Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Контам да ће Бјелица одмарати против Исланда, шта ви мислите?
ja fisera izbacim jer je proslu imao minus 2 index sad 7p 11skokova
Ocekujem da svaki igrac kojeg imam u timu danas pobedi osim novickog a i tim mi je selektiran da se dize kroz takmicenje a ne da zasija odmah
Grof88
pre 5 sati
полако ми постаје досадно да се цитирам и мало ме нервира што не умем да погрешим
белинели и ђентиле најбољи у италији очекујем брдо бодова, новицки солидан...опет ме калина јебе јебем га уста дајем му шансу против исланда још. прсо сам јер нисам имао ловуџе за бјелицу доктора
E jbg, ja zaboravio da izvršim izmene za ovo kola, došla mi tetka jebena i omela me. Eh uvek te familija sputana putu ka vrhu...
Ipak moj lagani pad kreće od drugog kola.
E, imaju li inače nagrade za prvo mesto ili tako nešto?
10 iljada u Maxbet-u za prvo mesto
ја само једну измену направио убацио словенца неког идиота да макар 10 посто узмем уместо оног естонца идиота. играм са играчем мање константно лол
па и нису неке награде :)
Đentile je otp. 26.4 indeks. Kalina i Nedović su me U R N I S A L I. Plus što Bjelica nije bio (po statsu) kako ume.
Белинели и Ђентиле развоштили данас. Мене за сас сјебао само Хекет, јебем га у дредове, плеј који заврши утакмицу без асистенције.
Па и Лоџески ми је покидао ово коло, за сад одлично
Митке, мислим да ће Бјелица играти бар 10-ак минута, а он против њих може и за то време да накупи 10-15 поена. Ја не планирам да га вадим.
Буђави Слотер 7 кошева пу њега мењам за сл коло
Не знам, видјећу кад се заврши коло шта ми је чинити. Мачијулис се показао као одлична замјена, Валанчијунас стандардно сјајан. Жабари добри, Бјелица ок, још Де Коло и Ловерњ који је упао умјесто Радуље да дођу како знају и ја задовољан.
значи белинели, ђентиле, дирк, лоџески врх а калина и слотер курчина чекам још паркера, гобера и господина спанулиса ако и они дођу сјајно коло
овог мог слоенца нема ни у постави да нисам узео будалу која није ни дошла на ЕП реците ми плс неки Зига(Жига) ДИмец?
Unisti me trener Italije. Djentile 26,4 , Belineli 14,3 a Galinari, koji je centar inace, 8,8. Platio sam govedo 160 i popusi ga. Bude li Printezis ojebao veceras, ima da se roknem. Salin ima 14 vec dve partije, a jeftiniji od Belinelija duplo.
Dosad 63,5 jos 6 njih igra veceras, ovi "jaki". Ce bude jebenoooo
пошто је принтезис тамо? калину ћу мењати врв
Haha ps pa taj nije na EP uopće. Printezis 80.30 mada se nadam da će biti skuplji posle ovog kola, jelte.
Ahaha nisu Žigu poveli, i ja ga prvo stavio na klupu. Posle kad video da ga nema ubacio nekog Rusa, kad juče vidim da ni njega nema.
па јебем им мајку у уста да им јебем и њима и жиги прву поставу ми игра каква бре курац резерва
едит: дабога се принтезис упувао вечерас да имам да га доведем имам на располагању неких 67 од калине
Hahahaha