija od javia. Na bilo koji vašar da kreneš startovaće te takvi likovi. Kupiš prsten, odeš tamo i vidiš da je u najboljem sl. hirurški čelik, ono šugavo prstenje koje se prodaje i na vašaru.

I uvek su sa mečkom haha.

6. ckode od roma uzima prstenje koji kenjaju da im treba za benzin.u epizodi onli fuls end horses,edisn srbija.

7. jaran ti je pravi čoek
    sad ljudi imaju za benzin

8. Jesu hteli da ti uvale kršinu što su kupili od Bojsija?

9. trgovina sa romanijom funkcionise tako sto nesto kosta npr soma dinara,spustis na 300 dinara i opet znas da su te zajebali za 300 dinara.al opet bolje za 300 nego za soma.

10. LOOOOOL lažni imigranti mu uvalili 2 prstena za 30 evra

LOOOOOOOOOOOOOOOOL

Pa koliko moraš biti glup....

11. Moraš biti ili glup ili alav. Da je samo razmislio i zamislio sebe na njegovom mestu... sam bi otišao u prvu zlataru i uzeo 300e a ne prodavao za 30

12. ali oni nisu imali para za benzin
    jedino su ovako mogli da uzmu pare za preko potreban benzin
    drago mi je da ljudi imaju benzin i sad ce moji da odu kuci svojim rođacima i kumovima

13. samo ne zniam di su nasali cifru od 3500.jel im toliko falilo kinte ili su metodom cenjkanja stigli do 3,5 soma...
    zajebali ga gazmen i safet sa klise.sada kockaju kod gaje i piju kokakolu iz staklene flase.

14. Cenkanjem, prvo traže tipa 150e da pomisliš UUUU JEBOTE KO ZNA KOLKO VREDI, ako bi ponudili evo dajem za 30e tebreks, pa i Satyrov ortak bi provalio da ga jebu.

15. samo da ne sretne onog liga sto ide po ns sa kanticom i pita za kintu.nije odavde,pa mu treba koji dinar za benzu.kantica je tu presudni detalj,daje njegovoj prici na ozbiljnosti.vec par godina putuje.ovaj koliko je dobar bi mu verovatno rezervoar natankao.i desetogodisnji vojnik na zeleznickoj.jebi ga,zapio se.nema kinte da se vrati u kasarnu.jebi ga,posle zakletve kod drugara zaglavio,ovo-ono.kako ce se skenjati kada cuje da se ne ide vise tako cesto u vojsku.

16. ne znate vi na sta sve covjek moze spasti kad mu je nesto potrebno
    kao njima benzin
    dali su ispod cijene jer nisu nista drugo mogli dati
    zao mi ljudi, nadam se da su kucama

17. LOL takvih prevaranta ima svuda i svako je čuo za neku takvu prevaru. Pa mi nije jasno kako ljudi padnu na tu foru pogotovo lažnih imigranata koji stalno govore Alah. Cige iskoristile dolazak mudžosa za nove prevare i migracije.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.