Košarka EP 2015 Fantasy

1. Ja kao nasa repka igram dobro al mi fali 10ppg na centarskim pozicijama lolo sledece kolo ocekujem minimum na istom nivou menjacu gobera za dva jeftinija jer sam dva kola imao igraca koji uopste nije na ep hahaahah

2. STECANE JEBI VALJEVCE OPAAA NAS BEOGRAD PRLJAJU

3. Мени супер прошло коло, 168,3. Срећа није ми се Хекет усрао у живот и управо је избачен из екипе, као и његов сународник Белинели, ког сам добро уновчио. Убацио сам Охајона који би требало да се поигра са Босном и Кићу Симона да истресе синоћне фрустрације на Македоњанима. Белинели није био лош, ту му је просјек око 13 стално, али иду на надркане Шпанце који ће их згазити као брзи воз. Ваљда Ђентиле као једини преостали Жабар одбрани част нације у надолазећем поразу.

Избио сам на 365 мјесто у генералном пласману.

4. I ja imam frku za ove italijane iste imamo. Promenio bih 5-6 igraca da mogu

5. Имају добру цијену, сва срећа. Од Белинелија сам покрпио Хекетов пад цијене, купио Охајона, који је мало скупљи и Симона који је јефтинији и још ми ке остало 23 кредита на стању, таман ако неко кикса, да могу да надокнадим кад будем мијењао.

6. И Ђентилеа ћу продати у сљедећем колу јер иду на нас и на Швабе, што су вјероватно још 2 пораза уа њих.

7. да сам јуче мого да уђем на сајт и направим неку измену де би ми сад био крај ех...

8. Ne lazi debeli ne bi menjao i da si mogao haha

9. HAHA Dikson jebenih 2 nije ni 3 idupičkumaterinu. Sreća pa je mahom bilo slabije kolo, pa napredovasmo malo na gen. plasm. TU SE VIDI KOKO JE NAŠA LIGA JAKA SVAKO SVAKOG MOŽE DA IZNENADI.

10. брате цело преподне роко рифреш и није тело дучита после сам одусто

11. а и данас ме сјебало, променио само једног играча а говно каже два

12. Између 8 и 9 ујутру шљака ко змај, нема живе душе тад.

13. Ja ne znam sta danas da radim malo mi dve izmene dal i dalje da igram sa igracem manje ili da se nadam da kalina i sloter odigraju neki kurac konacno a da talijani imaju dan protiv furije

14. Ne znam šta da ti kažem brt

15. Svaka čast Stecane

Obilo mi se o glavu to što nisam izvršio izmene, iako sam generalno solidno prošao i ovo kolo. Možda bih i fejlovao sa izmenama, kad malo bolje porazmislim

STECANE JEBI VALJEVCE OPAAA NAS BEOGRAD PRLJAJU

Danas nema tetke da me omete spremite se da budete pokoreni od provincije MOŽDA STE DOBILI BITKU ALI NE I RAT

16. Ваљда ће Калина добити мало више времена против Исланда сутра, ја бих њега оставио у тиму.

17. Избацио бих Слотера, немају Пољаци шансе против Француза, а и неће убацити нешто пуно поена, као и Босна синоћ.

Избаци и неког Жабара, мој савјет је Белинелија, можеш за исте паре Симона да убациш који је главни код Хрвата који немају баш нешто претјерано незгодне противнике до краја групне фазе.

18. Ja prodam jebenog Zorica da bih kupio Venea, on mi nudi centre. Ja kreten kupim ponovo Zorica da ga pomerim na pf, pa prebacim u izmene i prodam, i fali mi 0,31 za Venea. Rekoh aj sad da se resim Belinelija, pa kupim ovog i De Koloa ono ne moze racunalo mi govno Zorica dva puta. Jebem ti i igricu i sve. Sad opet imam tri italijana a idu na spance. I morao sam Jankunasa da uzmem. Jos sam rifresovao 20 puta jebo ih sajt i zoric da ih jebo

19. Imaš dugme "Resetuj", vrati ti tim na stanje pre tih izmena.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.