Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Kozmopoliten, jel place na poruke?
BALISTET-STRONGEST TETOVO
ne još
Sace on.
Glumi neko ludilo huligansko i srpstvo, a pickica i drukara.
Autizam je vrlo složeni poremećaj u razvoju mozga, koji karakteriše slaba ili nikakva socijalna interakcija i komunikacija te ograničeni i ponavljajući obrasci ponašanja.
vucicupederu, nećeš ga tako ugurati u raspravu, suptilnije to mora
Sta ti pada na pamet, sa kim da se raspravljam? Drukare gledam sa visine iskrenim prezirom.
A guram ja njemu nešto drugo znate već gde :D :)
kreativnije to malo, ponavljaš se
Autizam je vrlo složeni poremećaj u razvoju mozga, koji karakteriše slaba ili nikakva socijalna interakcija i komunikacija te ograničeni i ponavljajući obrasci ponašanja.
Sudar titana.
njah, umro sajt, nema više poštenu šorku da vidiš
trke konja
NEMO ĐOTO JADANEBIO!
a da, ne idi đoto
kosmo,a ko je mene odbanovao, i zašto?
Daj jbt, jedno je zezanje i to je ok, ali ovo je ozbiljna stvar, nemojte posle da se češete po glavi: Đoto oće da nam ode, alo!
Đoto, razmisli dvaput, stavi na papir za i protiv i onda, najbolje ujutru, hladne glave oko 9:30 donesi odluku
јел овај неки пазлов дупли ?
ja sam, žajk, tražili bohor i radjard
Alo jbt, tema otvorena pre pola godine, oživljena pre pola sata axaxaaxax šta ste se poprimili svi?