Ahhaha kad god je neko takmičenje ja se prvi prijavim.
sad ti treba banovati onaj wow profil,pa lepo nema ništa od takmičenja
Možete početi!
Šta bre da počnemo?!
Sori nisam video prvi post :)
А како да назовемо ове дефиниције из првог поста? И је л' пишемо обе или само једну од њих?
ЕДИТ: Баба Ванга је најавила смак света за 5079. годину, мењај годину у првом посту. Лололо
Samo da pohvalim partizankine ideje...
oću
Do kad je rok za pisanje. Mislim napisaću odma al do kad je rok lolo
Хинт за свве, буде ли било малверзација као на овом такмичењу дивигавајо нећу да банујем јер ме боли кооратз ал није лепо
Večeras pišem oko 23:15, kad mi istekne limit.
Prijava za poster i reakciju:-)
МОЖЕ!
Ja ništa ne kontam pa ću napraviti poster sa slikom vučićevih usana i napisati šta žene žele.
жене највише желе раснија
Безвезе. Дефиниције како-тако, ово са сликама за постере је баш безвезе, а где да нађем гифове из цртаних филмова? Дајте ми неки линк.
Како да узмем нпр. Пикасову слику и да напишем шта жене желе кад просечан човек не може да разуме шта је шта на слици?
Kucaj make a gif i kopiraj link sa youtubea i pravi gif
http://vukajlija.com/zabava/posteri/736105 Moj poster za imunitet
Može li se učestvovati u više kategorija na primer 2. definiciju ovu za deseterac i poster?
Је л' за морам да пишем обе дефиниције (Годишњица Косовског боја и Времеплов) или је довољна само једна? И како гласе називи дефиниција?
Партизанка, остав' ту кафу, људи су у дилеми! Лололо
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Ahhaha kad god je neko takmičenje ja se prvi prijavim.
sad ti treba banovati onaj wow profil,pa lepo nema ništa od takmičenja
Možete početi!
Šta bre da počnemo?!
Sori nisam video prvi post :)
А како да назовемо ове дефиниције из првог поста?
И је л' пишемо обе или само једну од њих?
ЕДИТ: Баба Ванга је најавила смак света за 5079. годину, мењај годину у првом посту. Лололо
Samo da pohvalim partizankine ideje...
oću
Do kad je rok za pisanje. Mislim napisaću odma al do kad je rok lolo
Хинт за свве, буде ли било малверзација као на овом такмичењу дивигавајо нећу да банујем јер ме боли кооратз ал није лепо
Večeras pišem oko 23:15, kad mi istekne limit.
Prijava za poster i reakciju:-)
МОЖЕ!
Ja ništa ne kontam pa ću napraviti poster sa slikom vučićevih usana i napisati šta žene žele.
жене највише желе раснија
Безвезе. Дефиниције како-тако, ово са сликама за постере је баш безвезе, а где да нађем гифове из цртаних филмова? Дајте ми неки линк.
Како да узмем нпр. Пикасову слику и да напишем шта жене желе кад просечан човек не може да разуме шта је шта на слици?
Kucaj make a gif i kopiraj link sa youtubea i pravi gif
http://vukajlija.com/zabava/posteri/736105
Moj poster za imunitet
Može li se učestvovati u više kategorija na primer 2. definiciju ovu za deseterac i poster?
Је л' за морам да пишем обе дефиниције (Годишњица Косовског боја и Времеплов) или је довољна само једна? И како гласе називи дефиниција?
Партизанка, остав' ту кафу, људи су у дилеми! Лололо