Košarka EP 2015 Fantasy

1. 14,3 bjelica
    12,1 bogdan
    9,9 teo
    8,8 nedovic

Bjelici i Teu pada cena sad. Sva sreca, ja vratio Galinarija umesto Bogdanovica. Sad ce on da dobije potres mozga jebemusve.

2. Jа убацио Мачијулиса умјесто Калине, видјећемо да ли ће оправдати повјерење вечерас против Летоније.

3. je l zna neko šta je sa de zeuvim, što nije ulazio u drugom?

4. Питао сам се што је играо само шест минута. Вероватно је повреда.

Dionysio

Stec, 14.3 pobedničke ekipe na indeks dobijaju još 10%.

Заборавим стално на то.

5. Izbacim Ćaćija čisto da vidim ponudu plejeva i sajt mi zabaguje i nisam stigao da uzmem novog igrača tako da ovo kolo igram za igračem manje. LOLO. Kako nije bilo da se igra fantazi na fibinom sajtu? MVP je sranje.

6. Dobijas 0 bodova za celo kolo ako nemas 12 ja mislim

7. Пробај ући сад па види имаш ли свих12 играча кад ке закључано коло.

8. Bjelici i Teu pada cena sad

Bjelici raste cena, trebalo mu 6.49 indeksa ovo kolo za maksimalan rast.

9. Zar nije 10% od cene? Tako sam ja skontao

Ako kosta 100 igrac, i indeks mu preko 10 raste cena, ispod 10 pada za toliko.

10. Dobijas 0 bodova za celo kolo ako nemas 12 ja mislim

e, do kurca.

11. Crno, nije tako, cena teži ka prosek ind. poena x 10. Da bi maksimalno rasla cena posle sledećeg kola igrač treba da ima učinak:

trenutna_cena x 1.1 x (br_odigranih_kola + 1) / 10 - ukupan_br_poena

Da mu se cena ne bi menjala treba:

trenutna_cena x (br_odigranih_kola + 1) / 10 - ukupan_br_poena

Ispod toga pada, za maksimalan pad treba manje od

trenutna_cena x 0.9 x (br_odigranih_kola + 1) /10 - ukupan_br_poena

Konkretno za Bjelicu, da bi mu rasla cena trebalo mu je:
    159.5 x (1 + 1) / 10 - 28.6 = 3.3
    Za maksimalan rast od 10%:
    159.5 x 1.1 x (1 + 1) / 10 - 28.6 = 6.49

12. kad mogu da prodam i kupim drugog_

13. ja nakon ovog kola izbacujem Kevina Tumbu, zakazao je u obe utakmice, na prošloj postigao 3 poena a na današnjoj 2, razočarao me je, ali zato perjanica kluba Polinatori imenom i prezimenom Siim-Sander Vene razvaljuje na ovom prvenstvu

14. Cekaj, najsukplje krilo na sampionatu ako ima indeks 3, raste mu cena? Kakva je to glupost brateeeej

15. i kako se prodaje i kupuje?
    Kad se otkljuca kolo?

16. Pa vidiš po formuli da zavisi i od prethodnog učinka, ako nakrca dobre indekse na početku onda će da mu raste cena i za mali indeks dok se ne izjednače cena i prosek poena. Onda će mu trebati mnogo veći da bi održao cenu. Fora je da cena pokušava da prati indeks.

17. Otključaju kad unesu sve indekse, sinoć su oko 2. Onda ti ostane otključano do 5 minuta pre početka sledećeg kola.

18. Ја сам убеђен да схватам на који начин играчу расте или пада цена, али ове Млатонијеве формуле не капирам уопште лол

Чек да пробам да представим на свој начин.

Играчу је цена 120, а индекс у првом колу му је 20. Цена тежи да иде ка двеста, а расте за 12, јер је то 10 посто од његове цене. Нова цена му је 132. Индекс у следећем мечу 10, то значи да му је просечан индек 15, дакле, цена тежи да буде 150. Пошто му је цена 132, расте 10%, то јест за 13,2. Нова цена 145.2. Ма да, паметан сам ја.

19. Ja vise ovo ne igram, jebem ti igricu ovaj bolid sad odmara galinarija protiv islanda. Odustajem

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.