Treba tri lopte u napadu italijanima, umesto sve preko Galinarija i Barnjanija, i ovaj aradori bi da sutira, i onaj melo, pa i cusin proba koji put. Belineli i Djentile opale kad god moze. Ne znam sto ih ovaj trener ne razdvoji u dve postave, verovatno ne sme da im kaze picka lolo
Pa ako ne naguraju bar 150 njih dvojica onda me zabole kurac koliko imaju haha serem im se svima u usta moram izbaciti i kalinu iz tima da ne baksuziram nasima jbg necemo ni osvojiti ako ih ja budem imao u timu. Zato 3 ceha ulaze za sledece kolo cesi bez ucinka veselog satoranskog i silba ne moraju ni da igraju protiv nas loool
Jbg, imao sam toliko sreće da prvo spanulis odigra tanko, pa da mi se povredi ne jedan, nego dva jebena igrača, i to prvi put ih uzeo u ovom kolu, i Simon i Barnjani. Čestitam, Stevane, a ja ću da se guram bar za treće mesto. :)
Mekela, kuzminskasa, djentilea
Па добри су за сад Ђентиле и Мекел.
ЕДИТ: Не урекли се.
Dobri a? Oce moci njih dvojica jedno 150 zajedno?
Тешко, лол.
Mekel igra partiju života. Đentile isto dobar.
Ђентиле тренутно преко 15 има, сигурно, а играће сигурно и 15ак минута у другом.
Treba tri lopte u napadu italijanima, umesto sve preko Galinarija i Barnjanija, i ovaj aradori bi da sutira, i onaj melo, pa i cusin proba koji put. Belineli i Djentile opale kad god moze. Ne znam sto ih ovaj trener ne razdvoji u dve postave, verovatno ne sme da im kaze picka lolo
Pa ako ne naguraju bar 150 njih dvojica onda me zabole kurac koliko imaju haha serem im se svima u usta moram izbaciti i kalinu iz tima da ne baksuziram nasima jbg necemo ni osvojiti ako ih ja budem imao u timu. Zato 3 ceha ulaze za sledece kolo cesi bez ucinka veselog satoranskog i silba ne moraju ni da igraju protiv nas loool
Prvo kolo da imam Kaspija, i ujedno prvo da nemam Mekela. Kaspi igra kao da prvi put vidi loptu u životu. Mamu mu židovsku.
Биће Мекел фино појачање за Звезду.
sta radi djentile alo odakle volki index DAJ BARNJANIJA DA IGRA MALO PICKO
Колики му је индекс?
33+10% za sad
Сила.
Jbg, imao sam toliko sreće da prvo spanulis odigra tanko, pa da mi se povredi ne jedan, nego dva jebena igrača, i to prvi put ih uzeo u ovom kolu, i Simon i Barnjani. Čestitam, Stevane, a ja ću da se guram bar za treće mesto. :)
164.6 ludilo
Мореле, колико је Ђентиле на крају, преко моба не могу да видим читаву статистику.
38.5 djentile na kraju, zapalio se sa sve barnjanijem i njegovim 10 minuta u igri
Принтезис, Галинари и Батум једноцифрени, али ево ме на 184 + Валанчијунас шта уради вечерас. Надам се да ће то бити доста да останем у првих 10.
Хвала Цоа, мада имам осећај да ће Млатони да смањи мало заостатак сад, али не знам колико.
Ma kakvi, ja imam 140 + Kuzminskas i Šengelia. Simon, Teo i Galinari me sjebaše, a i na kraju sam se odlučio za pogrešnog Čeha (iako je sve ukazivalo da treba da izbacim Satoranskog http://vukajlija.com/forum/teme/68065-kosarka-ep-2015-fantasy?strana=54#post_3310638). Mislim da ostaješ u prvih 10 sigurno.