Košarka EP 2015 Fantasy

1. Pulen prevara. Ako ćeš baš Gruzijca uzmi Šanteliju.

A ako krenu da doje Grci, ode Spanulis da igra tetris na klupi.

2. E do kurca. Nista, uzdam se u Diksona da ce da odlepi protiv Nemaca.

Ne znam da li da izbacim Gobera ili Lovernja. Ovaj bez poena naroka indeks pristojan, ali igra malo onaj kole bolid ga drzi do 20 minuta, danas 17. Lovernj skace, ali ne znam koliko ce dati koseva pored Batuma i Parkera. Sva sreca sam se Dijaa resio, coveku statistika sranje.

3. sta fali goberu imao 22 indeks prvo kolo ne znam ovo drugo kolko je imao

4. Ловерњ вечерас против Босне се просеравао и шутирао тројке, убацио је једну. Није лош, ја га убацио умјесто Радуљице гмаза, није био ни скуп. Фина инвестиција.

Шта мислите о Калниетису, изгледа је главни покретач код Литванаца? Мислио га убацити умнесто Хекета. Да није мало много 3 Литванца?

5. види прво с ким играју литванци

6. ћаос ћаос ангеле малени

7. Igraju sad protiv poljaka, unutra Gortat. Kontam nece se obojica naigrati, bolje da ostavim jednog.

8. ево бохо фино

па то јесте, вадим и ја гобера мењам га за два јефтинија да играм са свих 12 играча

9. Crno maćorei, Estonija ne igra s Belgijom sledeću, igrali danas. Protiv Ukrajine igraju.

10. ''Siim-Sander Vene je najveća uzdanica košarkaške reprezentacije Estonije. Mediji širom Evrope neprestano izvještavaju o njemu, čak su pokušali da na papir prenesu njegove manevre, ali nisu uspjeli u tome. Jednostavno, njegova mekana desnica je nešto neopisivo.''

edit: ''Otimačina za ovim nadčovjekom krenula je već nakon njegovog prvog nastupa na ovogodišnjem Evrobasketu, no međutim, niko ne može da dopre do njegovog agenta, koji se na mvp.rs sajtu, u igri MVP MENADŽER 2015, potpisuje kao izvjesni toner.''

11. Tenor, kako igra Kevin Tumba, je li opravdao poverenje?

12. najveće razočarenje prvenstva, postigao je ukupno 5 poena do sad, a veseli mi stoji u izmjenama, nisam se sjetio da ga ubacim :D

13. Jesu li ucitali listu?

14. rifrešovao sam ja par puta od dvice, još ništa

15. Meni pise 8 minuta. Sad gledam, Plajs danas odvalio, nisam ni primetio coeka na utakmici.

16. edin bavčić je takođe panj od igrača, 20 minuta 0 poena, to mi je strašna nedoumica

17. Preskocio 10 pozicija u ligi nasoj a ukupno vise od 600. Da su kalina i budjavi sloter ispostovali bilo bi jebi karaj prdi ovako je samo kul. Mislim i da sam nakupio dovoljno za desetog igraca pogledacu posle

18. loš sam do pičke materine

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.