U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Bjelica 31.9
Teo 11
Raduljica 38.5 indeks za manje od 20 minuta, kao Gasol jbt
Kalina 6.6
Bogdan 11
EDIT: I Nedović 11
UBO SAM ERCEGA MAĐIJU!!!!
Jeste da sam usro sa Parkerom, Printezisom, Spanulisom, Krunom, Ercega sam ubo lepo, jel ga imao još ko?
Erceg 25.3 za 16 min. OJEBAO
Сас бих ја своје мудо појо што сам избацио Бјелицу јер сам мислио да неће играти пуно и убацио Паркера.
+1 na to Mitke.
Hoce li pojeftiniti Bogdan sad? I Teo, on mi je najbitnije da pojeftini.
Браво, Дио.
Jebem ti krv katastrofa
Ја 123,4 од 8 играча. Још вечерас Валанчијунас и Ђентиле. Ваљда пребацим 160. Јебени Паркер, Осман и Принтезис. Остали очекивано дошли, можда је Тео могао још шта да убаци.
Teo u prvih 30 sekundi napravio 6 indeks i onda do kraja jos samo 4, jebo ga caca.
Od svih nasih ostavio samo kalinu jebem ovu igru
Црно, Теу расте максимално, значи за још 15 и по, а Богдану пада мало, коштаће 126.5.
Tuga danas, 132 i jos Galinari Djentile i Tornike. Ako ispadnu jedni i drugi, sledece kolo sa igracem manje.
Crno menjao bih se s tobom na jen-dva, 8 igrača 120 poena... :(
132.6 од осам играча јебему :(
имам још двојицу за вечерас, рачунам негде око 165-170, опет није како треба, оде стеван далеко, већ могу да честитам. ал' нећу ко га јебе надам се као!
Стеван нас је ошурио домаћински. Али се зато загужвала борба за средину табеле, лоло.
155.8 i ostao jos samo barnjani, penis ovo kolo... ali i dalje se borim za tu sredinu tabele :)
180,4 i imam jos mekela i kuzminskasa :) Al' zato proslo kolo imao i veselog i mekela, maciulisa i lodzeskog, svi zajedno imali fazon -1 indeks,sad se vadim. Bice jebeno u narednim kolima jer treba provaliti koji tim ce pobediti da ne bi ostao sa 0 poena od tog igraca i tu ce biti promena na tabeli
Ja imam nekih 30 od 7 igraca bic pliz
Tj od 6 debila i gobera
Haha daj slikaj igrače ili ispiši, da vidim koga još čekaš, da igram manje, khm, khm.