Institut za daunologiju

1. A ako ideš sutra ujutru, tu će biti i direktor. Tako da si najebo.

2. KBO Rascopaj mu picku

3. Govori doktor nauka clannad. Javljam se iz dma zdravlja kako bih odbio putinkin prijedlog da se nvi klasifikuje bilo kako osim kao daun, bar dok se ne dokaze da nije rezervoirov dupli.

4. Докторе наука Клањад јеси ухватио наркомана што ти украо таблете?

5. Цлланаде што ниси оцијенио оно но само ту скрећеш с теме

6. Предлог: Отворити рехаб центар (центар за рехабилитацију). Биће потребан многим дауновима који буду хтјели да иза себе оставе своју љуштуру. Не може се даун сам изборити са тим, првенствено, због тога што је даун, говорим из искуства. Као да тражите да сами зајебемо рак дојке. Потребна је стручна помоћ.

7. Цлланаде што ниси оцијенио оно но само ту скрећеш с теме

Rezervoir Morž / 10

Предлог: Отворити рехаб центар (центар за рехабилитацију). Биће потребан многим дауновима који буду хтјели да иза себе оставе своју љуштуру. Не може се даун сам изборити са тим, првенствено, због тога што је даун, говорим из искуства. Као да тражите да сами зајебемо рак дојке. Потребна је стручна помоћ.

Prvo moramo da ih istražimo da bi odredili tretman još uvijek nemamo dovoljno znanja da bi sprovodili liječenje bez bojazni da isto ne pogorša njihovo stanje.

8. Rezervoir morž/10

takoe bre

Prvo moramo da ih istražimo da bi odredili tretman još uvijek nemamo dovoljno znanja da bi sprovodili liječenje bez bojazni da isto ne pogorša njihovo stanje.

E jebiga

9. takoe bre

Nije to pohvala...

10. Prvi dio mi je nebitan

Rezervoir Morž

drugi dio me intrigira

10

11. sto je daun cupara reci mi vidim i rusi spamaju to cesto na chat kad im noge kidam i vazduh uzimam

12. http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201401/290581/medium_Screenshot_2015-08-24-14-20-47-1.png

Nisam clan instituta, ali da li je nooki definisan kao daun? Ako ne

KBO rascopaj mu picku

13. aj smiri se divljaš ovde i sjebavaš temu

14. sto je daun cupara reci mi vidim i rusi spamaju to cesto na chat kad im noge kidam i vazduh uzimam

Banjo, to sam moraš da otkriješ

15. Da li je neko voljan ispitati ovaj kapitalni primjerak daunovca?

16. Цлланаде, ako smijem. Posmatram potopa i lako je zakljuciti dosta stvari o njemu

SAMOPOTAPAM-Rijetka vrsta duna, iz porodice malih mrmota, nastanjuje fascinante predjele sume, kao sto su jarak i muljava bara. Nepoznatog roditelja, za ovu vrstu dauna se tvrdi da je samotvorna, naime, na njih nijh uticao drugi daun, vec je sa svojim humorom dosao ovdje. Jako je trazen kao kucni ljubimac, prvenstveno jer je lak za dresuru. Naucnici OBOZAVAJU ove daunove, jer oni razumiju jezik svake vrste dauna, cak i oni gotovo izumrlih.