Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Poštovani, obavještavam vas da je počeo prvi prijemni ispit u istoriji fakulteta za daunologiju na kojem su predavači eminentni stručnjaci sa instituta za daunologiju.
Ispit se radi pismeno a zadatak je opisati što više daunova čije ilustracije možete vidjeti u nastavku ovog posta.
Hrabri vitez Javio
Redovnik Pyc
DrQuake
Fendor Startokastor
Porodica daunova - Žajk, Šana i Barakuda
Takođe prihvatamo i vaše ilustracije koje ćemo procijeniti i ukoliko se pokažu kvalitetnim uvrstiti u ilustrovanu enciklopediju daunova a samim tim dodjeliti i vama mjesto na institutu ako zadovoljavate osnovne kriterijume za prijem.
Ne pratim temu ali moram reći da sam oduševljen ilustracijama
Ovo tvoja remek dela pazl?
AHHAHAHAHAHAHH UMIREM
Tako je dusan1001
Ahahahahahaha ne-ve-ri-ca ahahahhahahaha brt tebi je stvarno ili prezanimljivo ili predosadno u životu, nema sredina :)
Usput zanima me, zna li se prijave još traju, i da li se zna broj prijavljenih?
Prijave traju dok neko baš ne objasni
I da ilustracije su Vam odlične kolega, samo mala zamerka.
Pogrešna cigara u Picovim ustima.
prelepo jebem ti sve
Kako to mislite kolega Lil'Jon?
preodlicni crtezhi i preodlicno uklopljena faca dr quakea ahhah
Fender, Žajk i Šana prekucali. Sjajno. Samo što Šana ne može da se svrsta u daun grupu. Ona oobitava u nekom svom zasebnom sexality mehuru Frederika Felinija. Mešavina Volpine iz Amarkorda, Vendi i meskalina.
Kolega, koliko sam upućen, nije nam u interesu da omalovažavamo i da degradiramo ijednog od naših pacijenata, stoga Vam moram priložiti ovo.
http://vukajlija.com/forum/teme/58381?strana=26#post_3244180
EDIT: Ali to nema veze, sve ostalo je veoma detaljno prikazano.
hahahaha kurčina
haha neobrazana ruska qrčina
kolega clanad,mislim da ovde fali jos nekoliko radova koje crtali su yeahbach i wladimir putin
Prejako jbt... e odradiću sebe nekidesveukurac....
Kako si samo smeo, sjajan poduhvat!
E jbg ol, ove sam iskopao preko historya muka me bilo da listam onaj čet nek okače ako imaju i dalje jer tamo ima fazon 34892384932 poruka.
Rasny
http://i.imgur.com/mtZIxiN.png