Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Још једно место и заклапамо.
ja
ок. Готово са пријавама.
Daj zadatak sad
jebaću vas svojim raskošnim reakcionarskim talentom
gde sam ja ?!
5min imas da ispravis gresku http://vukajlija.com/forum/teme/68000-serijski-ubica-takmicenje-u-reakcijama-prijave?strana=1#post_3294349
Armine, turio si neki smajli. Nisam znao sta da mislim.
Kashof je Gibraltar. Jebace vas tvrdo.
pa sto me nisi pitao
Šta ćemo sad?
25 takmičara,
a ima 6 grupa od po 4, il je beše 4 grupe od po 6....sve u svemu to je 24.
izbaci nekog slobodno, ovaj kashov vezara npr.
Evo izbaci mene slobodno.
ubaci armina u moju grupu brt, ionako će svi da odustanu pred mojom veličinom jbg :/
Jepse Armine. Nista onda, umesto 24 ucestvuje 28 ljudi. Jos 3 mesta ima, po 7 u grupu i aukurac. Veceras malo izmenjeni sesiri nakon zavrsetka prijava.
Proglasi Kashofa direktnim, neprikosnovenim pobednikom, a mi ostali (SIROTINJA) da se borimo za neko drugo-treće mesto (utešne nagrade).
+1
ko kad amer dođe na olimpijske igre u košarci
Posteno, jup :)
kasof ne takmics se sa ljudima iz svog sesira omg disfalifiujte ga i reseno
jos drzi paula walkera na avataru omg
armine đeti odabrana reakcija xaxaxaxax