U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Uneti poeni
Ено имаш сад бодове и цене. Остао сам ипак међу првих 10, пао на 6. место, презадовољан сам.
Ja sa 124 na 93. Idemo sad na sve ili nista, jedan Gasol je morao biti prodan.
погледајте бедуhttp://i.imgur.com/sgSZITS.png
што не откључавају куповину/продају сада шта дркају курац?
Koji tim sam sastavio, racunam da mi i francuzi sigurno idemo dalje i ako se to desi,taman cu zameniti tri igraca i nemam problema da cu ostati sa nekom 0 u polufinalu. Ribas, De Kolo, Spanulis(imao sam ga samo protiv Hrvata i nijednu drugu, i ispostovao me jer gospodin uvek odigra najbolje kad je najbitnije), Nedovic, Kalina(zao mi sto nisam imao vise izmena da stavim ovde Batuma), Djentile, Lovernj, Bjelica, Veseli, Valancijunas(svi bolji centri su izdominirali protiv Italijana). OCEKUJEM 400 MINIMUM I PREUZIMANJE PRVE POZICIJE!!1
Sta mislite za Rejesa, da l moze i on da ojebe malo, nemam nikog za te pare da uzmem, moracu njega?
ја узео симона капитена хахаха задње време дошло
ahahahahha simon ce opet da jebe, zapamti ovaj post :D
trenutno imam sve koji bi trebalo da prodju u polufinale, osim zizisa smrdljivog kojeg imam od pocetka igrice i ne mogu da ga promenim kakvu god kombinaciju da napravim, neke vradzbine su u pitanju, nesto nije u redu
па ја и нисам толико очајно прошао колико сам очекивао, друго место ми је и даље ту, на двајес поена, а једва сам 150 скрпио.
мада, од тог другог места нема ништа ако испадну и италијани и грци, а о томе да испадну наши и французи не смем ни да размишљам, онда бих се одмах исписао.
иначе, за рејеса баш не знам, може да заглави на 2 индексна поена, може да груне и до 15, ја сам га прескочио.
што не размислиш о дијаоу, иста им је цена, минутажа отприлике иста, мада ми се чини да дијао игра више од рејеса, у сваком случају боље, има лакшег противника, не знам колико ће рејес да се наигра против грка, максимално 10 минута може да извуче, а дијао ће сигурно да буде на паркету док се французи не одлепе на 15-ак разлике, дакле бар ће прво полувреме да одигра, а ако крене шут летонце, што није немогуће јер су дивљаци и само то и имају, може да се деси да се французи не одлепе на безбедно и до краја треће четвртине, па се коле неће јебавати са ловерњом на четворци свакако. :)
едит: да л' сам све стрпао у једну реченицу, лол.
U pravu si za diao-a-oa-a verovatno, nisam znao ni da mogu da ga uzmem, sad kad sam napravio izmene vidim. I mrzim smrdljivog rejesa al kontao da ne mogu nista bolje od njega. Al ako ovaj podbaci dugujes mi 10 poena boli me kurac
па ако испаднемо ми и французи ја следеће коло играм са 3 играча хахахах
размишљао ја за рејеса и одлучио се за нерејеса тако да га стављајте слободно
A djentile/belineli? Kontam da djentile moze opet da ojebe
Daj psu nemoj me jebast, de cu reset opet, sto ne rece 2 minuta ranije :D
немој ђентилеа ја га имам дакле белинели прска
договорено, пребацићу ти десет поена!
јебемлига, ја само барњанија имам јер не могу да га избацим, већ сам избацио османа, шенгелију и симона, а радо бих и барњанија и још једног да узмем валанчијунаса за следеће коло, ал' немаже јбг.
а ако већ имаш неког 'талијана фазон галинари, онда ти је доста јбг, много је двојица, ако их ујебе литванија - курац до балчака.
иначе од те двојице ако бих морао да бирам - белинели.
Ovako cu ne vredi, znaci djetila i diao, jedino mi jos ostalo da biram izmedju zizisa i markovica jebem ti zeno majku pa da l mogu birati izmedju zizisa i markovica, pseto kupuj markovica molim te
Ljulj, Spanulis, Belineli, Papanikolau (ne pitajte me nista), Kalinic, Maciulis, bez igraca (opet nista ne pitajte), Diao, Lovernj, Valanciunas. Malopre sam prvi put pravio izmene od pocetka. :(
Nisam ni ja u prva dva kola kada je bilo najbitnije, bio zadnji, sad sam na dobrom 18. mestu idemo u top 10 opaaaa!
I dalje ne znam sta da radim, zisis/markovic, kontam da cemo mi proci a grci ispasti pa mozda zbog toga markovic, al onda cu imati petoricu nasih jebem ti sunce.