Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
nikolas de jong i de kolo?
Mekel, Kaspi, Elijahu troduplo golo
N De Jong 10 indeks, 8 poena
Ловерњ, Мачиулис?
паркер, гобер
ja 165 poena ovo kolo, jbg
Lovernj molicu
parker -1, lovernj 18.7
EDIT: parker 0
Ljuuubi braaat :*
Lovernj 18.7, Mačiulis 6.6, Parker 0, Gober 25.3
е паркеру пишам ти у уста
дајте гобера, макар 30 лоло
едит: фала брате и теби и гоберу све најбоље вам желим
Ako sam dobro izracunao, a verovatno nisam jer uvek nekako imam vise, 205,8 ovo kolo. Veseli i Salin zajedno 3, svi ostali O-dvalili, Dikson pogotovu.
Moram da prodam samo Zubkova i Makedonca izmenu, ovo ostalo mogu kako hocu.
Koliko izmena može sad beše? Kad sam se već zlopatio sa ovim fibinim sajtom, da ne ulazim tamo da mi i mvp kida živce.
I ne moraju valjda odmah sutra da se izvrše sve izmene? Mislim, kao da je bitno, svako kolo sve manje poena imam, al ajd da završim bar kad sam već počeo, važno je učestvovati i ostale gluposti, nabijem baš i tebe, Pjeru de Kubertenu, u paketu sa Kalnietisom, Izraelcima i Printezisom... Dobro, ajde ne Printezisa, fin ćoek, suptilan.
5 ја мислим
kurac moj 5 rece neko, opet igramo u pola 3, pa koji kurac vise sa satnicom
Brate 4 smo igrali u tom terminu, dosad su se navikli i na hranu i na to vreme. Mozda su nasi cak i trazili taj termin.
Ja ne znam kako Radulja izdržava to mučenje
ma jebe se meni za njih, meni rano, ne mogu da postignem sve...
salim se ne jebe mi se, kul su momci, JEBI FINCOE!!!
HAHA imaću jadnih 139 poena. Od tih 139, 69 su mi doneli Bjelica i Šoder. Pa jebemti Mekel, Veseli, Simon, Dekolo, pa ima li još ko da me popiša?
ако сам добро рачунао, а нешто сам на брзину, могуће да сам негде и изоставио оних 10% које додајем, имам неких 230-233. позз сиротињо, млатони пази се!