Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kozmopoliten, jel place na poruke?
BALISTET-STRONGEST TETOVO
ne još
Sace on.
Glumi neko ludilo huligansko i srpstvo, a pickica i drukara.
Autizam je vrlo složeni poremećaj u razvoju mozga, koji karakteriše slaba ili nikakva socijalna interakcija i komunikacija te ograničeni i ponavljajući obrasci ponašanja.
vucicupederu, nećeš ga tako ugurati u raspravu, suptilnije to mora
Sta ti pada na pamet, sa kim da se raspravljam? Drukare gledam sa visine iskrenim prezirom.
A guram ja njemu nešto drugo znate već gde :D :)
kreativnije to malo, ponavljaš se
Autizam je vrlo složeni poremećaj u razvoju mozga, koji karakteriše slaba ili nikakva socijalna interakcija i komunikacija te ograničeni i ponavljajući obrasci ponašanja.
Sudar titana.
njah, umro sajt, nema više poštenu šorku da vidiš
trke konja
NEMO ĐOTO JADANEBIO!
a da, ne idi đoto
kosmo,a ko je mene odbanovao, i zašto?
Daj jbt, jedno je zezanje i to je ok, ali ovo je ozbiljna stvar, nemojte posle da se češete po glavi: Đoto oće da nam ode, alo!
Đoto, razmisli dvaput, stavi na papir za i protiv i onda, najbolje ujutru, hladne glave oko 9:30 donesi odluku
јел овај неки пазлов дупли ?
ja sam, žajk, tražili bohor i radjard
Alo jbt, tema otvorena pre pola godine, oživljena pre pola sata axaxaaxax šta ste se poprimili svi?