Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Mislim da si mene oštetio.
Od ove cele garniture da nakon ovog glasanja sad otpadne određen broj takmičara (pola, lupam). Ovi drugi da nastave dalje i da se sužava do top 4 na primer, pa do finala. Duže će da traje, ali će bar nešto da se dešava na sajtu. Svi pokrenuti + piše se + sprdnja + Partizanka ima potencijala da smisli šta dalje (vežba za moda lolo).
Partizanka, razmisli o ovome.
Partizanka vidim da je još uvek malo ljudi glasalo... aj promeni ovaj sistem glasanja, pa da tebi šaljemo glasove u pvt... prvenstveno zbog revanšizma.
Krećem od sebe, kao i svi drugi... imam neke ljude među takmičarima koje gotivim, verovatno su oni malo povlašćeniji ali pročitaću sve defke i trudiću se da realno prosudim, zašto da nekog ne ispoštujem, kad u zadnje vreme u rubrici najnovije defke ionako čitam svašta... samo mi treba vremena... ima tu ohoho štiva. Ovi neki klinci uopšte ne čitaju, već onako glasaju po nekom nahođenju, ne poštujući na taj način ni svoj, ni trud drugih. Zabrani editovanje glasova, izbegbimo bar na taj način štelovanje.
Brt samo procitam komemtare i vec znam kakva je defka.
Burazeru ima tu logike ali ima i paradoksa, ja imam one sa ohoho pozitivnim komentarima pa sahranjene a i one bez komentara pa maltene bez minusa... ne mora da znači :) Znam da je lakše ispoštovati poster i reakciju ali zašti se iskenjati na def, ako npr. nije loša.
Rekla sam da moze glasanje meni u pvt. Kako si mislio da se glasa? Imas li predlog?
U principu sam otvorena za predloge. Ovo za pvt neko je vec predlozio. Mislim da je pametnije tako. Zato i rekoh da moze. Ako imas bolji predlog reci. Demokratija. Sve mozemo dogovoriti. Vise glava uvek bolje misli od jedne.
Ne ja samo u pvt ili neko od nas, nego svi tebi u pvt, ti lepo skupiš u ponedeljak i to je to... ako neko kenja nešto, pustiš mu printove i to je...
Ja znam napamet šta sam čitao i po tome ocenjujem.
To smo utvrdili da moze. Dakle glasajte u pvt. Eto i postove sam editovala. E da. Vi sto ste javno, mozete ostaviti tako. Mozete i poslati u pvt isto ili drugacije.
Da može ili da mora? to je bila suština mog pisanija :)
Ja ne volim kad nesto SE MORA. Svako nek radi po slobodnom nahodjenju.
Ti si glavna... ništa ja ne forsiram... ali sa nama je uvek lepše kad se tačno zna kako i šta, šta mora a šta ne... samo zato, ne smaram više... pozz.
Fala .i. da ste se dogovorili. Ja za vikend neću biti na Vuki, moram da glasam sad ili uopšte ne. Partizanko šaljem pvt večeras.
Što se onih pesama tiče, striktno se navodi da Marko Kraljević MORA da razume reči u pesmi, svi koji su koristili masnu slengaru i stručne/tehnološke termine u pesmi (i to bez objašnjenja) tako da ih Mare ne bi razumeo kotiraće se malo niže na mojoj listi.
Ma ne smaras. Ok je to da ucesnici daju sugestije i menjaju tok takmicenja na bolje. Mene vise dozivite kao administratora.
Ne lupajte. Ovaj sistem je skroz okej jer sam i onako hteo da se revanširam svim zlim dušama koje su mi dale malo bodova. Pohvala organizatoru.
Jocko glasaj, salji pvt.
To si lepo primetio.
Dzonimire, uskoro novo takmicenje.
Opa bato!
Računaj na mene ako bude bilo šanse da se revanširam autorima koji mi zakinu bodove.
Комбо-такмичења у задње вријеме. Ако, ако...