Mlada Partizanka
Primljeno k znanju. Nisi prvi koji mi je to rekao. Sledeci put cu drugi sistem glasanja. Hvala.
јебежга, мало ми је тешко да прочитам 30 дефки и да запамтим која је боља,пошто су код првих 5 места на обе теме нијансе у питању. Лако може да се деси да неким људима заменим места.
Mislim da si mene oštetio.
Тебе је Бог оштетио,лол.
Слажем се,похвале за труд и маштовитост.
Primljeno k znanju. Nisi prvi koji mi je to rekao. Sledeci put cu drugi sistem glasanja. Hvala.
јебежга, мало ми је тешко да прочитам 30 дефки и да запамтим која је боља,пошто су код првих 5 места на обе теме нијансе у питању. Лако може да се деси да неким људима заменим места.
Partizanka kao da je od umrlog Kaizena Mrs. Hajnd, tj. celog sajta... kul.
Najbolje u grupe i svaka grupa drugu temu. Lakse je procitati 4 iste nego 20.
I dajte te duele, pa lepo četvrtfinale, polufinale... I obavezno neko alanfordofsko takmičenje pa da opet osvojim nešto. Pohvala organizatoru.
Je l' sam pobedio?
Jbt dzonimir nije dzonovan.
није да ниси у праву партизанко, али претера га са имунитетима... гласање данас у току дана и све најбоље стевчи !
Za imunitete ne glasas. To je vec gotova stvar. Ziri je tu vec odradio posao.
Лол, не контам поенту имунитета кад ће га и онако сви поништити
Moze ga dati nekom. Npr nosilac imuniteta ga pokloni braci snajder. I tako te izbaci iz mogucnosti tajnog zadatka.
Poenta sveg ovog je da se zabavimo. Da bude šašavo i da se nesto desava. Sajt za zabavu sa blesavim takmicenjima.
I da, ne znate sta sam vam smislila za robovanje, pa mala doza straha ( joj ako me tera ba se blamiram) daje dodatnu notu zapetljanosti.
Shir Kahn-u takođe neodgovarajući link, vidim ovi što su glasali, svi ga ostavili bez bodova.
http://vukajlija.com/srbi-koji-su-isparili-u-flasi/720619
bolje bob rok nego chepter grok
Stigao sam kasno.
Stajao na cesti.
Hahahahaha
doktorski
И случајно тебеее
јебем те уста армине
moralo je ovo da se pohvali.. eeh slatko me nasmija :))
Jesam pobedio?