Košarka EP 2015 Fantasy

1. Mekela, kuzminskasa, djentilea

2. Па добри су за сад Ђентиле и Мекел.
    ЕДИТ: Не урекли се.

3. Dobri a? Oce moci njih dvojica jedno 150 zajedno?

4. Mekel igra partiju života. Đentile isto dobar.

5. Ђентиле тренутно преко 15 има, сигурно, а играће сигурно и 15ак минута у другом.

6. Treba tri lopte u napadu italijanima, umesto sve preko Galinarija i Barnjanija, i ovaj aradori bi da sutira, i onaj melo, pa i cusin proba koji put. Belineli i Djentile opale kad god moze. Ne znam sto ih ovaj trener ne razdvoji u dve postave, verovatno ne sme da im kaze picka lolo

7. Pa ako ne naguraju bar 150 njih dvojica onda me zabole kurac koliko imaju haha serem im se svima u usta moram izbaciti i kalinu iz tima da ne baksuziram nasima jbg necemo ni osvojiti ako ih ja budem imao u timu. Zato 3 ceha ulaze za sledece kolo cesi bez ucinka veselog satoranskog i silba ne moraju ni da igraju protiv nas loool

8. Prvo kolo da imam Kaspija, i ujedno prvo da nemam Mekela. Kaspi igra kao da prvi put vidi loptu u životu. Mamu mu židovsku.

9. Биће Мекел фино појачање за Звезду.

10. sta radi djentile alo odakle volki index DAJ BARNJANIJA DA IGRA MALO PICKO

11. Колики му је индекс?

12. Jbg, imao sam toliko sreće da prvo spanulis odigra tanko, pa da mi se povredi ne jedan, nego dva jebena igrača, i to prvi put ih uzeo u ovom kolu, i Simon i Barnjani. Čestitam, Stevane, a ja ću da se guram bar za treće mesto. :)

13. Мореле, колико је Ђентиле на крају, преко моба не могу да видим читаву статистику.

14. 38.5 djentile na kraju, zapalio se sa sve barnjanijem i njegovim 10 minuta u igri

15. Принтезис, Галинари и Батум једноцифрени, али ево ме на 184 + Валанчијунас шта уради вечерас. Надам се да ће то бити доста да останем у првих 10.

Хвала Цоа, мада имам осећај да ће Млатони да смањи мало заостатак сад, али не знам колико.

16. Ma kakvi, ja imam 140 + Kuzminskas i Šengelia. Simon, Teo i Galinari me sjebaše, a i na kraju sam se odlučio za pogrešnog Čeha (iako je sve ukazivalo da treba da izbacim Satoranskog http://vukajlija.com/forum/teme/68065-kosarka-ep-2015-fantasy?strana=54#post_3310638). Mislim da ostaješ u prvih 10 sigurno.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.