OBEŠTEĆENJE: NAŠTUPAN SVAJT

1. Kozmopoliten, jel place na poruke?

2. BALISTET-STRONGEST TETOVO

3. Sace on.
    Glumi neko ludilo huligansko i srpstvo, a pickica i drukara.

4. Autizam je vrlo složeni poremećaj u razvoju mozga, koji karakteriše slaba ili nikakva socijalna interakcija i komunikacija te ograničeni i ponavljajući obrasci ponašanja.

5. vucicupederu, nećeš ga tako ugurati u raspravu, suptilnije to mora

6. Sta ti pada na pamet, sa kim da se raspravljam? Drukare gledam sa visine iskrenim prezirom.

7. A guram ja njemu nešto drugo znate već gde :D :)

8. kreativnije to malo, ponavljaš se

9. Autizam je vrlo složeni poremećaj u razvoju mozga, koji karakteriše slaba ili nikakva socijalna interakcija i komunikacija te ograničeni i ponavljajući obrasci ponašanja.

10. njah, umro sajt, nema više poštenu šorku da vidiš

11. NEMO ĐOTO JADANEBIO!

12. kosmo,a ko je mene odbanovao, i zašto?

13. Daj jbt, jedno je zezanje i to je ok, ali ovo je ozbiljna stvar, nemojte posle da se češete po glavi: Đoto oće da nam ode, alo!
    Đoto, razmisli dvaput, stavi na papir za i protiv i onda, najbolje ujutru, hladne glave oko 9:30 donesi odluku

14. јел овај неки пазлов дупли ?

15. ja sam, žajk, tražili bohor i radjard

16. Alo jbt, tema otvorena pre pola godine, oživljena pre pola sata axaxaaxax šta ste se poprimili svi?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.