Veterinarska ambulanta

1. Nerast mi ima čudne crvene tačke po bulji, kako da mu pomognem?

2. mazhi gushchjom mashcu

3. Sutra ti ja ujutru dajem instrukcije šta da radiš, čim pitam komšiju veterinara.
    A ako zajebavaš, onda si ga najebao.

4. A ako zajebavaš, onda si ga najebao.

SPREMAJ PARE DA DAŠ ŽAJKOVOM ĆAĆI ZA PEČENJE POY

5. Ma brt imam svinje 4 komada valjda nije neka zarazna bolest, ovde sve izvrnu na zajebanciju.

6. Bez zajebancije.
    Sutra ujutru ti stižu instrukcije, a bilo bi dobro da mi pošpalješ neku fotografiju, da pokažem veterinaru.

7. I misli na fotografiju veprove bulje, ne Rasnijevu sa male mature

8. Nmg sad da bauljam po svinjcu, reci mu da su malo veće od bubuljica. I ima ih jedno 16-17.

9. hhaa rasni loži sajt gipsanim nerastom

10. Me ne serite jbt
    Svi ocete pecenje a nece niko da radi.

11. kad ih budeš ujutru hranio, onda baci jedan selfi guz i pošalji mi obavezno.
    Jbg, pa tako će sigurno lakše da mi kaže o čemu je problem.

12. Okej nema problema, al pitaj ti njega i pre slikanja.

13. naravno, pa javljam

14. nema zajebancijem s tim,u zhjajkovom selu kad neko umre peche se svinja

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.