Košarka EP 2015 Fantasy

1. Haha Mlatoni ja Simonovih 11 svrstavam među "zadovoljava", loool

Nekih navučenih 170 bih trebao da imam.

2. Хахахахах Псето растура

3. Za 11 minuta koliko je igrao je ekstra učinak. Al kad se uzme u obzir da sam štedeo na nekim drugim pozicijama da bih njega uzeo pre 2 kola a on mi nije doneo ni 20 indeksa, moram da ne budem zadovoljan.

4. Koliko je Galinari imao?

5. 6.6 ako se dobro sećam

6. Ja onda 177,1 + Tornike veceras. Kako me izjeba Rodrigez sa 4 otac ga jebo.

AJMO GRUZIJA NE LITVANIJA POSEBNO NE VALANCJUNAS POVREDIO SE DABOGDA POSLE 3 FAULA I 5 PROMASAJA

7. To care 2 faula za 2 minuta bravo kralju i izgubljena bravo macko

8. ојебао сам са ђентилеом и мекелом можда нагурам стотку ако кузминскас уради неки курац хахахах

мада ме заболе за литванце звезду гледам јбг

9. Има пренос?

10. Ај баци око па нам пиши на теми каква је ситуација. Немам, брт, јебе ме кабловска, морам кошарку да гледам на РТРС-у. Замисли првенство без свршавања Шаренца, туга. Спорт клуб неће курве уведу, моли их пола града, каже имали смо па избацили због Аренаспорт канала.

11. сурчинска кабловска боготац има све арене и све ск-ове а неких сома ипо динара је месечно са нетом од 20

12. Jebem li ti mamu ja da ti jebem u picku onu smrdljivu sengelija

13. mačiulis za sad 41 haha. a ja koga stavim taj propo

14. Колико је овај слијепац од Валанчијунаса имао?

15. више од кузминскаса буђавог

16. A ja za ovo kolo izbacio maciulisa jer me iznervirao u proslom i stavim umesto njega kuzminskasa. Sjajna procena. Inace, nedovic i pau ribas jedni id najzahvalnijih, za smesnu cenu isporuce svako kolo oko 10,11. Samo se mora menjati ovo kolo jer ce spanci da ispadnu, oa ne moze i gasol i ribas da budu sad jer ce morati da se menjaju. Da li se vazi mec za trece mesto za fantazi?

17. Barnjani?
    Mačiulis?

18. МАГАРАЦ ЛИТВАНСКИ МИНУУС ТРИ СЛЈХДЛСХЦЧЈКЛХЦОИХ

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.