Srbi iz RS su Veći Srbi od onih iz Srbije?!

  1. Kad skupim pare istetoviraću ga na nozi i citat.

  2. ух супер нам је тај успон државе, ујединио нас је са вама

  3. Bez ovoga BUNT samo.

  4. ovo mi nikada nije bilo jasno, sta znaci ovo koji kurac

  5. i koji su to srbi princip, madjar neki klasican

  6. ovo je kad shadow priest kasta one bombice sto te prate i diluju masu dmg-a ja mislim ono ako ima neko pored tvojeg targeta diluje i njemu enemiju ofc ally ne dira tako je i on mislio da ce posle njegove smrti vjecno ih cerat shadow orbovi sig

  7. To kažeš naravno zato što ne znaš da je država Srbija još od sticanja kakve-takve nezavisnosti pikirala šta će pre da zauzme kad izbije sranje: Makedoniju, Kosovo, Rašku ili Bosnu i Hercegovinu, ili pak Albaniju, ili njen deo.
    Princip je dobro došao i Švabomađarima i nama. S tim što je ipak njima doneo smrt države, a nama uspon, takva je sreća bila.

    Njima jeste zato što ih je svrbela guzica da ratuju, nama baš i nije pošto smo se istrošili u prethodnim ratovima. Skupa zajebancija jbg pa bi nam dobro došlo nekolko godina da iskuliramo. To su znali i švabomađari i to jako dobro.
    Nama je država bila u usponu, njima se raspadala. Ne vidim kako nam je dobro došao.
    Ali mala bosanska ćorava pizda nije mogla da sedi mirno.

  8. Zangecu

    ovo je kad shadow priest kasta one bombice sto te prate i diluju masu dmg-a ja mislim ono ako ima neko pored tvojeg targeta diluje i njemu enemiju ofc ally ne dira tako je i on mislio da ce posle njegove smrti vjecno ih cerat shadow orbovi sig

    ahhaahhaahahha

  9. A na drugoj nozi Sinđelića
    http://images2.kurir.rs/slika-724x489/stevan-sindelic-foto-wikipedia-1433064639-670135.jpg
    I citat NEMA VIŠE SINEĐELIĆA AL NEMA NI TURAKA

  10. Rasni, vise postovanja ovde za ljude čiji su očevi ratovali za tvoj dom

  11. Ako ćemo tako i moj deda je ratovao za Srbiju.
    Da nas nema Srbi bi nestali kao narod.

  12. A što ne pokusas na bilo kojoj tebi samo jedan post da ne budeš kreten?

  13. Da vas nema Srbi bi bili gospoda, ne seljoberi.

  14. Jeli bi ustima, a ne ušima ko Švabo mater mu jebem!

  15. Ne znam ko je kreten?
    Ti koji drkaš na kradljivca veš mašina ili neko drugi?

  16. Drkam? To što si ti paljevina sa Čuletom u paketu pa skačete na Arkana ko da ste pajseri to vam ja nísam kriv. Ja se ni ne sećam da sam skoro rekao bilo kakvo misljenje o njemu

  17. A i da drkam to sam ja. A o tebi smo pricali. Koliko imaš godina da na kritiku nemas drugi odgovor od aha a vidi tebe. Pa prijatelju...

  18. Nama je država bila u usponu, njima se raspadala. Ne vidim kako nam je dobro došao.
    Ali mala bosanska ćorava pizda nije mogla da sedi mirno.

    Da, toliko se raspadala da je imala kapaciteta za aneksiju iste te Bosne. Toliko su bili jebeno glupi da nisu shvatali da im više od pola države čini slovenski živalj koji traži svoja prava, još od '48 godine, i nezadovoljstvo Srba kad su ukinuli Granicu, a još su toj brojci dodali Srba i Hrvata i slovenskih muslimana ohoho kad su anektirali Bosnu. Da su bili pametni, dali bi bar deo Bosne Srbiji (to je valjda bila prvobitna ideja Andrašija i Kalaja, samo se car i Bajst nisu baš slagali s tim), a Srbija bi se obavezala da ne buni Srbe u Ugarskoj, i da u budućem austrougarskom ratu protiv Rusije bude neutralna. Ali su se u Beču napalili, osetili su da im Berlin drži leđa posle pobede nad Francuzima. Kao što je i morao da im drži, kad su morali da šalju Makenzena. Simptomatično: kada Nemačka uđe u rat zajedno sa nekim saveznicima, uvek se prvo bore i bore, i na kraju puknu nemački saveznici, i onda Nemačka mora da pokriva njihove brljotine i šalje svoje trupe. To se desilo i u Drugom svetskom ratu, recimo kad su slali trupe u Italiju, i u Prvom, kad su morali da šalju vojsku na Srbiju, i Rumuniju.
    Nego, bez obzira na gubitke (a pa svi su imali jebene gubitke), da su ovi naši posle WWI pametno odigrali i izbegli stvaranje Jugoslavije, već uzeli ono što su mogli uzeti, to jest Vojvodinu, lep deo Bosne, ujedinjenje sa Crnom Gorom, Makedoniju već imali, da su ostavili Hrvate i Slovence i Muslimane da se snalaze kako će da se ujedine ili ne ujedine, da prave ili ne prave državu, koga zabole, e onda bismo izbegli sve sranje koje se posle desilo. Meni je jasna jugoslovenska ideja, ali izgleda da su toj ideji mnogo skloniji Srbi nego Hrvati ili Slovenci, pa onda, neka, braćo, koljite se vi sa Talijanima i Austrijancima i Mađarima o svom trošku, da se Srbi ne mešaju u međusobne probleme naroda koji im nisu baš skloni.

  19. futozani kazu da su bosanci.nemaju nikakve veze sa rs.niti je smatraju za svoje.kazu da su bosanci.to kod njih znaci da su srbi.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.