Košarka EP 2015 Fantasy

1. а и оног првог што сам имао па убацио жигу нису повели шта је бре ово који курац шта су ставили дебиле којих нема треба ми неки центар од 15-20 само да попуни бр и кобогда 3 поена да да ето то ми је доста ај дајте препоруке неке

2. ja imam zigeranovica poleti MOJ ZIGERANOVICU JA BIRAM TEBEEEE!!!

3. па милутинова сам требо јебем ти будалу глуп сам ко курац две победе би имао на конту

4. Принтезис покидао синоћ. Надам се да ће га и Хрвати по лошем упамтити, и њега чекам.

5. Haha, pa jebemti, faul na Spanulisu na šutu za tri, i sudija ga tera napolje zbog zakinute zakonktice, eee malera.

6. Аман ае држе Хрвати добро, јебли мајку. Ваљда им се Грци наубацују поена у 4/4

7. Изгледа да ћу имати сличан број бодова као у првом колу, што је до јаја

8. I ja, nazalost. Oko 150, ako sam dobro izracunao. Tezak dan.
    Da li se sad racuna kolo na dva dana ili ce moci da se menjaju ovi sto igraju sutra?

9. Ja baš popišan, Kalina i Nedović po 5-6, DIKSON JEBENI INDEKS 3, kad na njih dodaš Bjelicu, Lovernja, i Printezisa koji su jedva preskočili deset....đoka.

10. Kako se uopšte računa indeks za nekog igrača, nebitno za Fantasy nego inače? (čini mi se da sam video da je Stevan (ili neko drugi) pisao da je računao za nekog igrača)

11. Ja 121.5 sa trojicom u minusu, kako mi je krenulo kolo ovo i nije toliko loše.
    Sutra i preksutra su jedno kolo.

12. Peđa, br poena + br asistencija + br skokova + banane + ukradene lopte + iznudjeni faulovi - br promašaja - greške - lične greške

13. INDEKS KORISNOSTI = POENI + SKOKOVI + ASISTENCIJE + UKRADENE LOPTE + BLOKADE + IZNUĐENI FAULOVI - NAČINJENI FAULOVI - IZGUBLJENE LOPTE - PROMAŠENA SLOBODNA BACANJA - PROMAŠENI ŠUTEVI ZA DVA POENA - PROMAŠENI ŠUTEVI ZA TRI POENA.

Ako je pobedio pomnoži ukupan indeks sa 1.1 kuća časti.

14. E hvala vam, vidiš ovo nikad nisam znao (mada nikad nisam ni pitao) :)

15. Јесу качили на мвп форуму индексе играча који су играли у првом и другом термину можда?

16. Ne, zasad. Ko ti treba? Znam ja par njih

17. Родригез 22
    Хекет х
    Де Коло 22
    Белинели 14,3
    Ђентиле 26,4
    Мачиулис 24,2
    Бјелица 14,3
    Принтезис 12,1
    Валанчијунас 17,6
    Ловерњ 13,2

Манцарис
    Жалабал

18. прцом

ovo lici na kao kad hoces da kazes: "PRCAM!" ali ti je natecena vilica ili donja usna..:D

19. Bjelica 14.3, Dekolo 22
    Za te sam računao pošto ih ja imam

20. Да богдо прцам... Јебе ме тастатура најстрашније, стално се поткрадају грешке.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.