SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Ahahahah nekoodnekud genijalno upada sa ovim izveštajima sa granice.

2. jebac_presretac*
    ОТОМАН ајеро да ти дођемо на врата наш како би се вратио прецима и шеријату НАМОТО

Voleo bih da detaljno to objasniš

него, много си параноичан човек, зашто ти смета инфлукс муслимана толико? Они су религија у расту, хришћани и остали полако опадају. Њихов број би се повећавао у Европи и да нема ове кризе, ово је само незнатна промена у односу на целокупно становништво континента, и она би свакако била достигнута у наредним годинама дакле.

ONI?
    Znaš da musliman ne sme da se odriče Alaha ni po koju cenu? Kakav si ti vernik onda?
    E da...promašio si temu 200% nisam o tome uopšte pričao. Al što babi milo..

YouCantHandleTheTruћ
    ајероплан, само се срамотиш. сваки коментар на ову замршену геополитичку ситуацију ти је потпуни промашај, а поготову ово последње са турском.

Koliko sam u pravu ili ne, pokazaće dani koji dolaze.
    Vrlo brzo, za koji dan, će biti izbori u Turskoj
    Evo da predvidim još nešto
    Ako pratiš šta se dešava, protiv Erdogana i njegove politike oko PKK je glas podigao i deo vojske koji je bio za prekid vatre bar do izbora 1. Nov
    On to odbija i udara na većinu HDPovih kancelarija i Kurdskih biznisa tj PKK izvor finansiranja
    Cilj mu je uvesti Tursku u polu-ratno stanje i pod parolom odbrane nacionalnog interesa ojačati AKP
    BTW rejting AKP je katastrofalno opao na junskim izborima

Moje vidjenje je da on neće otići bez sile i da AKP ima suviše putera na glavi da bi predala vlast nekome ko će da napravi isragu u kojoj će biti kraj i AKP i načela njegove konzervativno demokratske partije tj "islamske demokratije"
    Nemoj zaboraviti da je on pre izbora bio čist islamista

3. Ердоган то не ради због тога, али не могу сад то да ти објашњавам кад си и до сад све погрешно разумео.

4. OTOMAN nisi li čuo za instituciju ketmana, kaurine? NAMOTO

Promašaj teme? Pa sine ti ovde širiš kseno-islamofobiju u svakom postu, ne moram se nadovezivati na konkretnu nit tvog poslednjeg posta, postavio sam pitanje koje se tiče tvog celokupnog odnosa prema situaciji. Dakle pričaš o tome sve vreme.

Što se bojiš sunećenih, što si fašistoidan, to te pitam.

5. Ja mislim da je AirDogan inicirao, šta inicirao, onako svojski se potrudio za rat u Siriji, i za ISIL i Brejvika da je finansirao isto, i sad ubira plodove svoga rada jednim predivnom socijalnom oazom u Turskoj, šta oazom BANJOM dolaze ljudi čuli da je banja lekovita tamo pa da se brčkaju. Milioni dolaze. A sve je to Tarabić prorekao, a Nikolić podsetio, znao si ti da će tako biti.

6. jebac_presretac*
    OTOMAN nisi li čuo za instituciju ketmana, kaurine? NAMOTO
    Promašaj teme? Pa sine ti ovde širiš kseno-islamofobiju u svakom postu, ne moram se nadovezivati na konkretnu nit tvog poslednjeg posta, postavio sam pitanje koje se tiče tvog celokupnog odnosa prema situaciji. Dakle pričaš o tome sve vreme.
    Što se bojiš sunećenih, što si fašistoidan, to te pitam.

Pa tako reci kitman
    Onda te razumem potpuno zašto izvrćeš istinu, braniš i opravdavaš
    Mada je odmah bilo jasno i posle prvog tvog posta ali je katarza bolja

Moji postovi su uvek bili i biće (za razliku od tvojih) bez uvreda
    Smatram da ljudi treba da znaju šta im se sprema i da ovo sranje nije došlo bez NAMERE

I da ne zaboravim, kaurin je neko ko ne veruje.
    Nauči bar to
    Ja sam Hrišćanin pravoslavac :)

7. Vi ste stvarno glupi ako mislite da Turska nije iskoristila priliku da naoruža fanatike da bi klali Kurde.
    Pa odakle dolaze novi fantici i municija ISISU, ne pada im sa neba.

8. Da vam pojasnim malo situaciju:
    RECIMO NASTANU NEKI ZILOTI U CRNOJ GORI I ODLUČE DA SE POROKAJU SA ŠIPTARIMA. I ŠTA BI SRBIJA TU RADILA? DOTURALA BI IM PUŠKE I MUNICIJU KAO I NOVE ZILOTE IZ SRBIJE I REPUBLIKE SRPSKE NPR.

9. Ti si lud. A i stratimir je malo, al' ti si pravo lud. Ništa, nastavi kačiti linkove, uživaj u temi...

10. Ja sam jednom video jednog imigranta

11. Ja sam jednom video jednog imigranta

I? Jesi imao hrabrosti da mu priđeš, da pitaš dal treba neko ćebe? Trebal prevoz do granice? Il si samo stajao i gledao u njega ko da nije odavde?

12. kaurin je neko ko ne veruje.
    Nauči bar to
    Ja sam Hrišćanin pravoslavac :)

Mda, jesi čitao epske narodne pesme iz čitanke za osnovnu školu? :)

Каурин (тур. gâvur, „немуслиман“, „хришћанин“; од перс. gdwr, „неверник“) је погрдан назив за особе које нису исламске вероисповести, по правилу за хришћане. Такође се срећу и облици гавур, ђавур или ђаур.

13. Пусти човека Валдемаре, видиш да му није добро. Мислио сам да је ретардирани фашистоид, али све више мислим да има проблема са здрављем. Свака иронија му промиче и опседнут је избеглицама и муслиманима.

14. Ajmo se potući i rešiti ovo muški.

15. jebac_presretac*
    Пусти човека Валдемаре, видиш да му није добро. Мислио сам да је ретардирани фашистоид, али све више мислим да има проблема са здрављем. Свака иронија му промиче и опседнут је избеглицама и муслиманима.

Pre bih rekao da si ti opsednut ovom temom i samnom
    I ne promiče mi ništa samo vas ignorišem maksimalno

A Turska pokazuje svoje pravo lice

Davutoglu: Turska protiv tranzicije u Siriji sa Asadom
    Turski premijer Ahmet Davutoglu izjavio je da se njegova zemlja protivi bilo kakvoj političkoj tranzciji u Siriji u koju bi bio uključen predsjednik Bašar al-Asad.

"Asad je najodgovorniji za krizu u Siriji. Tranzicijski proces je potreban, ali bez Asada i grupa uključenih u zločine” rekao jeDavutoglu na konferenciji za novinare u New Yorku gdje prisustvuje 70-tom zasjedanju Glavne skupštine UN-a.

Počinje miniranje koalicije

16. LOOOL ljudi, dodjosmo do 2000 postova.

17. Мислио сам да је ретардирани фашистоид, али све више мислим да има проблема са здрављем.

+1

18. Zamerate ajeroplanu sto nije natifa kucka kao vi i bori se protiv koljača, terorista i ostalih arapa.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.