VRATIMO FEJZBUKMANIJAKU TASTATURU

1. DA MOŽE ULOGOVATI SE.

2. da se može ulogoval :D

3. ulogoval moze da se

4. IZJAVLJUJ LJUBAV DRUGDE NEGDE, OVO JE TEMA ZA DA SE UKAŽE NEOPHODNA POMOĆ!!!

5. meni si bitna <3

Lepo ali sale d snajperist i dilan dog su već upotrebili tu foricu

6. se ulogovati moze da

7. ERU PICXKO TI SI UZEO FEJZOVU TASTATURU VRAGOLANE JEDAN

8. Sakrio sma je dobro

9. Eru budi originalan. Reci "<3. Ti si najbitnija 'nebitna' u mom zivotu, zbog tebe bih tucao kamen koji gori dok me trojica vukajlija sibaju po ledjima"

10. neću da budem napadan, već sam joj pesmu napisao

11. Ovo je jos vukajlija, odmah se pita "će se karamo"

12. HAHAHAHAH treba da trazi zabranu prilaska tipa da ne smijete biti na istom podforumu

13. znam ja da ona ne bi tako nešto uradila :)

14. ne budite mega smarači, razočaravate me
    ostavimo naše genitalne razlike po strani, ovde smo da se družimo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.