Важи
Maciulis 55
Sjajne izmene sam odradio: Veseli i Jankunas OUT Sengelia i Kuzminskas IN
alooo stec, ne zajebavaj, ti ćeš i sa ovakvim raspadom od kola opet nakupiti nekih 180 poena
па ја досад нисам имао ниједног у минусу и сад ме овај од са ценом 212 зајебе за све паре
и још ће му пасти цена за 21 о јебем ти матер луду
Barnjani 8,8 za izroda litvanskog kasnije
па добро јесте, теноре, него сам се надао да ћу остати међу првих 10, јер овај досад није имао индекс испод 17, то му најмањи, а остали преко 20
А ја се сиротан обрадовао, скупио био 161,9 и контам сад ћу макар преко 180. Кад идиот тако. Што не испадоше мајку им јебем распалу...
Зверко, по ономе што пише у правилима, требало би да се рачуна меч за 3. место.
Dobro je,bice malo lakse. Ovo sad ce biti najzajebanije kolo
Bekim Fehmiu http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2013/12/7904140.jpg PROPO
Пау Рибас и Радуља ми донели неких 45 поена више од Галинарија и Валанчијунаса лололо
Радуљица 38.5 Галинари + Валанчијунас + Батум 10-ак поена
Које лудило од кола јеботе.
Мислим да ћу ипак оставити овог идиота, јер игра против Италијана.
Neka neko kaze koliko je imao ovaj sengelija tuzni jebem li mu mamu u picku namerno pravi 5 faul jer ga triputa onaj smrad plej preskace u napadu
sengelija 9
ај нек ми неко љубазан каже колко ће коштати мекел кад му се убаци ово шурење данас да знам колко ћу имати кад га продам
може и за османа и томића ако није цим
186,1 prodali me svi pa moozes i ti
Дајте табелу да видимо ми који не играмо.
дај не јебите да нису ова двојица мекел и ђентиле полудели имао бих укупно 30 хахаха а кукате за цифре преко 150
и овако нећу прећи стотку ја мислим
Псето, за Мекела одмах видим да расте за максималних 10%, са 117 на 128-129, а овима не знам последњи индекс и мрзи да рачиунам да ли пада или расте.
Болте, нису још апдејтоване табеле и бодови.
фала брт
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Важи
Maciulis 55
Sjajne izmene sam odradio:
Veseli i Jankunas OUT
Sengelia i Kuzminskas IN
alooo stec, ne zajebavaj, ti ćeš i sa ovakvim raspadom od kola opet nakupiti nekih 180 poena
па ја досад нисам имао ниједног у минусу и сад ме овај од са ценом 212 зајебе за све паре
и још ће му пасти цена за 21 о јебем ти матер луду
Barnjani 8,8 za izroda litvanskog kasnije
па добро јесте, теноре, него сам се надао да ћу остати међу првих 10, јер овај досад није имао индекс испод 17, то му најмањи, а остали преко 20
А ја се сиротан обрадовао, скупио био 161,9 и контам сад ћу макар преко 180. Кад идиот тако. Што не испадоше мајку им јебем распалу...
Зверко, по ономе што пише у правилима, требало би да се рачуна меч за 3. место.
Dobro je,bice malo lakse. Ovo sad ce biti najzajebanije kolo
Bekim Fehmiu
http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2013/12/7904140.jpg
PROPO
Пау Рибас и Радуља ми донели неких 45 поена више од Галинарија и Валанчијунаса лололо
Радуљица 38.5
Галинари + Валанчијунас + Батум 10-ак поена
Које лудило од кола јеботе.
Мислим да ћу ипак оставити овог идиота, јер игра против Италијана.
Neka neko kaze koliko je imao ovaj sengelija tuzni jebem li mu mamu u picku namerno pravi 5 faul jer ga triputa onaj smrad plej preskace u napadu
sengelija 9
ај нек ми неко љубазан каже колко ће коштати мекел кад му се убаци ово шурење данас да знам колко ћу имати кад га продам
може и за османа и томића ако није цим
186,1 prodali me svi pa moozes i ti
Дајте табелу да видимо ми који не играмо.
дај не јебите да нису ова двојица мекел и ђентиле полудели имао бих укупно 30 хахаха а кукате за цифре преко 150
и овако нећу прећи стотку ја мислим
Псето, за Мекела одмах видим да расте за максималних 10%, са 117 на 128-129, а овима не знам последњи индекс и мрзи да рачиунам да ли пада или расте.
Болте, нису још апдејтоване табеле и бодови.
фала брт