SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Ko oni sto se bore protiv HARPA.

2. Haha ledeni koji ti je kurac, prvo 3000 stranu na Raznoraznim otvoriš, pa ovde stotu, LOOOOOOL.

3. Broji postove lolololo

4. haha tek sad vidim.

5. ZA VREME TURAKA JE SIROTINJI RAJI BILO BOLJE NEGO ZA VREME NEMANJIĆA beži beži beži

6. Ердоган је можда радикални исламиста, али тешко да има везе са ИСИЛ-ом или ратом у Сирији. Једино што су Курди говна па мора да их врати на место.

Елем, јел било раније речи овде да је рат у Сирији настао због верско-племенских размирица између Алавита, Сунита и Шиита?

Асад је Алавит, племе које је у Сирији мањина (око 10%) а има већинску власт у земљи. Зато су се Сунити и Шиити побунили 2011 јер траже порпорционалну власт.
    Мени занимљиво то што су Алавити огранак Шиита али се међусобно не признају. Џаст лол..

Доста више глупости "Америка, Нато, Ватикан, Илуминати, трули Запад, ет цетера..."

7. drugarica mi je bila juče u Turskoj
    pitaću je kakvo je stanje na granici

8. Jako dobar clanak o tome zasto zene ne mogu da budu dobri vojnici (misli se na pesadiju), koji je napisala ZENA. A i celo razmisljanje joj je dobro, sto dokazuje i citat ispod, koji LEPO OPISUJE da oni savrseno znaju sta je u glavama svih ovih mudzosa koji dolaze u Evropu.

http://www.nationalinterest.org/feature/ground-combat-units-new-addition-women-13959

CiTAT
    Second, the past twenty-five years of intervening abroad guarantees us enemies in perpetuity. If I were a young Somali, Afghan or Iraqi who had lost a family member, property or peace of mind to a night raid, if my life and my city had been turned upside down—as it has been for legions of non-Americans—I would now spend the rest of my days seeking revenge. TATIC

9. Paun91
    Nije bilo, ovde nikog stvarna situacija i ne zanima.
    Većina se informise sa Tarnera za domaćice ili ih uopšte ne zanima dok ne dodje na njihov prag
    Odlično primećeno
    Samo bih dodao na to da je Asad ipak izabran na izborima na kojim su bile i druge strane koje su sad u sukobu
    2012 parlamentarni i 2014 predsednički
    Na oba su svi posmatrači iz 30 zemalja rekli da su bili regularni
    Osim Amerike i EU koja je pod pritiskom opozicije rekla da nisu regularni

Arapsko proleće im sad uleće

10. Ajeroplane da sam ja ispao glup u društvu kao ti uzdržavao bih se daljeg "pametovanja". Ali Bože moj to je samo pravilno razmišljanje. Mnogo volim vas patriote iz blata, da vas je samo više da povedete neku revoluciju pa da izginete svi vi retardi i sa jedne i sa druge strane. Prirodna selekcija, milina.

11. deky_aod
    Preskoči temu ako te smara, vrlo jednostavno
    Samo glupi ljudi čitaju i komentarišu ono što ih ne interesuje i nervira

"Orban hoće da zatvori granicu sa Hrvatskom
    U tom slučaju Hrvatska bi povremeno zatvarala granicu prema Srbiji kako bi usporila ulazak izbeglica."

Koja glupost, svakako će proći, kad-tad

12. Ja i ajeroplan smo postali stručnjaci za imigrantsku krizu zahvaljujući ovoj temi.
    Pametniji smo na ovom polju od vas 100%

13. ajeroplan
    deky_aod
    Preskoči temu ako te smara, vrlo jednostavno
    Samo glupi ljudi čitaju i komentarišu ono što ih ne interesuje i nervira

Ne brt, glupi ljudi su glupi i to se vidi kad napišu ovakvu "rečenicu/e" kao tvoje. Ljudi željni znanja čitaju, a komentarišu i jedni i drugi.
    Ja sam brt samo hteo da ti pomognem ali evo moram se pomiriti sa činjenicom da si predegenko.

14. Samo bih dodao na to da je Asad ipak izabran na izborima na kojim su bile i druge strane koje su sad u sukobu
    2012 parlamentarni i 2014 predsednički

Па тако је било и код Слобе 90их, све регуларно..

15. Paun91
    Па тако је било и код Слобе 90их, све регуларно..

S' tom razlikom što su u Siriji to bili čini mi se prvi parlamentarni izbori
    Mudžosi malo nervozni da dodju na vlast, Asad nespreman da to demokratski reši (šalje policiju) i eto "proleća"

16. nije tebi lako. uključi mozak jbt samo te rasni podržava

17. drug raja glas razuma

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.