Tebi je bilo kolo do jaja. Mene dikson utucao u zemlju, galinari prodao, i zoric bio kurac. Jedan decak uvek ispostuje, al necu da pisem ko je, nema ga niko koliko sam video lolo
Au brate Mitke, menjaj tog heketa koliko odmah, najgori plej u igrici.
Steta sto nema 3-4 izmene po kolu, da mogu da se prebacim u onu D jebenu grupu. Tamo sve krs timovi, ja kreten napakovao 9 igraca iz nase grupe, uvek neko najebe.
Belineli 14,3
Rodrigez 22
Djentile 26,4
Lovernj 13,2
To je sto znam, jer su i meni, pa sam racunao. Ne znam koliko je tacno, mozda je manje, sigurno ne vise.
Bjelica je 14 bio valjda, imas na prethodnim stranama, mislim.
Ок, хвала људи. Ајд рекох да видим гдје сам отприлике. Изгледа да ово није било лоше коло.
Printezis 12.1
Ti si super prošao, samo ti je Heket oko 0 a ovi svi ostali dvocifreni
Tebi je bilo kolo do jaja. Mene dikson utucao u zemlju, galinari prodao, i zoric bio kurac. Jedan decak uvek ispostuje, al necu da pisem ko je, nema ga niko koliko sam video lolo
Au brate Mitke, menjaj tog heketa koliko odmah, najgori plej u igrici.
Ова седморица 124,3. Још Литванци по једно 15ак и мутави Хекет, ту сам око 155. Хекета лансирам чим се коло отвори.
Диксон и Галинари су сјебали доста људи данас...
Mačiulus ti ima 24.2, Valančiunas 17.6
Steta sto nema 3-4 izmene po kolu, da mogu da se prebacim u onu D jebenu grupu. Tamo sve krs timovi, ja kreten napakovao 9 igraca iz nase grupe, uvek neko najebe.
Crno, naterao si me da listam temu, Salina jebenog imaš lolo
Hahahahh gde je taj post da brisem, cuvao sam ga ko zmija noge.
Хвала Млатони брт.
Jeste SS-ovac opro oba kola, al meni blam gde ću njega staviti...u olimpiji mi bio mukitza mawa.
Brate ne bih Salina ubacio nikad više, izjebo me nekoliko puta na ABA fantaziju
Ja razmisljam da li da roknem ovog estonca za sl kolo. Igraju sa belgijom, kontam osurice
Ако сам добро срачунао, 166,1. Без Хекета, ваљда телац није у минусу. Срећа па имам 18 кредита на стању да доведем крштену замјену.
Venea? Ja od sledećeg ubacujem Veselog i rešavam se Kuliga, razmišljam se dal tu da uleti Zubkov ili Freimanis
Prepelič isto ojebo. Indeks mu je tipa 30.8 otp. sam računao. Kad spominjete te Unionovce.
Bez promašaja.
Mlatoni je partibrejker opasan. Da, Vene.
Ne znam ko Gruziji igra pleja, idu na grke mogao bi Spanulis da nadoji.
Gruziji Pulen plej