Prijava

Обавештење за све кориснике форума а и шире. Отварање бесмислених, слободно могу рећи глупих тема које су тотално без хумора, логике и здраворазумских питања ће се од сад па надаље санкционисати баном од 10 дана притом ће сваки долазак са дуплог у својству адвокатуре тачније кукања претњи и осталих чуда и лудила са темом зашто банован сам ја бла бла бити санкционисано баном на 1000 година за дупли налог и продужењем бана на ориђиђи налогу за 5 дана. Такође ће се мало више обратити пажња на расправе и увреде које ће се такође санкционисати опоменама. Свима који користе форум овим путем шаљем молбу да сваки вид ових наведених ставки пријаве на теми која ће бити отворена у току дана зато што модератори имају опције да реше те проблеме али не могу све да виде јбг. То не значи да сте пријавом друкаре већ само помажете да од вукајлије направимо лепше место за нас који користе форум а и за људе који га само читају.

Очистимо вукајлију заједно

besmislena ti tema
pripazi se, sjebaće te modovi

Organizujte neko "oficijelno" takmičenje u definicijama, pomognite vraćanje sadržaja i čitanje (čitaj - raznovrsniji i češći odabiri, komentarisanje od strane modova, ažuriranje Fb strane...).

Forum nikada ne može biti potpuno očišćen od gluposti. Bio, probao... A i ne treba, realno. Nikada ne možeš znati šta je glupo, a šta je najnoviji stepen evolucije vukajlijaškog humora.

DOBRO JE! UH VEĆ SAM SE ZABRINUO DA ĆE NOVIM NALETOM SIRIJSKIH AZILANATA DA NAM SE FORUM ZATRPA, I OVAKO JE TEŠKO SNAĆI SE, SVUDA NOVI POSTOVI, NOVE TEME, SOU LITL TAJM SOU MAČ TU RID!

Samo da se upišem.
Uzgred, odlična tema, sviđaju mi se nagrade.
Po33.

Za trenutak sam pomislio da kažu za pravljenje besmislenih poctera koji su totalno bez humora da će ih brisati, reko' ŠKK šta im bi odjednom... :(

Čitaj: Rasni ako otvoris jos jednu glupu temu bićeš banovan na 10 dana.

kvazibazi, kad je rasni otvarao glupe teme?
svašta
prijaviću te na ovoj temi za drukare koje to nisu
čim se otvori

ALO OVO JE ISKĹJUČIVO PRAVILO PROTIV MENE

I onda kaže da me ne mrzi...

DOLE ANTIRASNI ZAKONI

Свима који користе форум овим путем шаљем молбу да сваки вид ових наведених ставки пријаве на теми која ће бити отворена у току дана зато што модератори имају опције да реше те проблеме али не могу све да виде јбг.

Au koliko je ovo ljigavo. Čuj da prijave na temi hahaha
A modovi ne mogu sve da vide jer ih jelte nema.

Čista rasna diskriminacija lolololo

расни да ово је твојом заслугом. Знаш оно као у војсци кад засереш нешто а они казне целу спаваону па те ћебују. Е тако си и ти отворио 347 глупих тема и сад ко год отвори тему најебо је. А онда ће да дође са дуплих да те хејтује јер му не можеш ништа ако то паметно ради хехе

Nisam ja nego pantjera i pazl.
Otvorio sam možda 10 tema za 3 meseca i od toga je samo jedna zaključana. Znači 9 dobrih i jedna besmislena.

Može li se na ovoj temi ismevati prvi post?